Neck yapmış kırmış. Sonra neck'i tekrar geçmiş ama zorlanıyor. Dirençte Bullish hareket. Aşağıdan sağlam itiş var ama.
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
tuguaz elips teki hareketi engec pazartesi yapabilirmiyiz onun için sordum,sayın phaon tekrar tesekkur ederim,phaon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNeck yapmış kırmış. Sonra neck'i tekrar geçmiş ama zorlanıyor. Dirençte Bullish hareket. Aşağıdan sağlam itiş var ama.
Yorum
-
yukaridaki ifadenin ingilizcesini....''DISRUPTIVE BEHAIVIOR"kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdelianlinin harman oldugu bu arenada....celige cocuga yer yoktur diyoruz...
olarak yaziyorum...YOUNG TURK nickimle burada....
bugun ki hareket o idi....
bu harekete karsi gelistirdigim kural....KUZU MALIYET YUKSELTME KURALIDIR....
MALIYET YUKSELTME....5 SAATLIK GRAFLARDAKI DIPLER POZ KAPA....UST CIZGI POZ ACTIR....
DERIN DUZELTMELERDE EN COK GORULEN OZELLIK....DISRUPTIVE BEHAVIOR DUR...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Ekler misiniz beni de.Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişlem tamam gönderdim özele hocam linki
Yorum
-
DISRUPTIVE BEHAVIOR....
HEM LONGCUYU....HEM SHORTCUYU....SAGLI SOLLU....TOKAT MANYAGI YAPMAK.....
veya....
DELIANLIYI HARMAN ETMEK....diye de niteliyebilirim....BUYUK DUSUS ONCESI YAPILAN BIR HAREKETTIR...
grafini iyi inceleyin.....
piyasayi yapan buyuk araci kurumlar...kucuk araci kurumlari tokatlarlar...

