Yuvarlak hesap yüzde 50 civarı bir zam gelecek bütün maaşlara.(emekli+asgari)
Spor salonuna uğradım fiyat sordum..Yılbaşından sonra artacak dedi.
3 aşşa 5 yukarı bi rakam verseniz dedim..
Walla bizde asgari ücret zammını bekliyoruz dedi.
Sen maaşlara yüzde 50 yaparsan adam benim başım kel mi diyor o da malına yüzde 50 zammı koyuyor..Hatta çaktırmadan 3-5 de kakıştırıyor 60 65 yapıyor..eeee olacak o kadar hahahah modunda..
Eee neden yaptın dediğinde abiiiii enflasyonnn herşeye zam asgari ne kadar oldu bak cart curt..
Enflasyon ile ciddi mücadele edecek bir ekonomi yönetimi ocak ayında yok zam falan temmuz da bakarız demesi lazım..
O zaman kimse de otomatik zam geçiremez..
O zammı gören vatandaş oha ayak üstü adam "....." sunuz biz sıfır zam aldık almıyorum sizde ürün der..
Şimdi kendi maaşına zam gelmiş böyle bişi diyemiyor.
Yüzde 8 10 a çıkmış enflasyonu falan uğraşabilirsin ama 20 50 100 150 olan bir enflasyon ile uğraşmak kolay değildir.
Alacağın her aksiyon enflasyonu tetikleyici etki yapar.
Spor salonuna uğradım fiyat sordum..Yılbaşından sonra artacak dedi.
3 aşşa 5 yukarı bi rakam verseniz dedim..
Walla bizde asgari ücret zammını bekliyoruz dedi.
Sen maaşlara yüzde 50 yaparsan adam benim başım kel mi diyor o da malına yüzde 50 zammı koyuyor..Hatta çaktırmadan 3-5 de kakıştırıyor 60 65 yapıyor..eeee olacak o kadar hahahah modunda..
Eee neden yaptın dediğinde abiiiii enflasyonnn herşeye zam asgari ne kadar oldu bak cart curt..
Enflasyon ile ciddi mücadele edecek bir ekonomi yönetimi ocak ayında yok zam falan temmuz da bakarız demesi lazım..
O zaman kimse de otomatik zam geçiremez..
O zammı gören vatandaş oha ayak üstü adam "....." sunuz biz sıfır zam aldık almıyorum sizde ürün der..
Şimdi kendi maaşına zam gelmiş böyle bişi diyemiyor.
Yüzde 8 10 a çıkmış enflasyonu falan uğraşabilirsin ama 20 50 100 150 olan bir enflasyon ile uğraşmak kolay değildir.
Alacağın her aksiyon enflasyonu tetikleyici etki yapar.

Yorum