Adamlar çok becerikli yükseltir gibi yapip düşüyorlar
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAldığım iki hisseyide satmayacağım..Hisse alımlarına başladım yani..
Eğer bugünkü yükseliş bir dönüş değil ,bir kez daha DISRUPTIVE BEHAVIOR ise , karşılığında DUBLE ŞORT pozisyon açacağım...
Benim için HİSSE AVI başlamıştır..
günler öncesinden düşündüğüm varyantlardan aşağı yönlü olan tercih edilince , gerekeni yaptım..
Hisse portföyü bozmadan 8770 den DUBLE ŞORT açtım..
akşam daha detaylı analiz etmek üzere hoşçakalınız...( tuzaklı bir yapı ve eşlik eden ELMAS formasyon önemli ..bence ..Borsa mermi hızıyla değişiyor..Borsa değiştiği zaman bende değişirim..MERMİ hızıyla )Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
8650 den flatvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterIsc sayesinde nefis bir short sansi verdi yine
8790 dan vurduk yine
Isc de bırakırsa fena ekmek cikar
Ralliciler kaldırın sofrayı
Ortalığı temizleyin
Akşama doğru acıkıp gelicem yine
Yorum
-
ulennn, birak bi defa batidan dogsun. gorek neler olcek.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSEVGILERIMLE....TURKUN YIGIT EVLATLARI....kuzu effendi hazretleri....BUYUK EVLIYAULLAH....GUNESI O DOGUDAN DOGDURUYOR....yogusam batidan dogar.
Yorum
-
ule guzum, bu serefli bir istir. yani bu isin bir raconu var, bilmemis olmazsin.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterIPNELIK PARAYLAMI....BEDAVA IPNELIK YOK MU....
cugap.....YOK....
IPNELIGIN BIR bedeli vardir.
Yorum
-
Sn Karatay ben de aynı mantıkla Aylık XUSın/xbank grafiğine baktığımda Sanayi al banka sat zamanı gelmek üzere...Karatay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekkürler...
Aynı grafik üzerinde olabilir mi?
Daha önce paylaştığınız Xbank/X100 benzeri..
Kchol/Sahol
Acaba Kuzu hocamın İspanyolunu shortlayıp Ereğliyi alıp pair trade denesem mi diye düşünüyorum.
Ama burası Türkiye. Tutar bankayı satarlar elimiz böğrümüzde kalırmıyızki diye de ürküyorum doğrusu..." Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
Şahsen bankaları şu sıralar satmayı hiç düşünmüyorum.Çakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Karatay ben de aynı mantıkla Aylık XUSın/xbank grafiğine baktığımda Sanayi al banka sat zamanı gelmek üzere...
Acaba Kuzu hocamın İspanyolunu shortlayıp Ereğliyi alıp pair trade denesem mi diye düşünüyorum.
Ama burası Türkiye. Tutar bankayı satarlar elimiz böğrümüzde kalırmıyızki diye de ürküyorum doğrusu...
Güçlü bir trend var şimdilik.
Şayet Moody's den olumlu bir haber gelirse, daha da ateşlenme olasılıkları var.
Sanayiler bir süre dinlenebilir, bazılarının grafikleri hoş durmuyor.
Ereğli başka bir vakıa zaten. O uzun zamandır uyuyor. Küçük yatırımcının onda çok birikmiş olmasının da etkisi var sanırım.
Yorum
-
Ereğli'nin dolar bazlı grafiğine baktım, bir nokta var oraya kadar salacaklarını pek düşünmüyorum.
Gelirse çok kişi orada yüklü miktarda mal almayı bekliyordur, sevgili Kuzu gibi.
Bırakırlar mı göreceğiz.
Şu anki kura göre yaklaşık 30 civarına denk geliyor.
Yorum
-
aylık ema 200 müKaratay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEreğli'nin dolar bazlı grafiğine baktım, bir nokta var oraya kadar salacaklarını pek düşünmüyorum.
Gelirse çok kişi orada yüklü miktarda mal almayı bekliyordur, sevgili Kuzu gibi.
Bırakırlar mı göreceğiz.
Şu anki kura göre yaklaşık 30 civarına denk geliyor.
ben ema 144 den aşağısı olmaz diyorum 1,18 dolar şu anda
Yorum
-
Evet yaklaşık olarak o seviye.Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraylık ema 200 mü
ben ema 144 den aşağısı olmaz diyorum 1,18 dolar şu anda
2008 ve 2014 tepelerine denk geliyor.
Yorum
-
mokoko virajına geldi.şöför de şöförmüş ama tam virajdan döndü, şöför intahar mı edecek kamyonetin arkasındakilerle beraber, yoksa kasayımı sirkeliyor,
7831 altı ne şöför kalır, ne kamyonet, nede kamyonetin arkasındakiler, şimdlik kamyonetin arkasındakiler , kimi atlıyor, kimini de şöför silkeliyor, şöför bey 5 likde yukarda k mavi varya ha işte o kayarsa asagıya ..... niyazi olur biranevvel k beyazın ustune çıkıp yoluna devam etmelisin
Yorum
-
42 üzeri kapanışlarda ucuz kalır bu hisse. Sanki istimi almış gibi...Karatay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEreğli'nin dolar bazlı grafiğine baktım, bir nokta var oraya kadar salacaklarını pek düşünmüyorum.
Bırakırlar mı göreceğiz.
Şu anki kura göre yaklaşık 30 civarına denk geliyor." Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum

Yorum