Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Bademler dehşet çakıyor yesil 1 gune tahammülleri bile yok katar a kaçırıyorlar muhtemelen
Bu endeks yarin da toparlamazsa vade sonu tuzağı yapabilirler , dusus cok daha dramatiklesir
Millet bu bademlere guvenmemesi gerektiğini birkez daha anladi
Bir konuya cidden anlam veremiyorum
Bu kadar hayati bir seçime tayyip çöken piyasayla giriyor ve hiçbir önlem almıyorlar.coken borsa ciddi oy kaybı getiriyor
1 umudu kestiler ve paraları kaçırıyorlar
2 iktidar kontrolü kaybetti ve kurumlara sözü geçmiyor önlem almayı bırakın yükselen hisselere surekli tedbir aliyorlar, iktidar değişince yargılanma korkusu
3 turk sermayesi akp ye defi çekti
Bademleri az cok taniyorsak 1. İhtimalin baskın olduğu ortaya çıkıyor
O cikan para da malum para ise eyvah eyvah
Benim tahminim yandaslar tuyuyor haksiz yoldan sogusledikleri paralarını kaciriyorlar
Düşüşün şekli çok farklı sanki biri tuglayı çekiyor alttan ve robotlar yem oluyor insanlar
Hükumete yakin olup surekli ihalelerle şişen kagitlar cidden çok sakat
Kilicdar bugun satistaya kasada 418 m dolar yoksa yakarim sizi dedi o paralar tuyuyorsa eyvah ki ne eyvah
Sevgili Babo, bosver Teslayi, meslayi. O sadece iki okkaliyi ilgilendiriyor. Gel sen bizim cogumuzun ilgilendigi sari gaciyi bir ciziktiriver. Gecmisi ve gelecgi ile ve bilal oglanin anliyabilecegi gibi bir anlatimla olsun lutfen. Bu iki okkali galiba bu isi beceremiyor. Diyokene "yok alticilara parali yorum ve cozumler sunuyorum burda aciklarsam etik olmaz" Yaff he deyip geciyorum, nede olsa insaat bekcisi adam, bombos insaat sahalarinda iki okkalarini sallandira sallandira dolasiyor. Haa bu arada IMKB yi iyi arasira guzel tutturuyor. Bu tuyolari sen mi ona veriyon?
Ulen moruklar ikinizi de seviyor sayiyorum.
Sevgili Babo, bosver Teslayi, meslayi. O sadece iki okkaliyi ilgilendiriyor. Gel sen bizim cogumuzun ilgilendigi sari gaciyi bir ciziktiriver. Gecmisi ve gelecgi ile ve bilal oglanin anliyabilecegi gibi bir anlatimla olsun lutfen. Bu iki okkali galiba bu isi beceremiyor. Diyokene "yok alticilara parali yorum ve cozumler sunuyorum burda aciklarsam etik olmaz" Yaff he deyip geciyorum, nede olsa insaat bekcisi adam, bombos insaat sahalarinda iki okkalarini sallandira sallandira dolasiyor. Haa bu arada IMKB yi iyi arasira guzel tutturuyor. Bu tuyolari sen mi ona veriyon?
Ulen moruklar ikinizi de seviyor sayiyorum.
SARI GACI Kasim ayında düşüşünü bitirdi, simdi de gözü yukarılarda haspamın.
2 bin $ ve ustunu görsün oradan düşünürüm SHORT yapmayi, daha once degil.
Bu gece bekçisi ( ADI GUZU-GIDiK her neyse) varya benim grafiklerimi okumadan hareket edemez.
Yıllardır ALISKANLIK YAPTI ONDA.
Sunu da ben kabul edeyim ki;Benim grafiklerimi benden iyi yorumlar!
Çok yatırım yapmasam da hemen hemen her türlü ekonomi-piyasa forumunu okurum.
Şimdi öte köye bakıyorum: 3 tane laf uydurmuşlar, go go go, fışkırtacak, düşürmezler. Ergence bomboş yorumlar, altlarında ne teknik ne iktisadi hiç bir dayanak yok.
Kuzunun ne mal olduğunu anlayıp şutladığı bir adam var, orayı da fişekleyip yıktırdı tüm malı. Tüm forum kendisini arıyor orda da. Görevini yaptı ve kayboldu.
Buraya bakıyorum kuzunun kendine has stratejisi, Babo'nun grafikleri, İzmirli hoca'nın makine gibi işleyen al-sat indikatörleri... en azından birilerinin yüklü zararını engellemiştir diye düşünüyorum.
sevgili babo, burada yaziyor olman herkes gibi beni de cok sevindirdi. Kuzu ve sen gercekten ikiniz de efsanesiniz. ikinize de saglikli uzun omurler diliyorum. hazir burdayken ben de gumusle ilgili beklentilerini ogrenmek istiyorum. heryerde altin. gumus ve bakir vs gibi emtialarin ucusa hazir oldugu yazilip ciziliyor.ama bu kadar cok konusulmasi beni biraz iskillendiriyor. orta ve uzun vadede altin ve gumus yatirimi senin pencerenden nasil gorunuyor.simdiden emekleriniz icin cok tesekkur ediyorum siz ustadlara.
Cok tesekkurler sevgili Babo, demek bu gece bekcisinin okuyup yazmasi yani murekkep yalamisligi varmis. Yalniz bu murekkep yerine iraki yalamis olmasin? Cunkulem akli fikri okkalarinda.
Yorum