Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kurt
    Tecrübeli
    • 20 Aralık 2022
    • 1361

Bugün M.Şimsek'i dinledim..Oldukça etkileyici ve güzel konuştu..AMA sunumu yabancı sermaye girişine dayalıydı..Doğrudan ve portföy

yatırımları şeklinde..Yabancı gelmezSE tüm analiz çöp olabilir..bence tabii....

Yabancı borsaya zaten geliyor..AMA buna rağmen borsa düşüyor...Bu nasıl bir DUBARA...

yabancı daha çok gelecek..karşılığında ne yapılacak..kamuoyu hazırlanıyor olabilir..

gösterilen yerli satıyor ,yabancı ciddi miktarda almasına rağmen borsa düşüyor..

YABANCININ DAHA FAZLA ALMASI , NOT ARTIŞI OLMASI gerekli gibi...YERLİ etkisiz.....

İSTENİLEN SABIR ve ZAMAN.........(yerlide olmayanlar )
    Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

fiyatci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Kuzu hocam, 232 tam olarak tl de 29,5 tan 6840 a gelir. TL günlükte 200 günlük ort orda su an, oraya değer diye gün gün bakıyorum o değere. Kastettiginiz orası sanki
      BENIM HESABIMDA BUYDU....

sadece....ISPANYOL kafami zorluyor....garanti hisselerini 12.20 tl den piyasadan aldi...dolar-tl 12 idi...

yani 1 dolardan topladi....hisse su an 62 tl ve 2.11 dolarda....BU PUST SATISA GELIRSE....5700 endeks devreye giriyor....GENEDE SHORT ACMAK RISKLI...

ikincisi...DENIZBANK...bu bankada cok tehlikeli sularda yuzuyor....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

ikinci buyuk risk....YABANCI TAKASI 37.5 A YUKSELDI...anlami 5700 yolda....

soracagin soru...HANGI YABANCI....SERMAYE TRANSFERI VARKEN...BORSA NIYE COKER...bunlari kuzu bilir....INCE ISLERDIR.
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

BANKALARDA....OZSERMAYE KARLILIGI DOLAR BAZLIDA....HOPPASINANAYSA....TL DE MUTHIS DEMEK ipnelikmidir....yogusam AHMAKLIKMIDIR...

ILIZYON icinde yasayan biri...bizim GUNDWANE gibi...laftan anliyabilir mi....TL DEN BASKA PARA TANIMIYOR...HICGORMEMIS OMRUHAYATINDA...dolari....bu adama laf anlatabilirmisin....ANLATMAYA GEREK VAR MI...

YOK...

cunki....o olmazsa SHORTTAN para kazanamayiz...

Yorum

• fiyatci
            Seyirci Üye
            • 28 Mayıs 2015
            • 52

Click image for larger version

Name:	Screenshot_20231222-230945_X.jpg
Views:	1
Size:	171.3 KB (Kilobyte)
ID:	521440

Resim gozuktuyse Ercan Mahfi Bey den. 4 nolu dip 2,32 ye geliyor kuzu hocamın.

Yorum

• Karatay
              Aktif
              • 14 Ağustos 2011
              • 277

2013'teki tepemizden sonra, 3 adet benzer oluşum var.

Eğer bu döngü yukarı doğru kırılmazsa, sonucun ne olacağı belli gibi sanki.

Diğer ikisindeki aşağı hareket aşağı yukarı aynı boyutlarda olmuş.

Son oluşumun tepe ölçeği biraz daha büyümüş, bundaki hareketin daha sert ve derin olma ihtimali fazla olabilir diye açıkçası korkuyorum.

Yorum

• Misafir

, eksğimiz, yanlışımız varsa düzeltiniz lutfen, aslının kopyasıdır,ilginç bir anektod,Daraltıcı para politikasıdır, dezenflasyonisttir, mevcut tasarım ile uyumludur: Harcamalar kısılır (düşmüşken toplamak için diğer harcamaları kısmak, arttı ya satayım da biraz harcayayım durumunu engellemek vs) yabancı girişi de teşvik olur

Yorum

• Furki49
                  Katılımcı
                  • 02 Mayıs 2020
                  • 101

Emmi geceleri uyku girmez oldu gözüme ne zaman yeni topik gelecekte altınları bozup mala gömülecem sabırsızlıkla bekliyorum.
                  Güneşi bir kuvvet karartır mı hiç
                  Allah sevmediğini yaratır mı hiç
                  İnsan olan insan darıltır mı hiç
                  Haksızlık haksızın yüzünden olur...

