Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

oprman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sn. kuzu, sizce EREGLI hareketini 2024 de yapar mı yoksa yine boşa mı geçer 2024 de?
    mal toplanacak....kaart 100 tl ye gelecek...EREGLIYE YABANCI ORTAK GELIYOR TRASINI BASLATACAKLAR 1 YIL SURER BU....350 TL EN AZ 2 YIL....3 yilda olabilir...ALMANYA RESESYONDA....cikmasi minimum 2 yil...MOTOR O.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Tuncer
      Tecrübeli
      • 03 Mart 2022
      • 2825

Şişenin geri alımı ara vermeden yapması ve ingilterede yeni şirket kurmasına ne dersin hocam

Beklediğimiz rakamı bozabilir mi

Ayrıca ereğlinin o dönem altına yatan bes fonları diye okumuştum yani bizim yerliler

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

oprman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Kuzu hocam, 350 TL hedefi biraz uçuk değil mi? 1.2 trilyon PD yapıyor. Mevcut PD 130 milyar. Sanırım min. 5 yıl vadeli bir hedef bu verdiğiniz. Bu vadede USD kurunun da gelebileceği seviyeyi göz önüne aldığımızda makul gibi duruyor o zaman

DOLAR-TL DE CIKACAK....eregly suan diyelim 35 tl....dolar-tl 28...fiyati 1.3 dolar....

suanki fiyati kac....1.3 dolar....carp bunu 3 le....3.9 dolar eder....carp 28 tl yi 3 le...84 tl....

demekki simdi eregli alsan...ve eregli 350 ye gitse...dolar-tl 84 olacak...ereglinin piyasa degerinde bi abarti olmuyacak....DOLAR BAZLIDA PARANI 3 E KATLAYIP CIKACAKSIN...benim hedef feyza topigimde dolar olarak 3 e katlayip ciktim hep...GELISMEKTE OLAN EKONOMILERDE...DIP VE TEPE ARASI UZAKLIK 5 YILLIK CYCLE DA....3 TUR HEP....AMRIKIDE 1.5 TIR.

cunkiii....

GELISMEKTE OLAN EKONOMILERI....KAPITALIST....ILLIZYONLA SOYAR...TL DIYE BIR PARA YOKTUR KAPITALIZMDE DOLARDIR PARA....TL ILIZYON UCUN KULLANILIR....

dusunurken....ILIZYONDAN CIKIN...YOGUSAM....KANIRTA KANIRTA IKERLER ADAMI.
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Tuncer
          Tecrübeli
          • 03 Mart 2022
          • 2825

Bu hafta ereğlide yabancı 8 milyon lot toplamış tabi bunlar bıyıklı da olabilir yani vur kaç ekibi

Yorum

• Tuncer
            Tecrübeli
            • 03 Mart 2022
            • 2825

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            MITTAL...eregliyi 2 dolar ortalamadan satti....o satmaya baslayinca ben ciktim....40 dan 50 kusur tl ye gitti...2.8 dolara....

eregli topigi benim hep okudugum topiktir...borsada ben EREGLI ile zengin oldum...

oradaki dostuma yazdirdim satin diye subat ayiydi galiba...

dostuma verilen cevaplari okudum....MILYONLARCA LOT EREGLIYI MITTALDAN BU FIYATTAN ALAN ADAM ONU FEYZAYA BASAR TARZINDA IDI....

ona git yaz....MITTALDAN BU MILYONLARCA LOTU MALI ALAN....MITTALIN KURDUGU SAHIBI BASKA BIRI OLAN BIRI OLAMAZMI....mittal bu mali....2 dolar civari dagitip....1 dolar civarindan geri alamaz mi.....NE GADDIN SAFSINIZ LEM SIZ DEDIM....dostuma ceza verip yazilarini sildiler....

ne oldu....eregli 2.8 dolardan....1.32 dolara dustu...

SORUDA SU....KIM TOPLUYOR BU MALLARI....MITTALDAN BU MALI 2 DO;LAR ORTALAMA ILE ALAN KURUMLAR BU MALI....NIYE ZARARINA BASIYORLAR....KIM TOPLUYOR...MITTAL MI.

