Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Akıyor mübarekvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster8040 kapattim
Fake yükseliş gelmezse 7400 kırılabilir
8450 den shortum
Yorum
-
ada falan derkenkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersiki bakin....ne yapiyor...ADANIN SINIRLARINI YALIYOR.....KOPACAK....
fekaat.....oyle bir kopacak ki....herkesi TERSTE BIRAKSIN....
7500 DE TUM POZLARI BU YUZDEN KAPADIM...YENI NORMALI GORMELIYIM....yani YENI ADANIN MERKEZINI....
BU 5 IS GUNUNDE ONU GORECEGIM....
hacı tilki adaya veda etmesin
Yorum
-
Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterada falan derken
hacı tilki adaya veda etmesin
edecek....yarin....
Ekim vade 7844.24 ile uzlaşmaya gitti..
KUZU KURALI...ARALIK VADE EKIM VADENIN GORDUGU EN DUSUGU MUTLAKA GORUR....BAK 500 PUVANLIK KOPUS VAR....
YENI NORMAL BELLI OLDU...GRAFIMDA....7550....BU YENI DAIRENIN MERKEZI....
simdi....
kasim ayi icinde....bunun yuzde 7 ustu....8075,,,ile...bunun yuzde 7 alti...7000...mutlaka gorulur...
SORU SU.....
ONCE KIME GIDECEK....ne yapacak ki...OYUNCULAR TERSE DUSSUN....
ben ne pohh yiyecegini biliim usaglar....emme yazmam.
bu yeni furusmamin adi...ICDINAMIKLERDIR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Ulen yaziver garii, pahal olma. Agzimiza Azicik pohh caliversen covur mu olursun?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteredecek....yarin....
KUZU KURALI...ARALIK VADE EKIM VADENIN GORDUGU EN DUSUGU MUTLAKA GORUR....BAK 500 PUVANLIK KOPUS VAR....
simdi....
kasim ayi icinde....bunun yuzde 7 ustu....8075,,,ile...bunun yuzde 7 alti...7000...mutlaka gorulur...
SORU SU.....
bu yeni furusmamin adi...ICDINAMIKLERDIR.
Yorum
-
Benim sosyal medya ve etrafımdakilerin pozisyonlarına bakarsamkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteredecek....yarin....
simdi....
SORU SU.....
bu yeni furusmamin adi...ICDINAMIKLERDIR.
Herkes gırtlak malda
Bu durunda yukarı sürse kaçıp nakite geçecek bir sürü yatırımcı var
Sabah akşam sövüyorlar
Bunları sövüşlemek için ben olsam önce öldürürdüm çünkü 2 hafta önce algı nasıldı
Endeks 12000 olacaktı herkes buna göre pozisyon aldı
Tabi bu benim cahil kafayla düşündüğüm senaryo
Kuzu hocam aslını bilir
O da bu ara pek gizemli oldu
Hayalim gelsin hakkından ne diyelim
Yorum
-
ha ha ha...uyy seni olesin kiz....mesgulum...konu cok onemli...hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUlen yaziver garii, pahal olma. Agzimiza Azicik pohh caliversen covur mu olursun?
islam alemi bildigin gibi...agzina kadar EVLIYA...EMBIA...EFENDI HAZRETLERI...FELAN FILAN KAYNIYOR...
bunlari topluyalim....ISRAEL sinira gitsinler...CUBBELIYI baslarina koyalim...o iyi ossuruyor...demisler...
gidecekler...SALVARLARINI INDIRECEKLER...gotlerini israele dogru domaltip...ayni anda ossuracaklar...
bana soruyorlar...BUNU YAPSAK...akdenizde tusunami olur....kudus haric geriye kalan Israeli su basarmi diye...
CALISIYORUM KIZ....cugap bekliyorlar.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kesinlikle ortalık düzelince en hızlı gidecek eregliTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAma bu ereğli önceden en önde düşerdi
Şimdi hiç düşesi yok gibi buna çalışalım vicente hocam
Sen anlık teknik takip ediyorsun
Bir de
Bugun %3 düşüşte düşmeyen bir ağa vardi onu da sen bul
Yorum
-
Koçhol müvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKesinlikle ortalık düzelince en hızlı gidecek eregli
Bir de
Bugun %3 düşüşte düşmeyen bir ağa vardi onu da sen bul
Yorum
-
Reyiz İsrail konusunda geri vitese takmış bugunTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKoçhol mü
Konuşma devam etse Netanyahu dostum diyecekti nerdeyse
Kasada para 0 olunca
Tuncer tupras bugun arti kapatan
Dehşet rakamlar bekliyorum ortalık yatisinca tupras dan
Yorum
-
Hidrojen muhabbetine mivicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterReyiz İsrail konusunda geri vitese takmış bugun
Konuşma devam etse Netanyahu dostum diyecekti nerdeyse
Kasada para 0 olunca
Tuncer tupras bugun arti kapatan
Dehşet rakamlar bekliyorum ortalık yatisinca tupras dan
Yorum
-
sordum bunlara....IRADESI MI...RIZASI MI....
yuce rebbimin bir IRADESI vardir....birde RIZASI vardir....
missal....ISTANBUL isgal ediliyor...halife ve padisah orada...tum ULEMA orada....
hepsi birden bagiriyor...BU ALLAHIN IRADESIDIR....KABUL EDELIM...DINDEN CIKMIYALIM.....Kabul ediyorlar ve dinden cikmiyorlar....VE GAVURLA BIRLIKTE ULKEYI TERK EDIYORLAR.
simdi bu gazzede olanlar...hadislere gore...IRADESIMIDIR...RIZASIMIDIR...diye sordum....cugap bekliyorum usaglar.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ekledim SERIAT YOK demeyin ...suudi arabistanda seriat var....istese...petrol vanasini kapar....petrol 80 den 800 e cikar....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum