bridge Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Bak ne güzel seçeneği koymuş adam bas engelle rahatsız olmuş engellemiş,derdim sizle değil bulaşmayın okudugunuzu anlamiyormusunuz BİZZAT KUZU MAL PAZARLAMA İFTİRASI ATTİ UZATMAYİN VE KARİSMAYİN GELSİN İSPAT ETSİN TOPİGİNİZİN HEVESLİSİ DEGİLİM ONUNLA BENİM ARAMDA YAZDİGİMİ OKUYUN ANLAYİN KARİSMAYİN...KENDİSİ GELSİN YA İSPAT ETSİNLER YA OZUR DİLESİNLER BU KADAR BASİT
-
Olmadığı halde biri çıkıp sana biri dediğim KUZU MAL PAZARLAMACİ MAL KİTLEMECİ derse sen ne yaparsın ya ispat et dersin ya da özür dile dersin ben hakkım olanı istiyorum...HA KUZU KARSİMA CİKAAMAZ NE DUSUNDUGUNU BİLİYORUM CİKSA ULA ADAM MAL PAZARLAMADİ PAZARLASA İSPAT EDECEK VERİSİ YOK SASA KONUSUNDA DA CUVALLADİK SASA 16 OLMADİ ADAMİN DEDİGİ OLDU BİRAK 16 Yİ 16 NİN 5 KATİNA BİLE DÜŞMEDİ ADAM 1 MİLYON USD DE KOYMUŞTU NAPSAKDA SUYA SABUNA DOKUNMADAN SOZDE KARİZMAYİ CİZDİRMEDEN İSİN İCİNDEN SİYİRSAM DİYE DUSUNUYORDUR BEN PESİNEN SOYLİM KİMSE KENDİNDEN BİLGİLİ BİRİNE KATLANAMAZ VE YAPACAGİ ŞU, FORUMUN SELAMETİ KURU GURULTU VS DEYİP YİNE ATACAK FORUMDAN UMRUMDA DEĞİL BU BENİM HAKLİLİGİMİ TESCİLLER...guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDostum yeter artık
Çok fazla abarttın.
Öyle şeyler her zaman olur.
Bırak başlık normale dönsün
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
öyle dediğini ben hatırlamıyorum.
hem birileri dese ne olur.sen öyle değilsen eğer..
bana neler diyorlar..
boşvermek lazım.
böyle takılıp kalacağına
yeni fikirler sür öne..
tutmak zorunda değil.
bu işlerde her şeyi bilmek mümkün değil.
bunu en iyi ben bilirim.
yıllardır sistem çalıştığım için..
hedi artık geçmişi bırak
yeni fikirlerine geç.
inadını meydan okumayla değil.
fikir paylaşmayla sürdür.
bundan sonra ne olacak.
bist, sasa,kardemir vs..
Yorum
-
SASA da 115 üstünde ne oldu.Hisse 5 ci dalga yükselişinde dejavu durumunda iken, 100 binlerce borsadan anlamayan yeni yatırımcı borsaya çekilirken ve endeksinde ralli de olmasını fırsat bilen çeşitli gruplar sosyal medya ve de onlarca
telegram gruplarında bilinçsiz yatırımcıyı hisseye çekmiş ve 115-186 arasında ellerinde ki malı bir güzel
bu yeni gelen yatırımcıya çakmışlardır.
Peşinden şirketin patronu bile "BENİM ŞİRKETİM 80 TL ÜSTÜ ETMEZ" küçük yatırımcı kandırılıyor açıklamasını yapmıştır.
KUZU O DÖNEM TAM ZAMANINDA KÜÇÜK YATIRIMCIYA UYARI GÖREVİNİ YAPMIŞTIR.
O zaman adama sorarlar.TÜM SOSYAL MEDYA VE TELEGRAM GRUPLARINDA BİLİNÇSİZ YATIRIMCI HİSSEYE ÇEKİLİRKEN SEN NE YAPTIN USTA
DİYE SORARLAR.ÖVÜNDÜĞÜN BU MU. NE İLE ÖVÜNDÜĞÜNÜN FARKINDAMISIN DİYE SORARLAR.
BAKINIZ BEN DE KASIM 2022 BAŞINDA ANALİZİMİ VE UYARIMI HİSSE 130 CİVARI İKEN, AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE FORUMA YAPMIŞIM.
SOSA'yı enine boyuna son durum ile inceledim,değerledim. 2023 3 cü çeyrekte bitecek 2 yatırımı var.2024 son çeyrekte bitecek 2 yatırımı daha var.
1 ve 2 yıl sonra bitecek yatımlarından gelecek karlarla birlikte edeceği fiyat yaklaşık 2025-2026 ortası 125-140 tl aralığı bir fiyat olarak buldum.
Hisse 2025 sonu 2026 ortası veya sonlarında olması gereken fiyatı 3-4 yıl önceden şimdi fiyatladı.
Benim bulduğum değeri aracı kurumlarınızın argelerine de hesaplatabilirsiniz.
Şirketin şu an da pta kapasitesi 1.2000.000 ton, 2030 da pta kapasitesi 1.500.000 ton artı ilave ile 2.700.000 ton a çıkacak.Bu ilave yatırım kazasız belasız bitirilebilirse normal şartlarda şirket 2028-2030 larda şu anda ki piyasa değerini ikiye katlar.
Şimdi bu hisse de inanmış bir yatırımcı topluluğu var.Seçimlerin yaklaşmış olması hasebiyle ve mevcut iktidar seçimlere her türlü asılacağı için endeks düzeltmeleri yapmak dışında emdeksden çok bağımsız çok salmayabilirler.
Ama Nisan-Mayıs a doğru ve öncesinde beklenmedik iç dış konjoktürel ters bir duruma karşı çok çok dikkatli olunmalı,Kuzu emminin yazdıkları her daim kulağa küpe olmalı ve hissenin 3-4 yıl sonra olması gereken fiyata 3-4 yıl önceden ulaştığı unutulmamalıdır.
Geçen aralık ayı ve daha önceki yıllarda ki endeks düşüşlerinde nasıl en önde indiği hatırda tutulmalıdır.
İnsan ömründen götüren Viopla uğraşmadığım için short mort demem ama 3-4 yıl sonra olması gereken fiyata 4 yıl önceden ulaşmış bir hissenin içinde de olmam.Önümüzde 4-8 yıl da olabilecek genel riskleri niye üstleneyim ki..Patron istiyorsa feyzaya devam etsin.
Saygılarımla.
Yorum
-
Ne demek "kuzu nun derdi sizi mi gerdi".Forumdakiler için "UMRUMDA DEĞİLSİNİZ" ne demek. Lütfen üslubunuzu bozmadan yazınız.Foruma neden geldiğinizden bize ne.
KUZU SİZİ HİÇ BİR ZAMAN MUHATAP VE DİKKATE ALARAK YAZMADI.Siz endeks ve hisselerle ilgili yazdıklarınızdan değil, forumu iddia
middia ile birbirine düşürdüğünüz,kavgaya neden olduğunuz ve forum kurallarına aykırı davrandığınız için forumdan gönderilmişsinizdir.
KUZU HER 6-8 AYDA BİR "FORUMDA MAL PAZARTLATMAM, HALKIMIN SOYULMASINA MÜSADE ETMEM " yazar.
KUZU saygı sevgi çervesinde bilgi yazanı her zaman takdir etmiştir.Ama bilgisiz,gereksiz yazanı da hiç bir zaman muhatap almaz,görmez.
Ya siz 2022 temmuz başında endeks 2400 de ralli hazırlığı yaparken, endeks çökecek 10 cent'e inecek yazan birisisiniz.
10 cent kaç tl eder bir hesapla bakayım.Bitcoin 13 e, krdmd 30 cent e (6 tl) ye inince endeks dip olur diyen,
fener 75 tl iken yazan, yazdığım hisseleri %30 üstünde veriyorum yazan, üç tane sığ hisse yazıp endeks rallisi sebebiyle biraz yükselince aylar sonra onunla övünen, kısacası 2400 endeksde piyasanın ralli başlangıcında devre dışı kalmış adam, sonra gelmiş Sasa 100 ler de iken yukarı gidecek iddiaya giriyorum diye ortaya bir laf atmış,
kimse dikkate almamış, ama forum birbirine girmiş, şimdi gelmiş ben bildim diye övünüyor.
YAHU SENİN ELİNDE ZATEN MAL YOK.2400 ENDEKSDE ÇöKÜŞ DEMİŞSİN,ENDEKS 10 CENT'E İNMEDEN ALINMAZ DEMİŞSİN.10 CENT'İN DEĞERİ NEDİR?
ENDEKSİ 10 CENT YAZAN BİRİNİ KİM NİYE DİKKATE ALSIN Kİ!
YAHU EL İNSAF; HEDEF FİYAT VE SÜRE YAZDIN MI? YOK.
SENLE İDDİAYA GİREN OLDU MU? YOK.
O ZAMAN HAKSIZSIN ARKADAŞ.Siz borsa konusunda usta falan değilsiniz.Ustalık iddian varsa forumu germeden gelecek dönemle ilgili analizler yaz,görelim ustalığını.
KUZU HİÇ KİMSEYE, SEN MAL PAZARLIYORSUN DEMEDİ.HER 6-8 AYDA BİR YAPTIĞI GİBİ
"BEN HALKIMI SOYDURMAM,BEN HALKIMA MAL PAZARLATMAM" DEDİ.
KİME DEDİ...HER ZAMAN Kİ GİBİ GENELE SÖYLEDİ.
SON KEZ...FORUMU GEREKSİZ MEŞGUL EDEN,GEREN YAZILARINIZI SİLİNİZ,FORUM AHALİSİ VE KUZUDAN ASIL SİZ ÖZÜR DİLEYİNİZ..
FORUMDA SAYGI SINIRLARINI AŞMADAN YAZMAK İSTİYORSANIZ YAZINIZ,YAZMAK İSTEMİYORSANIZ DA YAZMAZSINIZ.
FORUM KURALLARINA UYARSANIZ BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİNİZ VAR.DEĞİLSE LÜTFEN FORUMU GERMEYİNİZ.
FORUM KURALLARI GEREĞİ YİNE GÖNDERİLMENİZ GEREKTİĞİNİ DE BİLİNİZ.
SEVGİLER SAYGILAR....
Yorum
-
bak defaetle uyariyorum yazimi alinti yapma ve benimle ugrasma ben yalanmi söylüyorum bizatihi yazdi kuzu mal pazarlamaci mal kitlemeci yazdi hatta özelden yazdim kendisine mesaj attim ispat et dedim o gun bugun yazmadi ispatta edemedi...bak israrla söylüyorum sen karisma bi daha cevap yazarsan agzimi bozabilirim bunca uyariyi dikkate al...kuzu bizatihi bana yazdi...kendi gelsin er meydani burda ya ispat etsin ya özür dilesin bilip bilmeden konusma...amurtemur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne demek "kuzu nun derdi sizi mi gerdi".forumdakiler için "umrumda değilsiniz" ne demek. Lütfen üslubunuzu bozmadan yazınız.foruma neden geldiğinizden bize ne.
Kuzu sizi hiç bir zaman muhatap ve dikkate alarak yazmadi.siz endeks ve hisselerle ilgili yazdıklarınızdan değil, forumu iddia
middia ile birbirine düşürdüğünüz,kavgaya neden olduğunuz ve forum kurallarına aykırı davrandığınız için forumdan gönderilmişsinizdir.