Ben oradaki insanların sabrına ve inançlarına hayranım 3 yıldır paraları pul oldu ama zerre inançlarını kaybetmediler

Baktım en fazla yazılan çizlen sayfaları dolan forum olmuş aslında bu kadar yüklü ky olmasıda hissesi hantallaştırıyor

Yorum

• Tuncer
              Tecrübeli
              • 03 Mart 2022
              • 2825

Bu 3 aylık takasa bakarsak emeklilik fonuna malı yüklemişler kuzu hocam yani bilemedim

Bu mal çözülmeli bana göre

Yorum

• Tuncer
                Tecrübeli
                • 03 Mart 2022
                • 2825

Buda ocak 2023 den beri olan takas ve mittalin teb üzerinden satışı

Yorum senindir

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Ben oradaki insanların sabrına ve inançlarına hayranım 3 yıldır paraları pul oldu ama zerre inançlarını kaybetmediler

Baktım en fazla yazılan çizlen sayfaları dolan forum olmuş aslında bu kadar yüklü ky olmasıda hissesi hantallaştırıyor
                  BIRI GIDIP ORAYA YAZSIN....KUZU ARTIK EREGLI SATILMAZ....ALINIR...350 TL YE GIDECEK DIYOR....gelsin beni okuyup sebeblerini ogrensinler...

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

tl ile bakmiyacaksin o para degil...ILIZYON ARACI....

DOLARLA BAKACAKSIN....KACI GORDU EREGLI....2.8 DOLAR....SUANDA KACTA 1.32 DOLARDA YUZDE KAC DUSMUS...YUZDE 52 DUSMUS.....COK DEGIL....

TEPE KAC 2.8 DOLAR....5 YILLIK CYCLE DA DIP TEPE UZAKLIGI KAC 3.....2.8 I BOL 3 E...NE EDER...0.94 YANI 1 DOLAR....EEEE BAK KUZU HERSEYI HESAPLA BULUYOR...TRASLA DEGIL....

2.8 DEN 1 E DUSSE....YUZDE KAC...YUZDE 64....BAK FIBONACHI 62....SUANKI DEGERIDE FIBO 50 DE...

OYLEYSE....BU KAART...BENI ALIN DIYE...MAMINI YAGLAMIS PIYASAYA CIKMIS...E-5 DE YANI...FAHISE OLMUS.

BU durumda....herzaman oldugu gibi....bunu ilk ben ikecegim...sonrada TIR suforleri.....

Yorum

• Tuncer
                      Tecrübeli
                      • 03 Mart 2022
                      • 2825

Kuzu hocam dostlar için birde alım stratejisi yazsan

Misal 1 milyon tl lik ereğli alacaksan nasıl alırsın

Yorum

• vicente
                        Yasaklı
                        • 22 Kasım 2020
                        • 2458

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Dostlar alışverişte görsün tarzı bir yeşildi bugun
                        8385 den longlar shorta döndü
                        Cuma baskısı olur tahminim yarin
                        8334 den shortlar longa dondu az poz
                        Düşecektir aslında
                        İsrail 1000 işçi serbest bırakmış dedikodusu var
                        Normal gelmedi

Yorum

• Tuncer
                          Tecrübeli
                          • 03 Mart 2022
                          • 2825

Altın gevşemeden inanmam

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

COK ONEMLI....yeni okuyucularim ucun....

KUZU MALA NASIL YERLESIR....

eregly orneyi ile anlatayim....FURUS ARALIGIM....35 TL ILE 25 TL ARASI....

1...35 TL DE 1 BIRIM EREGLI ALIRIM....

2...33 TL DE 1 BIRIM EREGLI ALIRIM....

3...31 TL DE 2 BIRIM EREGLI ALIRIM....

4...29 TL DE 4 BIRIM EREGLI ALIRIM....

5...25 TL DE 8 BIRIM EREGLI ALIRIM.....

DUSTUKCE ALIM MIKTARIM KATLIYOR...MALIYETI ASAGI CEKIYORUM HEP...

diyelim eregli 29 a dustu....ve direniyor orada.....gider kocholding ve amirala bakarim....tepelerinden dolar bazlida yuzde 25 dusmusler mi....

DUSMUSLERSE....ereglinin kalan birimlerinin temamini o anki fiyattan alirim...

ve 1 yil boyunca....o kaarda ne olmus....beni ilgilendirmez...1 yil sonar fiyatina bakarim....arzu ettigim yerde degilse....LEM BU SIRKET BATAR MI....BATMAZ MI DIYE ARASTIRMA YAPAR BIR KARAR VERIRIM....

NOT...bu yazi yazilirken eregli 36 kusurlarda geziniyor...

Yorum

• yeniden
                              Katılımcı
                              • 18 Eylül 2018
                              • 115

kuzum altın ları sallasakmı kar almı yapsak bilemedim??

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

yeniden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                kuzum altın ları sallasakmı kar almı yapsak bilemedim??
                                2200 E YONELDIGINDE SATMAK MAKUL...simdi erken....yani BIST 100 dibe indiginde...SARI GIZ TEPEDEDIR...

orada sari giz satilir....gelisen ulke hisse senetlerine DIPTEN girilir....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information