kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
yaralarini yaliyor....normal.....tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam bu dolari müthiş tutuyorlarYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
halkin gazini aldi....politikada degisiklik yok....bilgehan04 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzum pirim tebrikler erdoğanın hamas konuşması neyin nesidir
ittifakımızı seçtik mi bunun ağır bedelleri olabilir ekonomik olarak
yeni dünya savaşında gene zayıf ittifakda mı olacağız
karşıda abd almanya fransa ingiltere italya israile karşı
çin rusya iran ittifakının gücü yeterli mi
derin devlet ne planlıyor
stratejik vizyonun nedir şansımız var mı
tesekkürleYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Usd 40-44 bist 6000-6600 çok zor değilTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu hocam nerde yerleşecez mala
1,5 dolar çok zor yaw
Hadi usd 38 bist 5700 olsun bu biraz zor gibi...
Ne dersin Kuzu Emmim ???
Vadeli ve bist de tepiyor şimdilik bakalım yukarıda nereyi zorlar, üstte ne kadar kalabilir?
Yorum
-
Kuzu Emmim,
Dibi bugün bulmuş olabilir miyiz? Var mı böyle durum.
Yurtdışı olası yumuşama ile dönerse biz de döneriz yukarı sanki.
Gerçi sende geri vites olmaz, ölümüne dedin bir kere
Yorum
-
bofa yine kamyonu yüklüyorvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFibo 50 7740
8006 dan again short
Bu sefer az short
Hareketler berbat
Emmiye selam
ağaları kulağını çekti sanırım
al ulan yoksa köyden kovarım demişlerdir
Yorum
-
Akp nin borsayi tutma vizyonu vs olsaTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbofa yine kamyonu yüklüyor
ağaları kulağını çekti sanırım
al ulan yoksa köyden kovarım demişlerdir
Neden seçime 1 yılın en düşük seviyesinde girildi
Israrla sorulan ama ısrarla cevap alınamayan bir soru
Borsayı tutan tek bir güç var
Yerliler
Asla satmiyorlar
Yorum
-
millet enflasyona ezilmemek için satmıyorvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAkp nin borsayi tutma vizyonu vs olsa
Neden seçime 1 yılın en düşük seviyesinde girildi
Israrla sorulan ama ısrarla cevap alınamayan bir soru
Borsayı tutan tek bir güç var
Yerliler
Asla satmiyorlar
Yorum
-
Enflasyonda hikaye artıkTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermillet enflasyona ezilmemek için satmıyor
Tadını aldılar borsanın
Her gün twitte gündemin en az yarısı hisseler ve borsa geneli
Eski borsa da %7 dusecek ertesi gün vade sonu gel longcu kardeş kurtar pozunu kapat diyecekler
Aciga satışın olmaması büyük şans hissedekilere
Yorum
-
SEVGILI KAARDIM SISE....
camsin...seffafsin...icin ne ise disinda o...mavi gozlu devin bize armaganisin....
neredeyse 1 yil olacak....senden ayrilali....OZLEDIM....BURNUMDA TUTUYORSUN....
AYRILDIK....bosandik....bana 37 tl verdin...bende onu verdim...18 tl den dolar aldim...2.05 dolar....
2 ay sonar 1 yil olacak....
beklemesem simdi binsen sana....bana verdigin....2.05 dolar yerine seni 1.75 dolara geri alabilirim...SUAN 49 TL SIN....
IKI AY BEKLESEM....SENDE IPNELIK YAPMADAN 34 TL YE INSEN...DOLAR-TL DE 30 OSSA...SENIN BANA VERDIGIN 2.05 DOLAR YERINE 1.13 DOLARA GERI ALSAM...GENE 10 TANE COCUK YAPSAK HAYALIYLE YANIP TUTUSIYIM KIZ....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum