Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Not attıracak tek neden yok 2 hafta önceye göre
Hatta Moodys in yapma dedikleri yapıldı
Manipülasyon bir kurum bu
2 hafta önce.neden artmadı shorttadi büyükler
Simdi shortlari kapattılar
Artar mı
Sırf bu nedenden artabilir
Yoksa mantıken arttirmamali
Ama manipulatif dandik bir kurum bu Moodys arttirsa asla sasirmam
not attıracak tek neden yok 2 hafta önceye göre
hatta moodys in yapma dedikleri yapıldı
manipülasyon bir kurum bu
2 hafta önce.neden artmadı shorttadi büyükler
simdi shortlari kapattılar
artar mı
sırf bu nedenden artabilir
yoksa mantıken arttirmamali
ama manipulatif dandik bir kurum bu moodys arttirsa asla sasirmam
8094 u kirsinda moodys yatirim yapilmaz desin dedi de ne oldu 2013 de
DIŞ DİNAMİKLER... M.Şimsek sunumunda anlattığı gibi HERŞEY TÜRKİYE'ye PARA GİRİŞİNE BAĞLI..PORTFÖY VE DİREK ..ben böyle anladım en azından..
FORMUL gri listeden çıkmak için adımların atılması ,not artışları ve yabancı para sahibine sunumlar vb...
İÇ DİNAMİKLER çok uzun zamandır ilk defa mevduat ,krediyi geçti..para pahalı..patronlar bu oranlardan kredi kullanırsa RİSK alır...
iç dinamiklere FORMÜL vatandaşın yastık altı altınlarını bozdurmak ,borsaya çekebilmek...Patronlarında sıfır faiz ile artan işlem hacimli borsada HALKA ARZ yapması...
İÇ ve DIŞ DİNAMİKLER beraber çalışırSA rally ve pembe senaryo.......
Benim gördüğüm senaryo bu....şimdi soru şu..bu senaryo çalışır mı ? çalışırsa nasıl para yaparız.?..çalışmazSA alternatifleri nedir ?
buyrun top forumda ?
senaryo çalışıyor mu ,yoksa bana mı öyle geliyor..
dış dinamikler , başta katar olmak üzere körfez paraları plana dahil...
iç dinamikler enflansyon, yastık altı altınlar ve halka arz için yüksek borsa ihtiyacı.....
Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum