kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
evet....kademeli....4200 ila 3700 arasi heryer....mal alma yeri...secim rallysi oradan basliyacak...tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero zaman 4200 ler gibi mi başlayacağız kuzu hocam
SECIME MALDA GIRMEK ISTEMIYENLERIN MALINI ALACAKLAR ORALARDA....
3700 DEN IKI AY SURECEK RALLYDE....kimseye kurus vermiyorlar....rally onlarin maliyetlerine cikinca bitecek...kumda oynuyacaklar gariplerim....emme...EGER AKP ye oy verirseniz rally secimden sonrada surecek 10 000 e gidecegiz diyecekler....4 milyon yeni yatirimci geldi...mala kilitlendi bunlar ve suan yuzde 40 zarardalar...AILELERI ILE BIRLIKTE CARP 4 LE 16 MILYON KISI....onemli bir oy miktari bu...
bu topigin baslarinda...BU TUZAGIN KURULACAGINI YAZMISTIM....
BORSAYI SUAN GOCERTENDE AYNI KISILER....CIKARTANLAR...BU 16 MILYON INSANI ESIR ALDILAR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BEN ISE...bunu bildigim ucun...bundan FECII PARA YAPMAYA programli bir BILGEYIM....GELECEKTEN GELEN BIR EVLIYAYIM.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Soyle dusun...
Inmissin 3000 lere...mayis 15 e iki ay kala...mart 15 de rally e baslamissin....hergun gudurmus gibim cikiyorsun....moraller yuksek...rally o bicim...emme herkez hala zararda....
SIMULASYON IPNELIK.
bu iste....ALGIYI YONETMEK....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Ulaa sevgili Babo, bu durumda "boynuz kulagi gecti" mi diyecegiz? Adam ciziktirmenin piri olmus yaff. Sen olan , goruneni ciziktiriyon, bu ise heriflerin nasil ciziktirecegini ciziyor. Ben bole bise gormedim yaff. Sen mi onun Kulagina fisildiyon yogusam?
Ulee bunun beyni iki okka olmus olmasin?
Yorum
-
YOK KIZ....ne beyni...hakaret mi ediyorsun....dashaklarim iki okka....hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUlaa sevgili Babo, bu durumda "boynuz kulagi gecti" mi diyecegiz? Adam ciziktirmenin piri olmus yaff. Sen olan , goruneni ciziktiriyon, bu ise heriflerin nasil ciziktirecegini ciziyor. Ben bole bise gormedim yaff. Sen mi onun Kulagina fisildiyon yogusam?
Ulee bunun beyni iki okka olmus olmasin?
ahhh ah....istanbulda olsa idik...bulusup Iraqi cekse idik...ben sana gulu...sende bana dikenini anlatsa idin...kahrolsun felek kiz....kahpe felek demisler....az bile demisler...kullum orrospu deselerdi keske.
seni avustralyaya beni amrikiye firlatti....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bu babo ve baba....newyorka beni ziyarete geldiler...yengeler yanlarinda....bir moda otelin cati katinda newyork manzaralari bir klube goturdum bunlari....
sigara icmek ucun terasa ciktik....yanimizda uc sarisin bomba sigara iciyor sohbet ediyorlar...dedim ki bubo ya hangisini dudaktan opmemi istersin...sunu dedi....gittim...kizlarla sohbet ettim...ve o kizi dudaklarindan opmeye basladim sarmas dolas...
dediler ki baaa....yaaa hakketten...senin DASHAKLARIN IKI OKKA IMIS...
GELDIMI SOR GAVATA ANLATSIN....HA HA HAYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
MALA NASIL YERLESILIR....
diyelim 10 kaart alacaksin....bu kaartlarin bazilari simdi diplerine indiler...bazilari ise hala tepedeler turk hava yollari gibi...
mal alma prensibi sudur....
TEPESINDEN YUZDE 30 ILA 40 ARASI INMIS KAART VARSA SIMDI ALACAKSIN....4100 U BEKLEMIYECEKSIN....cunki 4100 de bu cikarken turk hava yollari...sasa filan dusecek....
yani....
SECIM RALLYSI UCUN MAL ALMA OPERASYONUMUZ SIMDI BUGUN BASLADI.....YUZDE 30 ILA 40 DUSMUS ISE....ALMAK ISTEDIGIN KAART...MISAL AMIRAL....MISAL SISE...HEMEN AL...4 KADEMEDE...
DUSMUYENLER ISE....BUNLAR CIKIP ENDEKSI TUTARKEN DUSECEKLER....
4500 ALTI HERYER MAL ALIYORUM....
diye yazmaliyim...
cunki....kaartlar ayni anda diplemez....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Yorum

Yorum