Kuzu her 6-8 ayda bir "forumda mal pazartlatmam, halkimin soyulmasina müsade etmem " yazar.
Kuzu saygı sevgi çervesinde bilgi yazanı her zaman takdir etmiştir.ama bilgisiz,gereksiz yazanı da hiç bir zaman muhatap almaz,görmez.
Ya siz 2022 temmuz başında endeks 2400 de ralli hazırlığı yaparken, endeks çökecek 10 cent'e inecek yazan birisisiniz.
10 cent kaç tl eder bir hesapla bakayım.bitcoin 13 e, krdmd 30 cent e (6 tl) ye inince endeks dip olur diyen,
fener 75 tl iken yazan, yazdığım hisseleri %30 üstünde veriyorum yazan,üç tane sığ hisse yazıp endeks rallisi sebebiyle biraz yükselince aylaqr sonra onunla övünen, kısacası 2400 endeksde piyasanın ralli başlangıcında devre dışı kalmış adam,sonra gelmiş sasa 100 ler de iken yukarı gidecek iddiaya giriyorum diye ortaya bir laf atmış,
kimse dikkate almamış, ama forum birbirine girmiş, şimdi gelmiş ben bildim diye övünüyor.
Yahu senin elinde zaten mal yok.2400 endeksde çküş demişsin,endeks 10 cent'e inmeden alinmaz demişsin.10 cent'in değeri nedir?
Endeksi 10 cent yazan birini kim niye dikkate alsin ki!
Yahu el insaf; hedef fiyat ve süre yazdin mi? Yok.
Senle iddiaya giren oldu mu? Yok.
O zaman haksizsin arkadaş.siz borsa konusunda usta falan değilsiniz.ustalık iddian varsa forumu germeden gelecek dönemle ilgili analizler yaz,görelim ustalığını.
Kuzu hiç kimseye, sen mal pazarliyorsun demedi.her 6-8 ayda bir yaptiği gibi
"ben halkimi soydurmam,ben halkima mal pazarlatmam" dedi.
Kime dedi...her zaman ki gibi genele söyledi.
Son kez...forumu gereksiz meşgul eden,geren yazilarinizi siliniz,forum ahalisi ve kuzudan asil siz özür dileyiniz..
Forumda saygi sinirlarini aşmadan yazmak istiyorsaniz yaziniz,y7azmak istemiyorsaniz da yazmazsiniz.
Forum kurallarina uyarsaniz başimizin üstünde yeriniz var.değilse lütfen forumu germeyiniz.
Forum kurallari gereği yine gönderilmeniz gerektiğini de biliniz.
Sevgiler saygilar....
Yorum
-
Valla şu kadarını söyleyeyim hiç muhatap olmam.Kimseye küfür hakaret etmem.Medeni şekilde bildiğimi yazarım.KÜFÜR,HAKARET,TEHDİT ETMENİN TCK DA karşılığı bellidir.
Öyle bir şey gördüğüm anda avukatlarım ilgilenir.Geçmiş aylarda sosyal medya da öfke kontrolü sorunu olan birisi fikire fikirle cevap veremediği ve sınırları aştığı için
hukuk kuralları gereği adliyeden cezayı yiyince anlaşmak için kıvranıp duruyor.
Benim için 85 milyonluk Türk milletinin her ferdi; kökeni,inancı etnisitesi,siyasi görüşü ne olursa olsun saygı değerdir.
HER ZAMAN DOĞRUNUN YANINDA OLURUM.ÜÇ GÜNLÜK DÜNYADA KISACIK ÖMRÜMÜZDE ÖNÜME MİLYARLAR KONULSA YANLIŞA DOĞRU DEMEM.
BEN OY VERDİĞİM SİYASİ PARTİ LİDERİNE, ŞU ŞU KONULARDA RAKİPLER HAKKINDA KONUŞMALARINIZ, ŞU TÜR SÖZLERİNİZ YANLIŞ.
