Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    NE YAPTI KUZU....

1...2021 de endeks 80 000 iken....HEDEF 300 000 TOPIGINI ACTI....

2...TAYYIP BEY NAS deyince.....topigi revise etti...ne 300 000 I...topigin adini degistirdi....HEDEF FEYZA....

3...HEDEF FEYZA....neresi feyzadir...sordu...izah etti...1 dolar endeksten 3 kat cikariz 3 dolar endekse dedi....burasi feyzadir...neresi 3 dolar endeks....borsa 5700 geldi...dolar-tl 18 e hoopp endeks 3 DOLAR ENDEKS...BITTI FEYZA...SATIYORUM VE DOLARA GECIYORUM DEDI....endeksi shortluyarak bir o kadar parade shorttan kazandi....

SECIM BITTI...

4....baslik acti... Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu... ben MAL ALMAM...MALDA YATMAM..bu cikis degil...gercek para yok bunda...bu bir ilizyondur...dedi.6 AY SHORT FILANDA YAPMAM DEYIP TUYDU...EKIMDE GERI GELDI...geldi cunkii endeks 3 dolara ikili tepeye gelmisti....SHORT YAPIP TIR YUKLUYECEKTI...SHORTU CAKTI ENDEKS 8500 DEN 7300 E YUZDE 15 DUSTU...TIRLARI YUKLEDI....

dediki....artik FUR-KAC donemi....

simdide diyor ki...BU TOPIK BITTI...10 000 GORULDU SAYILIR.
    evettt...bildiginiz gibi...uzun yillardir...MAXSIMUS benim yorumlarimi GRAFLARLA pekistiriyor..hissenetten beri....

BU TOPIGIN BASLIGI NEDIR...

: Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Bu baslik acildiginda....dolar-tl 18 di...kuzu nun KAPITALIST MODE kitabina gore....

hokumeT ucun 2 yol vardi....

1-DOLAR-TL yi 36 ya basmak ve borsayi tl de yukseltmek....borsanin zirvesini 5 yillik cycle da kuzu 3 dolar tespit etmisti....3 dolari 36 dolar-tl le carp...ne yapar...10 800 yapar....basliga 10 000 yazdim.

borsa...3 dolar endekse yeniden....dolar-tl 27 ve endeks 8500 de geldi....

daha once...1 yil once...3 dolar endekse...dolar-tl 18 de ve endeks 5700 de gelmistim...

bu gercek bir cikis degil...bunda gercek para kazanilmaz....bu bir ILIZYON cikisidir demistim....MALDA YATMAK PARA GETIRMEZ...DOLARINIAL...YUZDE 5 AMRIKI TAHVILINE YATIR DEMISTIM...OYLE YAPTIM BEN.

HOKUMET UCUN 2 CI YOL...bir yerden 100 milyar dolar bulmasi...dolar-tl yi 18 tl den 10 tl ye geri basmasi idi....bu ise BASLIKTA KI 2500 TL ENDEKSI GOSTERIYOR...HOKUMET BUNU YAPAMADI Swap buldu ve yeterli degildi.

ONEMLI UYARI....BU TOPIK GOREVINI YAPTI....baslikta verdigim 10 000....8500 de gerceklesti...belki 10 000 ide gorur....dolar-tl 36 olunca....kuzu saglam hesapcidir..verdigi rakkamlar coookkk uzun ANALITIK CALISMALAR VE KRITIK DUSUNCE urunleridir....SORGULANMISTIR HERSEY...ve o rakkam cikmistir.

yeni bir trend...VE YENI BIR TOPIK gerekiyor....BU TOPIK BITTI.
    bi daha oku gavat....diyorki....10 000 olduk sayilir....3 dolar endekse dolar=tl 36 olursa 10 000 endeks....

ikinci sik...hokumetin 100 milyar dolar bulmasi ve dolar-tl yi...18 tl den 10 tl ye basmasi hali idi...2500 ve 1900 bununla ilgili idi....

benim yorumlarim DOLAR ENDEKS uzerinden....gercek para uzerinden...TURK LIRASI ENDEKSI...ILIZYONDUR...PARA KAYBETMEDIR DIYE ILAN ETTIM...TOPIGIN BASINDA.

