Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Misafir

4 işlem yapıyor piyasa , nerde tanjantı, cotanjantı, sinüsü ,

Yorum

• Misafir

8054 de zopamı var, bofa

Yorum

• vicente
        Yasaklı
        • 22 Kasım 2020
        • 2458

Sasa benim uzun vadede bistteki batmaya aday şirketlerde 1 numaramdır.

Nerden gümler bilemem ama bu bistte gumleyen ciddi anlamda gumleyen ilk sirket olacak

Sokak köpekleri bile sasa sasa diye havlıyor parkta bahcede

Ekim 2022....

Gecen Ozgur demirtas 2024 de zombi balon şirketlerin iflas riski taşıdığını söyledi

Sasa hektas bunu mu fiyatliyor ???

Bu arada o donem sasa yazilarima hirlayan birileri vardi
        Acımam ezerim
        Piyasa egitir terbiye eder ;)

Yorum

• Misafir

bofa ne o yurek mi yedin 8054 u yaktın,zopanın buyugu 8117 de mi yoksa,8400 e ugramayacanmı

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Banka ver ereğli al sonra dön ereğli ver thy al ordan çık yine banka al

Bir şekilde çark dönüyor

NE DEDIM....PANKALARDA MAKATTAN KAN ALIN DEDIM....yukari basma sebebi....MAKATTAN KAN ALMAKTI....ALDI....BENDE ALDIM....haftaya karlar cebe....

garanda....66 ila 68 di...suan 63 e indi bilem....

bugun....TEKNIK ANALIZCILERE MAL DOSEMEDE SON GUN....stop loss u 7800 e koyup mal aliyorlar....teknik analiz bunu emreder.....

SHORT ACIP.....6500 E GIDECEGIZ....BOFA YUZDE 30 BASIP....SELLELE YAPACAK.....

TURKIYE OVERCREDITI.....

BUGUN ITIBARIYLA....KISA VADELI BORCLARIN UZUN VADELI BORCLARLA KESISTIGI ANDIR....

BUSINESS CYCLE DA....bu kesisme....parasal daralmanin ilk isaretidir....bu ise borsada 2 dolar endekse inis demektir....cunki...sirket sahipleri hisse satarak BORC ODEYECEKLER.

TURKIYEDE....DEVLET DESTEGI ILE YARATILAN....ENFLASYONLA BORC ODEME....YANI BORCLARI BIR NEVI SILME DONEMI BITTI....

2018 ILA 2021 ARALIGINDA....OVERCREDITLE....BELES FAIZLE YARATILAN...PARASAL SISME....2023 ICINDE...ONCE DENGELENDI....SIMDI DUSUYOR....

DENGELENDI....cunki...sirketler borclarini iki yoldan para bulup odedi...

1 yol....borsa devlet destegiyle 10 kat cikti....sirket sahaplari borsada hisse satip kisa vadeli borclarini odedi....

2 yol....enflasyon bahanesi ile 1 e mal ettigi mali 3 e satarak CIROYU ve kari katladilar...HALKTA BIRIKMIS PARA VARDI....MARKETLERE HUCUM EDIP....BU BIRIKMIS PARAYI BITIRDILER....BORSAYA HUCUM EDIP BU BIRIKMIS PARAYI BITIRDILER....

HALKTAKI BIRIKMIS PARA....ENFLASYON VE BORSA YOLUYLA TURK OLIGARGA AKTARILDI....KISA VADELI BORC DONGUSU TEMAMLANDI.
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Tuncer
              Tecrübeli
              • 03 Mart 2022
              • 2825

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

NE DEDIM....PANKALARDA MAKATTAN KAN ALIN DEDIM....yukari basma sebebi....MAKATTAN KAN ALMAKTI....ALDI....BENDE ALDIM....haftaya karlar cebe....

bugun....TEKNIK ANALIZCILERE MAL DOSEMEDE SON GUN....stop loss u 7800 e koyup mal aliyorlar....teknik analiz bunu emreder.....

