Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
merak etme tuncerim....HAKLARINDAN GELIYORUM...yukaridaki sifreli mesazimi endeks 5500 oldugu gunun gece yarisi yazdim....niyetimi belli ettim....DINAZORLARA....geregini yaptilar...
BEN DAYANIKLIYIM....benim gibi olmuyanlar bana uyar poz acarlarsa dayanamazlar...VEBAL ALMAK ISTEMEDIM...
BU HERB...ben ve benim gibi DINAZORLARIN herbi....
bunun kanini emmeden KUZU KURALINI ASLA BOZMAZ....
bu bir kanundur....hedef feyzada....BURN OUT olusmustur...
bu topigi actigimda....SECIM RALLY SI BITTI...MAL DAGITIMI BASLIYACAK DEDIM...BU MAL DAGITIMI 3700 ENDEKS ILE 6000 ENDEKS ARASINDA OLACAK DEMISTIM...hangisine once gider bilemem demistim...3700 mi...6000 e mi...
6000 I SECTI....5700 DE...."BURN OUT" oldu....mal Verecegine ustune mal gelmeye basladi...bunu EREGLI deki halk yapti...ereglinin yuzde 40 I halkin elinde...ve bunlar kurt borsacilar...GOMDULER..
NE KADAR SHORT POZIZYON VARSA ONA ESIT MIKTARDADA LONG POZIZYON VARDIR....
borsa feyzaya gidiyor...goygoycular ve saksakcilar varken....LONG u kucuk yatirimci acar...eee bu bir kontrat bunu biriyle yapiyorsun...o short oluyor sen long....
soru ise sudur....
VADE SONUNDA KIM KIMI IKECEK....
iste KENE budur...nedir buyuk yatirimcidir...onun elidir...ve bizim elimizdir...nasilki...buyuk yatirimci margin koyup tutuyor...bizde tutacagiz...margini koyarak...DINAZOR az miktarla KENE ye baslar....margini hep vardir ve oder...
VEBAL....
BU BILGISI VE GUCU OLMUYANLARIN....VIOP oynamasi dogru degildir....
Yorum