aranizda koy cocugu varsa gormustur...
ITLERIN KIZANDAKI HALI...bir disi it var 20 erkek it var...saatlerce didisirler.....cok sayida DISRUPTIVE BEHAVIOR olur...ve sonunda biri disi ite GECIRIR ve ters doner.
obur itler artik mali kaybetmisler....silkelenmisler...sadece seyirci olurlar...
BUYUK PARA KOLAY KAZANILMAZ....
yazisini yalarlar...DISI ITE GECIRIP TERS DONME....NEMENEM ZORMUS ANLARLAR...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
USAGLAR....
USLUBUMDE....BENZETME SANATI VARDIR...kufur yoktur...on sahifede anlatacagimi uc cumlede anlatabilmem ucundur...
ben bilim adamiyim...toplumdaki TABULARI yikarim.
cunkiii...
BUYUK BIR EVLIYAULLAHIM....
ben olmasam....GUNES BATIDAN DOGAR....
GAVSIM....
KUTUBUM....
KUZU EFENDI HAZRETLERIYIM....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ELE DEME KIZ...beni simartiorsun....hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterWoww, sen neymissin be abi.
Ulen gavat hak etmiyor degilsin hani.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
10 kasım 2021, saat 16 dan buya na piyasa boga,bogada da düzeltme olur deyip,en buyuk düzeltme pembe elipsin olduğu bölge,niye düzeltme diyoruz, k mavi, k yeşili aşagı kesmediği için, beklenen buyuk düzeltme k yesile kadar olan düzeltme, boga bittimi , devam edecek,mi kmavinin kyeşili kesmesine bakacagız,
Yorum
-
Tuncer hocam yazmıştım ama beni eklememissiniz. Seyahatlerimden dolayı geç gördüm, ekleyebilir misiniz listeye.Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişlem tamam gönderdim özele hocam linki
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Degerli dostlarim.....
kafamizi Kuma mi gomduk...gommussek....
YAKLASAN CISIMIN BORSAYA CARPMASINDAN BIHABERMIYIZ....
HAYIRRR....
bILIYORUM....
CISIM GELIYOR....
TURKIYEDE SECIM OLACAK....
veeee....
bir CISIM GELIP CARPMIYACAK...bu esyanin tabiatina aykiridir...
cisim....POLITIK MI....yoksa BDDK nin bir raporu mu....
bu cisim...borsayi yuzde 20 ne yana basar....
DISRUPTIVE BEHAVIOR u...uyguluyanlar CISMI gormusler mi...
cisim kimin kucaginda suan...CINLERIN MI....MELAIKELERIN MI...EVLIYALARIN MI...
SORU BUDUR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
benimle birlikte istisare ettigim hazine ve merkezle ilgili dostlarim...bana uyarilar gonderiyor....
su eksikleri var hep....
MERKEZIN REZERVLERI ARTIYOR...BRUT....
onlara dedim...sizede diyeyim...aranizda makro yu takip edenler var....
cok onemli bu....
ALTIN ONSU 1800 DOLAR OLDUGUNDAKI MERKEZ REZERVI...ALTIN ONSU 2200 OLDUGUNDA ORANSAL OLARAK ARTAR....
bu artis kaart ustunde ki artistir...merkezdeki ALTIN MIKTARINDAKI ARTIS DEGILDIR...eger altin onus amriki tarafindan 1200 e basilirsa...REZERV BU COKUS ORANI KADAR COKER...
gozleriniz yuvalarinda fildir fildir donmeli...ONUNUZE DEVLETIN VERDIGI BILGILER GELDIGINDE...
CEDDIMIZ NE DEMIS....AKLIMI IKEYIM....
bak bizi uyarmis...AKLIMIZI IKMIYELIM...
bu baslikta HEDEF 10 000 BORSADA...aslinda 10 800...yani 3 dolar endeks....dolar-tl 36...
TEMAMEN MERKEZIN REZERVLERINDE KI DEGISEN KALEMLERLE ILGILIDIR....bu kalemlerde...EN ONEMLI OLANI...DOLAR DEPO degildir...o odunctur...GECICIDIR.
yani...suanki MAKRO bilgiler...bu topigi degistirmez....
degistirecek sey...HAZINE BONOLARINA 10 MILYAR DOLARIN MINUMUM GIRMESIDIR....
ONU HISSETSEM...VEYA SIZ HISSETSENIZ...HEMEN YENI TOPIK ACARIM.
imdilik....
bu topic henuz hedefi olan 10800 tl endekse ulasmadi...8500 de kaldi...iki kere 3 dolar endekse degdik...
biri....1 yil once 5700 endekste...3 DOLAR ENDEKS...VE 2.2 DOLAR ENDEKSE DUSTUK..DUZELTME.
ikincisi...2 at once 8500 u optuyumuzde....3 DOLAR ENDEKS....2.0 DOLAR ENDEKSE DUSEBILIRIZ...DUZELTME.
ucuncusu....10 800 de...ve dolar-tl 36 da...3 DOLAR ENDEKS...
BU SIMULASYONUMUN....IKINCI DUZELTMESINE OYNUYORUM...SHORTLUYARAK...DIBINI 6800 TESPIT ETTIM....ORADAN 10 800 HALA GECERLI....
benim sesli dusuncelerim....gunu birlik sohbetlerim...
ASLA....ASLA....ASLA...ANA SIMULASYONLARIMI DEGISTIRMEZ...
TOPIGI YENILEMEZSEM....
ANLAKI...size gonderdigim...ANA SIMULASYON HALA DEVREDE....
yormayin lem beni....gavatlar....ha ha ha.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
,kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenimle birlikte istisare ettigim hazine ve merkezle ilgili dostlarim...bana uyarilar gonderiyor....
su eksikleri var hep....
MERKEZIN REZERVLERI ARTIYOR...BRUT....
onlara dedim...sizede diyeyim...aranizda makro yu takip edenler var....
cok onemli bu....
ALTIN ONSU 1800 DOLAR OLDUGUNDAKI MERKEZ REZERVI...ALTIN ONSU 2200 OLDUGUNDA ORANSAL OLARAK ARTAR....
bu artis kaart ustunde ki artistir...merkezdeki ALTIN MIKTARINDAKI ARTIS DEGILDIR...eger altin onus amriki tarafindan 1200 e basilirsa...REZERV BU COKUS ORANI KADAR COKER...
gozleriniz yuvalarinda fildir fildir donmeli...ONUNUZE DEVLETIN VERDIGI BILGILER GELDIGINDE...
CEDDIMIZ NE DEMIS....AKLIMI IKEYIM....

bak bizi uyarmis...AKLIMIZI IKMIYELIM...
,
Yorum

Yorum