TAVIRLARINIZI DÜZELTMEZSENİZ OY KAYBEDERSİNİZ,YOLU SEVGİDEN GEÇMEYEN HİÇ BİR HAREKET BAŞARILI OLAMAZ DEMİŞ İNSANIM.
BALKANLARIN,BOSNANIN,ARNAVUTLUK UN; AHMET YESEVİ-HACI BEKTAŞ VELİ EKOLONİN İNSAN SEVGİSİ ÜZERİNE ÖĞRETİSİYLE NASIL OSMANLIYA BAĞLANDIĞINI
VE DAHA DEĞİŞİK ÖRNEKLERLE BAŞKANA ANLATMIŞ,YOLUNU DÜZELTMESİ GEREKTİĞİNİ ANLATMIŞ ADAMIM.
yanlışa yanlış demek,asla vefasız olmamak,insanlara yardım etmek,kendi imkanlarım ve çevremi koordine ederek
onlarca durumu olmayan öğrenciyi okutmak hayat anlayışımdır.
KUZU BU FORUMDA HİÇ BİR KARŞILIK BEKLEMEDEN YILLARDIR ONLARCA KEZ,KARARSIZ KALDIĞIMIZ,YÖN BULAMADIĞIMIZ
GÜNLERDE BİZE IŞIK OLMUŞTUR.BU IŞIK BİZE KAZANÇ OLARAK DÖNMÜŞTÜR.
FORUM AHALİSİNİN ÇOĞUNLUĞUNDA ONU İYİ ANALİZ EDEBİLENE KAZANÇ OLARAK DÖNMÜŞTÜR.
BU NEDENLEDİR Kİ HİÇ BİRİMİZİN KUZUYA VEFASIZLIĞA İZİN VERMEMEMİZ,YANLIŞA YANLIŞ DEMEMİZ GEREKİR.
SEVGİLER,SAYGILAR.
Yorum
-
dovus yok....SEVGI VAR...ANLAYIS VAR....
sevin....birbirinizi sevin....sevgi yoksa...kuculursunuz...kuculur bit kadar olursunuz...
BENIM YERIMEDE SEVIN....BEKLETMEYIN HAYATI....by kuzu.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Gel bakalım buraya KUZU efendi, de bakalım şimdi AHALİ nin önünde ER MEYDANİNDA mal pazarlamaci mal KİTLEMECİ dedin mi demedin mi bu sebebten topikten atmadın mi? özelden yazdığım onca mesaja neden cevap vermedim,iftirani ispat et diye onlarca mesaj gondermedim mi? HADİ İSPAT ET BAKALIM...Konuyu uzatmak istemiyorum YA İSPAT ET YA OZUR DİLE...TOPİGİNİZLE KİSİLERİNİZLE İSİM YOK...CEKİP GİDERİM...AMA BU NETLİGE KAVUSMADAN DA PESİNİ BİRAKMAM...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdovus yok....SEVGI VAR...ANLAYIS VAR....
sevin....birbirinizi sevin....sevgi yoksa...kuculursunuz...kuculur bit kadar olursunuz...
BENIM YERIMEDE SEVIN....BEKLETMEYIN HAYATI....by kuzu.
Yorum
-
kuzu olmak mi istiyorsun....
1...calkaliyacaksin...
.calkala yawrim calkala....sehriye corbasi gibi.
2...satacak malin olacak....allah sana mal vermis...GUMRUK KAPUSU GIBI...diyecek insanlar senin ucun...
3...Dashaklarin 2 okka olacak....KALDIRIP KALDIRIP....furacaksin yere muhtar kellesi gibi...
ELE KOLAY MI SANIRSAN....KUZU OLMAK....KESKE OLABILSEN.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
tekrar aynı işlemi yaptım . 

Yorum