Zitrilyon fk li balon otesi sikimsonik yan kağıtlara çakma hazırlığı var gibi
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
8985 ort shortlar 8631 den kapandivicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster8988 ikinci parti shortlar açıldı
Piyasayı hiç iyi görmüyorum
Bademe bir dünya mal gitti sattikca satar
Hafta sonu ekstra bisey cikmazsa ptesi teper burasi
Yorum
-
8677 short tekrarvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster8585 long riskli tavsiye etmem
Bu kdr yeter
Yorum
-
şort poz.larımı 8600-8650 aralığında kapattım..kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster[B]10 numara analiz...binlerce tebrikler kuzu
kapanışta tepki gelmesine rağmen orta vadeli trend kırıldı bence...
şort devam........
piyasa daha iyi şort fırsatı verebilir belki..
versede ,vermesede akşam veya gündüz seansı farketmez yeniden şort açarım....
TIR ları yükledik ..kaçıyoruz..
Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
8606 dan yarısı kapandivicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster8677 short tekrar
Bu kdr yeter
Yorum
-
Şort poz.larımı kabaca aynı fiyattan tekrar açtım...kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşort poz.larımı 8600-8650 aralığında kapattım..
piyasa daha iyi şort fırsatı verebilir belki..
versede ,vermesede akşam veya gündüz seansı farketmez yeniden şort açarım....
TIR ları yükledik ..kaçıyoruz..
şort devam....
yüklenecek TIR lar var daha...
sevgi ve saygılarYazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Gelecekse onu da yaparızhayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUleee, guzu emminiz gene mi firarda. Bu guzu uslanmiyacak canim. Adi ustunde guzu. Tuncerín gulagina fisildiyayim "" balkonu yikamak yerine , elinde biberonla balkonda bekle"" Bak bakalim geliyo mu gelmiyo mu.
Yorum
-
11 bin benim uzun zamandır burada yazdığım hedefimdiTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVicente hocam
Çoğu elliot ve teknikçilerin hala 1 falga eksik 11 bşnlerden sonra çöküş olmalı fikrine be diyorsun
Şu ab 4. Düzeltme dalgasındayız diyorlar
Gerçi herkes bunu görüyor ise pala millete bedava para vermez ama
Bist burayi görür
Ama bu olay tehlikeli Tuncer, İsrail gecen hafta ki olaydan sonra durmaz asla yıkıp gececek
Bidon bize satasiyor reyiz karşılık veriyor
Anlamı
Not arttırımı işi bitti , yabancı girisi bitti çıkış başlayacak
Bu yüzden ciktim zaten
Halkb ye bak dun ne oldu
Yabancı çıkışından sonra 11 bin ve üzeri devam eder bence
En büyük risk şu kredili pozisyonlar
Dusus sertlesirse resen pozlar kapanacak faizler 80 uzerinde ,bist taban yiyebilir
Bist taban yemeyip kredili pozlar temizlenmeden buraya gir çık dışında poz almayı düşünmüyorum bir de supriz barış halinde
Deprem ve seçim öncesi bist birkac kez taban yemişti hem de acilir açılmaz yarım saat içinde
Bu otomatik kapanmak zorunda olan kredili pozlardan kaynaklandı
100 fk dan aşağı yan kagit yok 2000 5000 ler havada uçuyor
Bunlar biçilmeli
Yorum
Yorum