Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
buna gore GELISMEKTE OLAN piyasalarda....BUSINESS CYCLE lar onar yil surer...10 yil cikkis...10 yil cokus...
her finansal instruman....10 kat hareket eder....
missal....2003 de...DOLAR BAZLI ENDEKS 5000 DI....10 YIL SONRA 2013 DE....50 000 DOLAR BAZLI ENDEKSE CIKTI...10 KAT....
missal....2003 de...dolar-tl 1.7 idi....2013 de gene 1.7 idi...yatay kaldi on yil...1.15 ila 1.7 arasinda..2013 de cycle doldu...borsa cokerken....dolar-tl...1.7 den...17 ye geldi...kac kat....ON KAT.....
capital turk piyasalarina girdi....on yil yatti...on kat oldu ve cikti....KAPITAL AKUMULE EDILDI....VE CIKTI....
simdi....2022 ila 2023 KAPITAL YENIDEN GELIP MALA GIRECEK....dolar-tl 14 ila 18 den....dolar-tl...bu onumuzdeki on yilda....14 ila 32 arasinda dalgalanirken....borsa 10 000 dolar endeksten 100 000dolar endekse gidecek....kac kat...dolar bazlida 10 kat...dolar-tl 32 de...endeks...3 200 000 olacak....dolar-tl 14 de ise...endeks...1 400 000 olacak...bu rakkamlar....ilk 5 yil...ve ikinci 5 yilla ilgilidir....
bununla....TURKIYE G-7 YE GIRECEK.....HUKUMETTE KIMIN OLDUGUNUN HIC ONEMI YOKTUR.
Piyasanın dinamik bir yapı olduğunu unutmadan gecen yıla ait bir yorum.
Başucumuzda dursun.
Yeri burası değil biliyorum ama affınıza sığınarak forum yönetimine bir sorunumu iletmek istiyorum.
Foruma bilgisayardan üye adımla giriş yapabiliyorum ama bir süredir i-pad üzerinden üye girişi yaparak foruma giremiyorum. Giriş yap kısmına tıkladığım zaman çalışmıyor, bir süredir bu şekilde bir sorun var daha önce problem yoktu.
Özellikle uzun süreli seyahatlerde bazı konu başlıklarını giriş yapmadan okuyamamak benim açımdan bir problem. Yönetim bunu inceleyebilirse sevinirim.
Başlığı meşgul ettiğim için tekrar özür dilerim.
Tapatalk kullanmak istemiyorum, chrome veya safari üzerinden okumak daha rahat benim açımdan.
Teşekkürler..
ÖFKE RÜZGAR GİBİDİR, BİR SÜRE SONRA DİNER; AMA PEK ÇOK DAL KIRILMIŞTIR. Liberte- Egalite - Fraternite
Yeri burası değil biliyorum ama affınıza sığınarak forum yönetimine bir sorunumu iletmek istiyorum.
Foruma bilgisayardan üye adımla giriş yapabiliyorum ama bir süredir i-pad üzerinden üye girişi yaparak foruma giremiyorum. Giriş yap kısmına tıkladığım zaman çalışmıyor, bir süredir bu şekilde bir sorun var daha önce problem yoktu.
Özellikle uzun süreli seyahatlerde bazı konu başlıklarını giriş yapmadan okuyamamak benim açımdan bir problem. Yönetim bunu inceleyebilirse sevinirim.
Başlığı meşgul ettiğim için tekrar özür dilerim.
Tapatalk kullanmak istemiyorum, chrome veya safari üzerinden okumak daha rahat benim açımdan.
Teşekkürler..
Arkadaş haklı, koddda bir yerlerde hata var. Daha önce giriş yapılmış hesaplarda sorun olmuyor ama üye girişi gereken yeni cihazlarda giriş ekranı gelmiyor sanırım. Teknik bilgisi olan bir arkadaş kontrol ederse iyi olur.
Yorum