vicente Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
bakmıyorum artıkURANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu 7975 de korona mı var
ölü eşşek ereğli bile kalktı
Yorum
-
önce yukarı artarak devam ediyor..zamanı kullanmaya devam..kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖnümüzdeki 2-3 hafta önce yukarı , sonra aşağı ve ardından başlayacak orta vadeli yükseliş için konsolidasyon süreci bence..
Zamanı kullanmak için , sonunu bilebilmek gerekir..Kuzu biliyor..sonunu bildiği sürece göre teknik çiziyor
Tuzaklı olacağını düşündüğüm bu süreçte önce yükselişlerde short , ardından daha hızlı olabilecek düşüşte , şortları kapatıp ,
orta vadeli long ve hisse pozisyona yerleşmeyi planlıyorum..
2-3 hafta benim için çok önemli...açacağım şort ve long poz.lardan kazandıktan sonra orta vadeli mala yerleşeceğim..
sevgi ve selamlarYazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Sn.Tuncer 2-3 devam yolu tercihim 2-3 hafta yukarı değil , dün paylaştığım gibi önce yukarı ,ardından aşağı ve sonra konsalidasyon..Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2-3 hafta yukarıya giderse zirve tazeler öyle değil mi
Tüm bunlar max..3 hafta içinde olacak...ve sonrasında yani kabaca 3 hafta sonra gibi orta vadeli yükseliş başlayacak..
Bugün haftanın ilk günü henüz..bu devam yolu benim tercihim...
( başka devam yollarıda olabilir gayet tabii..)
selamlarYazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Habere gerek var mı hocamvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBir haber mi var shortlari fena sopaliyorlar
Yorum
-
Bak olabilir he, kuzu kafa güzelken yazmışsa rakamların yerini karıştırmış olabilir
saleve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu 6800 demiş 28 kasım için, 8600 olmasın o.
Yorum

Yorum