Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Belki kuzu da biraz dinlenip tatil yapmak istemiştir. Hayat sürekli diken üstünde gitmez, gitmemeli. Bu hepimiz için geçerli.
-
kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVay be kuzunun buraya bu kadar küstürecek ne yaptık
Dinlenme ve tatil zamanı...
Leave a comment:
-
Arkadaşler hissenetteki topik kapandı emmiden haber yok haberi olan yazsın lütfen.
Leave a comment:
-
Bu şekilde devam edebilirsiniz. Eski yazılarınız arşiv olarak kalmaya devam edecektir.Bayindir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Simurg, veritabanında mükerrer ya da sorunlu kayıt olmasın derseniz yeni oluşturduğum kaydı silip eski nik olan "Bayındır" ı "Bayindir" şeklinde değiştirebilirsiniz. Sanırım şifre değişmeden nik değişimi mümkün oluyor.
👍 1Leave a comment:
-
Sayın Simurg, veritabanında mükerrer ya da sorunlu kayıt olmasın derseniz yeni oluşturduğum kaydı silip eski nik olan "Bayındır" ı "Bayindir" şeklinde değiştirebilirsiniz. Sanırım şifre değişmeden nik değişimi mümkün oluyor.
Leave a comment:
-
Ne yazık ki sorunuza cevap verme imkanı bulamadım. Bayindir niki ile yeniden üye oldum. İlginiz için size ve mesajımı foruma ileten Tuncer arkadaşıma teşekkür ederim.sarisicak01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın bayındır
sorununuzu Simurga ilettim. Türkçe karakterden kaynaklanıyormuş.
Adınızı "bayindir" olarak değiştireyim mi diye sorıuyor.
Sanırım buradan iletişime geçip sorununuz çözülür. İyi günler
👍 1Leave a comment:
-
Browser çalışıyor; ama Tapatalk sürekli hata veriyor.
sarisicak01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın bayındır
Leave a comment:
-

Bist100 Durum Tespiti
---------------------------------
•Yukarı trenddeyiz.
Olumsuz Senaryo
---------------------------
•Şimdilik yok. Ancak fibonacci direncine yaklaştık(%78.6) bir miktar (8 emaya kadar 9940 civarı) düşüş yaşanabilir.
Olumlu Senaryo
-------------------------
•Yukarı trenddeyiz.
•Geçen hafta "Temmuz ayına giriş ile beraber yukarı rallinin başlayacağını düşünüyorum." demiştim.
Netekim de öyle oldu. Dalgalı bir şekilde yukarı trend devam edebilir.
Yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi riskini kendi yönetsin.
👍 6Leave a comment:
-
Sayın bayındır
Leave a comment:
-
Aynı şey benimde başıma geldi.Aynı nickle yeni üye olarak kayıt oldum.
Leave a comment:
-
Ben keyborsadan bayındır.
Keyborsa güncellendikten sonra eski şifre ile giriş yapılamıyor. Şifremi unuttum seçeneğini denedim bu sefer de gelen mailde şifre güncelleme linki boş geliyor. İletişimden de siteye ulaşamıyorum.
Rica etsem konuyu keyborsaya yazabilir misin. Simurga veya iletişime veya bizim sayfaya.
Çok teşekkür ederim selamlar.
Leave a comment:
-
Umarım senet alanlar güzel kârlar elde etti , ediyor ve edecekler.
👍 4Leave a comment:

Leave a comment: