Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
sevgilerimle usaglar....yazin bakem....nasil gidiyoruz hedefe...USULET VE SUHULETLER uygun seciyor mu kuzu....
bu kuzu...YORUMCU MU.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Size yorumcu demek hafif kalır, siz oyunu çözen oyun kuranların oyununu bozan ve biz küçük yatırımcıyı koruyan en nadide en mükemmel en akıllı en iyi insansınız, çok teşekkürler büyük zararlardan kurtardınız…
sevgilerimle usaglar....yazin bakem....nasil gidiyoruz hedefe...USULET VE SUHULETLER uygun seciyor mu kuzu....
bu kuzu...YORUMCU MU.....
Sayin Kuzu sizi saygıyla ve hayranlikla izliyoruz. Aman kendinize yorumcu demeyin, siz baska bir boyutsunuz. Siz direk oyun kurucusunuz. Siz yazdığınız surece sizi takip etmeye devam edecegiz.
Size yorumcu demek hafif kalır, siz oyunu çözen oyun kuranların oyununu bozan ve biz küçük yatırımcıyı koruyan en nadide en mükemmel en akıllı en iyi insansınız, çok teşekkürler büyük zararlardan kurtardınız…
Sayin Kuzu sizi saygıyla ve hayranlikla izliyoruz. Aman kendinize yorumcu demeyin, siz baska bir boyutsunuz. Siz direk oyun kurucusunuz. Siz yazdığınız surece sizi takip etmeye devam edecegiz.
Slogani degistiriyorum:
"Kuzu bu! Yorumcu değil"
MUHTESEM YAZILAR....aslinda siz bensiniz bende sizim...BENI SIZ YARATTINIZ...
BU guzel yazilariniza....cugap olarak...
SIMULASYON IPNELIK...bunu hemen yayinliyayim....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
furusma SIMULASYONUM VE OYUN TARZIMI....tum tessekkur yazilari bittikten sonar yayinliyacagim....
ne dedi...grup toplantisinda....secimden sonar brokratlarin telefonu aci aci calacak....
diyecek ki....BEN KEMAL GELIYORUM....
ISTE BU....
simulasyon ipnelik....
diye....
bir fornasyon yaratacak....cunkiii...IPNELIK BITECEK.
DEVAM EDIN USAGLAR....yazin....sira sizde....ben cok yazdim.
Yorum