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

Karatay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

2013'teki tepemizden sonra, 3 adet benzer oluşum var.

Eğer bu döngü yukarı doğru kırılmazsa, sonucun ne olacağı belli gibi sanki.

Diğer ikisindeki aşağı hareket aşağı yukarı aynı boyutlarda olmuş.

Son oluşumun tepe ölçeği biraz daha büyümüş, bundaki hareketin daha sert ve derin olma ihtimali fazla olabilir diye açıkçası korkuyorum.

TEKNIK ANALIZ...by kuzu....BU ANALIZ ENDEKS 7550 DE YAPILDI...

bu grafice gore....1.35 dolar endeksten....3.10 dolar endekse gelmisiz.....

duzeltme....uc yerde biter...IC DINAMIKLERE GORE...

FIBO 38.....2.43 DOLAR...basit duzeltme...

FIBO 50.....2.22 DOLAR...normal duzeltme....

FIBO 61.8...2.0 DOLAR...derin duzeltme...

fibo 23 bile 2.69 da....bizde 2.58 deyiz...yani...HENUZ DUSUS YOK....

TL BAZZLIDA....

HIC DUSMEDIK DIYEBILIRIM....YUZDE 11 DUSTUK...BU DUSUS DEGIL HENUZ DUSUS BASLAMADI......

4500 endeksten....8500 endekse 4000 puvan ciktik....

DUZELTME DEMEK UCUN...

FIBO 38....6980...basit duzeltme...

FIBO 50....6500...normal duzeltme...

FIBO 61.8...6000...DERIN DUZELTME 5700 BU....

FIBO 23...7580 DE....SUANDA ORADAYIZ....DUSMEDIK YANI.

ORTA VADEDE DUZELTME ISE....ASAGIDAKI GRAF....ILK HEDEF 5900...IKINCI...5250....UCUNCU...4400

5900 YUZDE 30 DUSUS MAKUL....5250 YUZDE 35 GAYET NORMAL...4400 YUZDE 47...HICKIMSE MALDA KALAMAZ YERI....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

furki49 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      emmi geceleri uyku girmez oldu gözüme ne zaman yeni topik gelecekte altınları bozup mala gömülecem sabırsızlıkla bekliyorum.
                      sana yaptim bu analizi....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

UC GUN YAZAMAM....yarin daglara gidiyoruz....bugun denizde dinlendi usaglar....bende havuz kenarindan sizlerle oldum...

sevgilerimle,guzel kardeslerim....

buda KISA VADE FURUSMA GRAFIMIZ....

bu duzeltmede parayi 3 kez 2 ye katlayacagim demistim...3 KENE ILE...ONUN GRAFINI INCELEYIN...asagida....

kene-1....para ikiye katladi ve kapatildi...

kene-2....elde 9050 maliyetli....neredeyse para ikiye katladi....

kene-3....yolda...USULET VE SUHULETLE....ADAMIN DONUNU DAHI ALACAGIM....

onemli not...EKIM BASINDA GELDIM...BELE BELE EDECEGIM DEDIM....SIMULASYONLARIMI ASTIM....HICBIRSEYI...HICKIMSEYI...HICBIRHUBARI TAKMADAN UYGULAMAYA DEVAM EDIYORUM...OYUYORUM OYA GIBI KERIZI.....

Yorum

• sarisicak01
                          Tecrübeli
                          • 22 Ağustos 2018
                          • 480

Peki borsayı düşürmek için hangi sektörü kullanacaklar?
                          Bence bankacılık.
                          Bankacılıktan çıkan parayı da artık olgunlaşmış-alıma
                          uygun hale gelmiş başka sektör senetlerine kullanabilirler.

Yorum

• tumer1960
                            Tecrübeli
                            • 01 Ağustos 2011
                            • 710

çok eski bir grafik hangi yıl çizdigimi hatırlamıyorum.1-2 yıl önce olabilir.

Yorum

• tumer1960
                              Tecrübeli
                              • 01 Ağustos 2011
                              • 710

bist 100 cubuklar 10 aydan sonra yoltur

Yorum

• tumer1960
                                Tecrübeli
                                • 01 Ağustos 2011
                                • 710

AKBANK 2018 yılında yükseliş trend inden ayrılmış.

artık çok eski KANAL ı olan 1 dolar-- 3 dolar da seyredebilir.Buda 3 DOLAR akbank için kuvvetli bir DİRENÇ olabilir.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information