SHORT ACIP.....6500 E GIDECEGIZ....BOFA YUZDE 30 BASIP....SELLELE YAPACAK.....
              yarından itibaren düşüş o zaman

Yorum

• Misafir

8013 altın da bofa kendi aglıyo nasıl olcak bu iş haber lazım haber

Yorum

• Tuncer
                  Tecrübeli
                  • 03 Mart 2022
                  • 2825

Kaç gündür ereğli takasını takip ediyorum vallahi mal toplayan falan yok

Ama kaç senedir durmadığı kadar güçlü duruyor namussuz

Kuzunun alacağını duydu herhal

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

ne dedim....pankalarda makattan kan alin dedim....yukari basma sebebi....makattan kan almakti....aldi....bende aldim....haftaya karlar cebe....

Bugun....teknik analizcilere mal dosemede son gun....stop loss u 7800 e koyup mal aliyorlar....teknik analiz bunu emreder.....

Short acip.....6500 e gidecegiz....bofa yuzde 30 basip....sellele yapacak.....

turkiye overcrediti.....

Bugun itibariyla....kisa vadeli borclarin uzun vadeli borclarla kesistigi andir....

Business cycle da....bu kesisme....parasal daralmanin ilk isaretidir....bu ise borsada 2 dolar endekse inis demektir....cunki...sirket sahipleri hisse satarak borc odeyecekler.

turkiyede....devlet destegi ile yaratilan....enflasyonla borc odeme....yani borclari bir nevi silme donemi bitti....

2018 ila 2021 araliginda....overcreditle....beles faizle yaratilan...parasal sisme....2023 icinde...once dengelendi....simdi dusuyor....

Dengelendi....cunki...sirketler borclarini iki yoldan para bulup odedi...

1 yol....borsa devlet destegiyle 10 kat cikti....sirket sahaplari borsada hisse satip kisa vadeli borclarini odedi....

2 yol....enflasyon bahanesi ile 1 e mal ettigi mali 3 e satarak ciroyu ve kari katladilar...halkta birikmis para vardi....marketlere hucum edip....bu birikmis parayi bitirdiler....borsaya hucum edip bu birikmis parayi bitirdiler....

halktaki birikmis para....enflasyon ve borsa yoluyla turk oligarga aktarildi....kisa vadeli borc dongusu temamlandi.
                    bu dongu temamlandi mi....buyuk bir sikinti basliyor....

uretilen mal....nasil satilacak....satilamazsa issizlik boyutu artacak mi....mehemmed donemi temamlaniyor mu.....

ekonomik cycle....

mehemmed donemini secim sonu temamlarsa.....

ayni ekonomik cycle....tayyip bey donemini 2025 de...BITIRECEK....

cunki....ortalikta bolusulecek para kalmadigi ucun...AKP nin bir yarisi....obur yarisina saldiracak parti bolunecek....iktidar partileri....herzaman...KENDI KENDINI YOKETMISTIR....muhalefet iktidari yokedemez....iktidar....IKTIDARI yokeder.
                    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Kaç gündür ereğli takasını takip ediyorum vallahi mal toplayan falan yok

Ama kaç senedir durmadığı kadar güçlü duruyor namussuz

Kuzunun alacağını duydu herhal
                      ARTIK ONU ALMIYACAGIM....endeks muhendisligi araci olldu....

Yorum

• Misafir

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

iyi....SELLELELER.....degerli dostlarim.....

BU ALEMDE....BEN NE DERSEM ODUR.....SHORT VE MAKATTAN KAN ALARAK....SELLEYE GIRDIM.

Yorum

• Tuncer
                            Tecrübeli
                            • 03 Mart 2022
                            • 2825

iyi....SELLELELER.....degerli dostlarim.....
                            shortu ne zaman açıyoruz onun da yaz hocam

Yorum

• Misafir

URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              aklında ne var bofa, gelmiyor, beklediklerin. vur gitsin 8117 ,8400

Yorum

• Tuncer
                                Tecrübeli
                                • 03 Mart 2022
                                • 2825

URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                aklında ne var bofa, gelmiyor, beklediklerin. vur gitsin 8117 ,8400
                                yine döndü aldı....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information