Bayındır Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Sn.Tuncer 1810$ lar seviyesi büyük fırsattı alım için.Savaşın yayılabileceği endişesi veTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBiraz altın alsak mı hocalar
Yorumu olan var mıdır
o bahaneyle parasal genişlemeler başlayabileceği varsayımıyla pozisyonumu koruyorum.
1880$ üstünde pozisyonumu arttırım.
Altıns1 de alım satımı kolay bir araç.O da değerlendirilebilir." Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
Ons altın kararsız bir trend yapısında ilerliyor. Yükseliş başladı diyebilmemiz için 1897 üzerinde haftalık kapanış gerekir. Bununla beraber 1897 - 1820 aralığı taban oluşumu bölgesi olarak izlenebilir. Risk alırım diyen kişi bu bölge içinde aşağı gevşemelerde kademeli pozisyon alabilir. (Alacağı risk 1810 kırılması ile 1600 lere doğru yeni bir düşüş dalgası) Sağlamcıyım az yukarıdan alıyım diyen bence 1897 üzerinde haftalık kapanış görmeli.
Yorum
-
8917 kavgasını ayılar kazanırsa gün içinde şortçu 8850 den teklif alır.Bayındır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterViop seans içi 8917 altında şortun eli güçlenir. Bugün olası eksi kapanışı önemsiyorum.
Yorum
-
Nefis analizBayındır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster8917 kavgasını ayılar kazanırsa gün içinde şortçu 8850 den teklif alır.
Yukarida oluşan takozun aşağı kırılmasını bekliyorum
Yorum
-
Zaman geçtiği için teklif noktası 8879 a güncellendi. Bakalım bundan sonra ne yapacak. 8940 altı şort için nispeten rahat bölge. 8940 üzerinde şort sıkıntı yaşar. Bu rakamlar bugün seans içi içindir.vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNefis analiz
Yukarida oluşan takozun aşağı kırılmasını bekliyorum
Eregl tcell ve bankalar güçlü duruşlarıya şort için sıkıntı oluşturuyor.
Yorum
-
Gordun mu senin bademiTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSosyal medya biste anlam veremiyor
Dünkü virmanlari boca etti
1 kurum 1 gunde 3 milyar mal alıp hem de çoğunu son yarım saatte yani %2 artida iken
Neden ertesi gün zarara satsin hepsini
Az dusun
Yorum
-
son 10 dakka yine geri alırvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGordun mu senin bademi
Dünkü virmanlari boca etti
1 kurum 1 gunde 3 milyar mal alıp hem de çoğunu son yarım saatte yani %2 artida iken
Neden ertesi gün zarara satsin hepsini
Az dusun
5 dakkada yüzde 1.5 oynayabilen sığ bir borsamız var
Yorum
-
AL-MUQADDESA....AL-MUGAHIRRA....AL-BURAK....
cebrail gokten indi...yaninda bi hayvan...al-burak...bir adiminda birden gozden kaybolacak hizi var....haydi bin giddiik dedi...bindim...birden...bir yere indi...iki rekat namaz kildim....gozlerimi acip baktigimda...butun peygamberler dizilmis...en basta Ibrahim...sonar suleyman....sayilari sonsuz gibi...etrafimda ve bana bakiyorlardi....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
QURAN....ISRA SURESI...BANI ISRAEL....
birinci temple yikilisi...722 BC...SULEYMAN PEYGAMBER CINLERI CALISTIRARAK YAPTI...oyle mukemmeldiki...insanin yapacagi bi is degildi....
ikinci temple....yikilisi...70 CE...
ucuncu temple....simdiki Israel....yikilisi 2023...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
hangi referansla degerlendiriyorsun....
eger...yukarida yazdiklarima inanmis bir insan degilsen....
sen bu olanlari degerlendiremezsin....
biri...AL-AQSA yi yikacagim....cunki altinda suleymanin tapinagi var...onu ortaya cikaracagim diyor....
oburu....AL-MUQADESA....AL-MUGAHIRA...AL-BURAK diyor....
ve...amriki...avrupa...bu temple ortaya cikmali ki...hazreti isa gelsin diyor....yogusam gelmez...
onun cun....REFERANSIN KIM...islam mi...yahudilik mi...hiristiyanlik mi...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum