Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

DUSUNUN.....SECIL GIZ....CORLU GIBI GUCCUK BI KASABADAN CIKIP...

halkin en akilli gecinenenlerinden 50 milyon dolar tokatladigi....bir ulke.

o halkin icinde yasiyoruz....O HALK SUAN BORSADA.

turk halki....

SECIL GIZ in heykelini heryere dikmelidir...

tek magdur vardir....oda SECIL GIZ dir.

TURK HALKINA AYNA TUTUP ONA O AYNADA KENDINI GORMESINI SAGLAMISTIR....

bunun ucun....kizcagiz kendini KURBAN ETTI.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

gozumu kan buruyor....bu ipneyi soymazsam namerdim.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• gundwane
        Tecrübeli
        • 18 Ağustos 2011
        • 1921

Kuzu bölüyor gibi oldum ve tamamen ayrı bir konuda..Mösadenle yani..
        Bu küçük kağıtlar ile ilgili 2 anım var..
        Bir tanesi 2010 yada 2011 olmalı.Nisan mayıs gibi vermeye başladılar bu küçüklere..Hatta hiç unutmam haziran yada temmuz idi Borsa 0.30 falan artıda kapadığı bir gün 40 50 tane küçük kağıt çifte tabanda idi.
        Ağustos da ABD nin AAA olan notu kırıldı bahanesi ile bizim borsada çöktü idi..

İkincisi ise çok daha taze..
        2020 nin son ayları birden bire leş rallisi diye tabir edilen minik kağıtlardan sırası gelen tavan tavan kopmaya başladı..O zamanlar pek anlam veremedik ..Herkes bunlar çıktıkları gibi dimdirek inecek pandeminin parasını çıkarmaya çalışıyor patronlar falan dedi durdu.
        Hatta herkes aman uzak durun falan ...
        Meğerse resmi sonradan anladık resim sonradan ortaya çıktı..NAS geliyormuş 2021 de..

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

BAKIN GERI TOPLUYOR....

KUZU KURALINI UYGULAMASAYDIM....TARRAGI YEMISTIM....simdi...yarin ona ben tarragi daha derin sokacagim.

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

gundwane....

sinirlendirme beni...sana benden cok yazacaksin dedim.....

yaz....benim isim bitti....KENE yi ayarladik.

baa bag....hep yukari bakarak yazma....HEDEF FEYZA da oyleydik....simdi her yana bakarak yaz.

insanlarla didisme....sen yaz....

Yorum

• Misafir

karanlık oda da ne döncek acaba, yarın sabaha mı bırakacak, iki yeşil den birinde kapanış yaparsa yarın olacaklar belli olur

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

karatay

bu kardesimin yazdiklarini ciddiye al....IRDELE.

UNUTMA...hicbir AKIL tek basina akil degildir...AKLI...akillar yaratir.SEHRAVERDI DEMIS.

O yuzden seni cagirdim...AKLIMI YARAT.

Yorum

• gundwane
                  Tecrübeli
                  • 18 Ağustos 2011
                  • 1921

Kuzu abi..Bu arada..Ben bu seçil kardeşin bizim borsada işlem yaptığı ile ilgili şüphelerim var.Yani..Bilemiyorum bana londra bazlı bi hedge fon falan gibi bişiler geliyor... Borsa hesapları içine bu işin pek katılmaması gerektiğini ama aklama ile ilgili üzerinde düşünülmesi gerektiği kanısındayım..
                  Yani....bilemedim şimdi.

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

MESELA...

merkez....ard arda 5 puvan artirarak faizi yuzde 40 a cakti....

birdahaki faiz artisini 10 puvan yaparsa....DEVLETIN KARI NE OLUR....

platonun magarasindan cik...iceride yazilan cizilanlara bakma...SECIL GIZIN TOKATLADIGI AHMAKLAR ONLAR.

Yorum

• gundwane
                      Tecrübeli
                      • 18 Ağustos 2011
                      • 1921

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      MESELA...

merkez....ard arda 5 puvan artirarak faizi yuzde 40 a cakti....

birdahaki faiz artisini 10 puvan yaparsa....DEVLETIN KARI NE OLUR....

platonun magarasindan cik...iceride yazilan cizilanlara bakma...SECIL GIZIN TOKATLADIGI AHMAKLAR ONLAR.
                      Bırak 10 puanı faiz artışlarının sonuna geldik diye mesajlar aldım ben son toplantıdan..Aralıkda bir son minik sonra izlemece durumlarına geçiliyor..Benim anladım..
                      10 puan o yüzden...ı ıh yani..zorrrrr...

Yorum

• Tuncer
                        Tecrübeli
                        • 03 Mart 2022
                        • 2825

Bofa hala short arttırıyor

Neyi biliyor neye oynuyor

Faiz 10 artarsa bura göçer

Yorum

• Misafir

ustteki yeşil üzeri kapatırsa düğün dernek başlar.

Yorum

• kurt
                            Tecrübeli
                            • 20 Aralık 2022
                            • 1361

kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Bugün ilk parti şortu 9000 den açtım..

Zamansal kademeli şort pozisyon açıyorum..Yani hergün bir parti şort..

Bu şekilde cuma günü şort pozisyonumu tamamlamış olacağım..Önümüzdeki haftaya şort başlayacağım..( bu arada piyasa düşebilir ,çıkabilir

farketmez..satışa devam edeceğim..Zaman analizime sadık kalacağım )

sevgi ve saygılar
                            zaman analizim borsanın bu hafta sonuna kadar düşmezSE , düşüşün öteleneceğini gösteriyor..

dolayısıyla cuma günü şort poz.larımı kapatacağım...

Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• Tuncer
                              Tecrübeli
                              • 03 Mart 2022
                              • 2825

Ben olsam 15 aralığa kadar düşürmezdim

Moodys not arttıracak

Orda son malları gelene verir biriktirdiğim shortlarla da parayı katlardım

Bu bofa bunun hesabını yapıyor olabilir

Yorum

• kurt
                                Tecrübeli
                                • 20 Aralık 2022
                                • 1361

sn. gundwane ve kuzu haklılar..her ikiside haklı..Çok kabaca özetlersem son 2-3 yıldır borsaya yeni JENERASYON geldi..

36 yıllık borsa hayatımda bu üçüncü yeni jenerasyon...Bu sefer gelenlerin trade ve risk algıları çok farklı..

Bilgileri çok az..Bilgi yok..

Diğer tarafta son dönemde 100 endeks basılıyor , 30 endeks alınıyor...bu işlemlerden ciddi kazançlarda yazılıyor..

çünkü vadelisi olan hisseler ,kaldıraçlı olan hisseler yabancı ve yerli spekler için çok önemli ve kazançlı..

yani DAYANAK VARLIK olan hisseler makbul..Bu düşüşte toplandı ve dahi prim yaptı...

yabancı ve işbirlikçileri önce hissenin vadelisini topluyor..sonra spotunu alıyor..kaldıraç kabaca 7 kat..işte kazanç...

bir diğeri pair trade alınan pozisyonların bir safhada ne tarafı ağırsa onu bitiriyorlar.....hangi dayanak varlıkta şort açıldıysa

alıyorlar ,hangisinde long açıldıysa basıyorlar...

ırakı balık ?

caddebostan ?

sana yazdığım mesajı okumamışsın sevgili kuzu

sevgi ve saygılarımla
                                Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information