SANADA...ILIZYONDAN CIK DIYE....FIRCA ATTIM....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

USAGLAR...

GUNDWANE....benim icin cok degerlidir...ona iyi davranin....ben onu fircalarim...HOCASIYIM...NORMALDIR...

EMME SIZ....

YIGIDE HAKKINI VARIN....cunkii....GERCEKTEN YIYITTIR.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kemal erdem
        Aktif
        • 15 Mayıs 2009
        • 224

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Yavru badem yine 1 milyar satti
        Basbadem 600
        Inanilmaz satiyorlar
        77 bin shortu kapatmadan is zor
        Gundi esegine inansak bademler tutuyor sancaz bisti
        bu nasil bir uslup ya ,.
        bu essekligin daniskasi.
        gundi dogru olabilir. gundi yanlis olabilir, gundi yanilmis olabilir, hic bir sey onu esek yapmaz ama sen bu milletin icinde defalarca ona esek dedigin icin seni merzifon essegi yapar
        Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
        Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
        Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
        Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
        Yunus Emre

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

kemal erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          bu nasil bir uslup ya ,.
          bu essekligin daniskasi.
          gundi dogru olabilir. gundi yanlis olabilir, gundi yanilmis olabilir, hic bir sey onu esek yapmaz ama sen bu milletin icinde defalarca ona esek dedigin icin seni merzifon essegi yapar
          kemalim,

ben bu yaziyi gormedim....gorsem ceza verirdim....

simdi gordum....ve cezayi verdim....

bu tarz yazilar....hissenetteki ben bildim sen bilmedin kulturunden geliyor...COK COCUKCA BISEY...BU TARZ YAZMAK NE YAZIK KI GUNDWANE DE VAR....terket bu tarsi dememe ragmen...

OKUYUCULARIM COK RAHATSIZ BU COCUKCA TAVIRLARDAN...

Yorum

• oprman
            Katılımcı
            • 19 Aralık 2021
            • 120

Sn.kuzu,

Bu mesajı yazan gundwane değil, vicente.

kemalim,

ben bu yaziyi gormedim....gorsem ceza verirdim....

simdi gordum....ve cezayi verdim....

bu tarz yazilar....hissenetteki ben bildim sen bilmedin kulturunden geliyor...COK COCUKCA BISEY...BU TARZ YAZMAK NE YAZIK KI GUNDWANE DE VAR....terket bu tarsi dememe ragmen...

OKUYUCULARIM COK RAHATSIZ BU COCUKCA TAVIRLARDAN...

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

oprman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Sn.kuzu,

Bu mesajı yazan gundwane değil, vicente.
              bende ona ceza verdim....vicente...

dedimki...gundwane de hissenet kulturunu birakmali....ikiside...O KULTURUN ETKISINDE HALA...

Yorum

• Tuncer
                Tecrübeli
                • 03 Mart 2022
                • 2825

Emmi plan nedir

Ne yapacaz ahali merakla beklemekte

2 gündür alan yabancı veren yerliler gibi duruyor ne dersin bi anlaşma mı oldu acaba

Yorum

• hurolg2
                  Aktif
                  • 25 Ocak 2019
                  • 367

DEGERLI OKUYUCULARIM....

yeni topic icin...nicklerinizle girip bir iki satir yazin....tuncer nickinizi listeye alsin....

sevgiler....
                  Sevgili Kuzu üstad nereye biz oraya diyerek beni de yazınız lütfen.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

BIRAZ GULUN.....

burada lubnan kokenli hiristiyan arap bir professor dostum var...cok sevisiriz...

