bankalar salmadan olmaz
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Borsayi tuttuğu sanılan
badem 71 bin short ile 18 bin puan kara gecti.
Bademin bugun shortlari kapatmaya başlayacağını düşünüyorum.
Unlu bir spekulator de bunu yazmis
Vadelide pozisyon alarak cebinizdekini çalıyorlar! Çok kar etmek için hisseler ve endeks üzerinde robot çalıştırıyorlar!
Yabancı gibi görünsün diye #Bofa kullanıyorlar! Hatta kendilerine ait ve kontrol ettikleri aracı kurumlar üzerinden algo robotları ile baskıyı yoğunlaştırıyorlar,sizce kim bunlar ?
Yorum
-
2 yıldir burda yazıyorum
2 yıl önceden dediklerimi insanlar yeni görüp yazmaya başladı
Tespit analiz yeteneğim
Ben teknikci değilim nadir bakarım
Sirket analizinde de anlamam bilanço okumam bilmem de
Borsadaki tüm kazancımı farkındalığım analiz yetenegimle aldim
Bir de hafıza
Yorum
-
bu şekilde kapatması çok zorvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBorsayi tuttuğu sanılan
badem 71 bin short ile 18 bin puan kara gecti.
Bademin bugun shortlari kapatmaya başlayacağını düşünüyorum.
Unlu bir spekulator de bunu yazmis
Vadelide pozisyon alarak cebinizdekini çalıyorlar! Çok kar etmek için hisseler ve endeks üzerinde robot çalıştırıyorlar!
Yabancı gibi görünsün diye #Bofa kullanıyorlar! Hatta kendilerine ait ve kontrol ettikleri aracı kurumlar üzerinden algo robotları ile baskıyı yoğunlaştırıyorlar,sizce kim bunlar ?

o kadar shortu kapatması için iyice korkutup longçuları dökmesi lazım
Yorum
-
Tuncer kardeş 20 yıllık borsaciyim diosunTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu şekilde kapatması çok zor
o kadar shortu kapatması için iyice korkutup longçuları dökmesi lazım
O kerize nasil inandın anlatsana
Köprüyü fln satmasınlar sana dikkat et dostum
Yorum
-
Bu hafta MC saati 15.00 de fiyatların düşük olması , teminat tamalama çağrısının yüksek olmasından..
teminat tamalama çağrısı 429 Milyon TL ile bugünde yüksek seviyede..
3 gündür taban taban giden (bugünde taban ) pay vadeli hissesinin bunda payı var tabiki...
viop endeks kontratına yükselişlerde veren 15.00 'e yaklaşınca kazançla alabiliyor...Misal ben
sabah 8500 ver , 15.00'de 8400 al...
Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
şirketlerin yarattığı enflasyon da cabası, 200ml ayran 150ml düşmüş fiyatı 200ml fiyatını geciyor.(gizli enflasyon)gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBütün dünyada enflasyon önden koşar maaşlar ona yetişmeye çalışırken bizde maaşlar önden koşuyor enflasyon garibim geriden yetişmeye çalışıyor.
Yorum
-
yüksek faiz ortamında vadeli piyasa düşerSE ,kazançlar ve enstrümanlar BÜYÜK ve KATMERLİDİR..
viop endeks , pay vadeli , varant büyük para vardır.., EN BÜYÜK PARA OPSİYON işlemlerindedir..
FAİZ YÜKSEK ,PİYASA DÜŞERSE CALL SATIŞ (put opsiyon gibidir..farkı piyasa yapıcı yerine geçmeniz ve zaman farkını anında cebe almanızdır..)
AĞIR PARA burdadır.......OPSİYON yapmak için belli büyüklük ve nitelik aranır...Herkes yapamaz..yapmazlar..
Bu düşüşte PUT OPSİYON ve ÖZELLİKLE CALL SATIŞ OPSİYON AĞIR PARA yaptı..
Hisse bazında yapmaya devam ediyor..31.12.2023 tarihli OPSİYON SAVAŞLARI var..
Vadeli ,pay vadeli yada opsiyon bunlardan PARA YAPMAK için DAYANAK VARLIĞA hakim olacaksın....
Yabancı DAYANAK VARLIĞI bundan dolayı alıyor ....BİZİ SEVDİĞİ İÇİN DEĞİL.......Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Yabancı tüm DAYANAK VARLIKLARI aynı anda almıyor..kuzunun her hisse için farklı zamanı burdan geliyor olabilir..
Hisseler farklı zamanlarda alınıyor..Hatta satılıyor..hisse değişimi yapılıyor..
yüksek faiz varsa ve piyasa düşüyorsa OPSİYON doğru pozisyonda , opsiyon kazancı ve ilaveten primi gibi büyük kazançlar sağlar...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu hafta MC saati 15.00 de fiyatların düşük olması , teminat tamalama çağrısının yüksek olmasından..
teminat tamalama çağrısı 429 Milyon TL ile bugünde yüksek seviyede..
3 gündür taban taban giden (bugünde taban ) pay vadeli hissesinin bunda payı var tabiki...
viop endeks kontratına yükselişlerde veren 15.00 'e yaklaşınca kazançla alabiliyor...Misal ben
sabah 8500 ver , 15.00'de 8400 al...
bakın tam 15.00 de viop ve spot döndü..MC tamamlandı çünkü..
bende KENE gibi yapıştım...8400 den şortlarımı kapatarak....
İÇ DİNAMİKLER........Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum

Yorum