bu evinde cok degerli insanlari toplar....acaip guzel lubnan yemekleri ve ickileri esliginde tartisma yapar...

guncel konumuz...FILISTIN-ISRAEL....

yani...yahudiler....hiristiyanlar...ve muslumanlarin birlikte yasadigi bu bolge idi...

bu uc dinin ortak noktalarini...NASIL BARIS OLACAGINI UCU ARASINDA...tartisiyorlardi....

sira bana geldi....

dedim ki usaglar....ehli sunnet islamda hadisler var...mesala bu hadislerden biri tabaranin kitabinda soyle der...ALLAH otede muhammedi evlendirecek....iki dul bakire ve iki dul kadinla....bu dul bakire kadinlardan biri hazreti isanin annesi BAKIRE MERYEM....oburu ise HAZRETI MUSA nin kizkardesi...bakire asiye....bu oldumu hazreti muhammed...hazreti isa nin babasi oluyor....hazreti musaninda enistesi oluyor....

BUNU KULLANIN DEDIM....

sok oldular...dalga mi geciyorsun yaw dediler...moshe.... o dalga gecmez NE DIYORSA ODUR dedi...

az once beni aradilar....DEDIKLERIN DOGRUYMUS YAW DEDILER...

Yorum

• dayan
                      Aktif
                      • 05 Ağustos 2011
                      • 382

Güzel emmim, tribünde iktisadın pirini bekliyoruz. Elimde bir miktar tl nakit var. Biste güvenmiyorum. Yatırımlık bir daire mi alsam yoksa bekleyip biste mi girsem diye İkilemdeyim. İstanbul'a 2.5 saatlik mesafede Balıkesir'e 45 dk. büyükçe bir ilçede iyi bir muhitte 100 m2 2+1 sıfır daire 1.5 milyon tl.
                      Şuan için bist ten daha ucuz geldi daire.
                      Sizin kıymetli görüşlerini de dinlemek isteriz.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• hurolg2
                        Aktif
                        • 25 Ocak 2019
                        • 367

Yeni başlık açılınca orada olmak istediğimi bildirdim ama sanırım beni eklemeyi unuttunuz ya da ben mi bulamıyorum, nasıl edecez bir de kılavuz kaptan isterük

Yorum

• faruk34
                          Yeni Üye
                          • 23 Ağustos 2019
                          • 9

Yeni tipiğimiz açıldı mı?

Yorum

• hurolg2
                            Aktif
                            • 25 Ocak 2019
                            • 367

faruk34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Yeni tipiğimiz açıldı mı?
                            Ben de bulamadım

Yorum

• celme
                              Katılımcı
                              • 31 Temmuz 2008
                              • 152

tuncer bey beni de ekler misiniz gözden kaçtık galiba
                              kuzufun

Yorum

• Karatay
                                Aktif
                                • 14 Ağustos 2011
                                • 277

bende ona ceza verdim....vicente...

dedimki...gundwane de hissenet kulturunu birakmali....ikiside...O KULTURUN ETKISINDE HALA...

Birkaç defa ben de uyarmak istedim onu, asıl sorun kullandığı dil..
                                Sana da kızdığım zamanlar oluyor bu konuda ama o çok kaba ve çiğ bir dil kullanıyor..(Hatta kimi zaman hakarete varıyor.)
                                Bu saatten sonra insanlara nasıl bir dil kullanmaları gerektiğini söylemek bana tuhaf geliyor..

hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Yeni başlık açılınca orada olmak istediğimi bildirdim ama sanırım beni eklemeyi unuttunuz ya da ben mi bulamıyorum, nasıl edecez bir de kılavuz kaptan isterük

Bu arada bir taş attın kuyuya, herkes panik halinde çıkarmaya çalışıyor.
                                Panikte bırakma bari insanları.
                                Sen de biliyorsun bir süre sonra herkese açacaksın.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information