Tuncer Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
FEYZADA OYUN TARZIMIZDA VERDIGIM 1 CI MADDE BU TUNCER....bunu yapabilirsin....mala yatmiyorsun...al sat yapiyorsun...VIOP yerine...kaarta yapiyorsun....3 at boyunca yaparsin bunu....kasim...aralik...ocak.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
-
unutmayin....bu topic hep...GELECEGI ANLATIR....anlattigi sey gercek oldugunda....yani hedef FEYZA diyordu hep....geldik....
bu topic artik....hedef FEYZAYI ANLATMAZ....
ONUMUZDEKI 6 AY DA....GELECEGIMIZ YERI ANLATIR....O YERE GIDECEKSEK...SIMDIDEN POZIZYON ALIP...short....o yerde kapatip...TIRLARI YUKLEMEYI ANLATIR...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergelirmiş
530 - 535 arası 2 kes döndü orada sağlam direnç var
orayı gecerse ki bu alımlarla gecer görünüyor ralli hızlanır tahminim
o dirence geliyoruz tekrar gecerse alımlar daha ha hızlanabilir
çok müthis alımlar var alternatif yok biste , ereğli hadi artık ayıp oluyor
Yorum
-
sahol de iyi bir alım yapmışvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkchol vakfı iyi bir alım yapmış , önemli bence
tr nin en büyük 2 ailesi alıyorsa ....
Yorum
-
Kuzum selamlar. 2.kademe elde mi an itibariyle yoksa beklemedemisin?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu kurali....dususu yakalamak ucun yaptigin ucuncu denemede tutmazsa....KENE UYGULAMASINI BASLAT....
BUNDA SHORTTAN CIKMAK YOK....basabas kapamak yok...zarari goze almak var....yuzde 40 dususu yakalamak ucun....
KENE....4 kademe....
birinci kademe....5750
ikinci kademe.....5850
ucuncu kademe...5950...
dorduncu kademe....6050.
5750 elde....herbe girmis bulunuyorum....BUNDA ZARAR YAZMAK VAR.
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu panik kurali nedeniyle dun yuzde 6 ekside kapattigimiz shortlari yeniden aciyorum...
yeni kene....
Kademe 1 5650
kademe 2 5750
kademe 3...5850
kademe 4...5950
ilk kademe elde....
ILK IKI KADEME ELDE.....
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFEYZADA OYUN TARZI....FEYZA....ZORLU PIYASADIR....
10 KAART SECTIN...mala yattin....hickimse borsanin cikabilecegine inanmiyor....
2 yil gecti....borsa 6.5 kat cikti....800 den 5000 e geldi....HERKEZ BORSA CIKACAK DIYORSA...FEYZAYA GELDIK DEMEKTIR....
FEYZADA....MAL DAGITIM PROSESI....3 AY SURER....sektorel olarak baslar bu duzeltme....
1....bankalar tepeye geldi yuzde 50 dustuler...bunlara ermeni dedim....
2....sasa ve hektas ve gibiler yuzde 40 dustuler....bunlara kurt dedim.....
3.....ulastirma tupras sise gibiler yuzde 40 dusecek.....bunlara turk dedim....
4.....esasoglanlar mali sector....holdingler....bagin sahibi turkler
elinde 10 kaart var bunlarin tumunu kapsiyor....hangilerinin yuzde 40 duzeltmeye gireceklerini bilemezsin....
profesyonel oyuncu....FEYZADA MALI BU DUSUSLER OLMADAN ONCE MALI BOSALTIR....kendini yuzde 40 dususlerden korur...
ne yapti....6 kat cikmis borsanin tum getirisini aldi ve gitti...
fekaattt....FEYZADA SURE 3 AY....
BORSA DUSMEZ....KAART BAZLI YUZDE 40 COKUSLERLE MALA KILITLEME SURER....
iki oyun vardir....benim gibilere....
1....cikmamis kaart bulup....onlara bireysel girip....yuzde 30 cikista satmak...bak...artik katlanarak satmak degil yuzde minnacik karlarla muhatapsin....4 den aldim 16 dan sattim degil...4 den alip 5 den sattim var....DEGMEZ....CIKMIYABILIRDE ALDIGIN KAART...
2....viop....bunu shortlamak....missal gecen hafta shortladim....devrisi gun yuzde 6 eksi yapti...yuzde 60 kazandim...ve hemen ciktim....niye....feyza 3 ay surer....dusmez...
3....BUYUK GOCUSU YAKALAMAK....shortta...bunu yakalarsan....6 kat cikmis borsa....3 katini geri verir.....hemide 3 ayda verir....gozumde olan bu...BU DUSUS ESAS OGLANLARLA BASLAR....
bunu nasil yakalarsin....bunu...KUZU KURALLARI YAKALAR....
KUZU FEYZA KURALLARI....
ILK UC DUSUS DENEMESI...FAKETIR....dusecekmis gibi yapar....short actirir ,mal sattirir ve doner...PISMANLIK FISTIKLANIR....
bunu uc kez yapar....grafini vermistim....bu uc kezden sonar...ARTIK HICKIMSE....MAL SATMAYA...VEYA SHORT ACMAYA ELI VARAMAZ....PISMANLIK TAVAN YAPMISTIR...DUSMUYEN BORSA UNVANI YAPISTIRILIR....
ISTE BU AN....KUZU EFENDI HAZRETLERI....BUYUK EVLIYAULLAH...KUTUB...GAVS...yani benim ucun bulunmaz bir firsattir...gotume nisadir surulmustur...IKIS POZIZYONUNA GECMISIMDIR....bir denizli horozuna benzerim....gozlerim tavuklardadir.
KENE TASARIMI....
GRAFTAKI ILK IKI OK....fur-kac yaparak para kazandim....
graftaki son ok....KENE baslangici....KENEYE GECIS...bundada yuzde 6 eksi yapinca kari aldim....yeni kenede...ilk iki kademe elde...kene son kademe 5950 de....tam burada kchol aciga satis islemi biter...hisabima gore....HEDEF DUZELTMEYI YAKALAMAK...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ILAN EDILEN NEDIR....DUSUS IMKANSIZ....
BEN KIMIM....IMKANSIZI GERCEKLESTIREN KISIYIM....yuce rebbim ele yaratmis....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
IS PANKASINI 13 DEN SATTIM....INDI 8 E....ALDIM...CIKTI 10 A SATTIM....SIMDI YENIDEN 13 E GELDI...ben aslinda bunu....15 den sattim....8 den 10 a 2 yi 13 e eklersen...HALA BENIM SATTIGIM YERE GELEMEDI...AKKIZDA OYLE....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
DUZELTME.....
bugun veya yarin....ciktigi tepeden yuzde 6 gocerek baslar....
bu olmazsa....bu KENE de zarar yazacagim....
ve fekaat...VAZGECMIYECEGIM....DUSUSU MUTLAKA YAKALAMALIYIM,...BUYUK PARA O DUSUSTE....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Abi bu kene makul. Oluru budur da 8000'e sarkacak bu.
Gelirse ben keneyi orada dizeleyecem.
Korkunc para var korkunc. Çökecek...
Yorum
-
13 eylül tepesi 16 ve 30 kasım tepelerinin trendi bugun itibariyle 541 binden geciyor orası sıkı direnç gecen hafta 2 kez döndük
yarın asgari ücret var 2021 aralık ve 2022 temmuz asgari ücret açıklamalarında bist sert düsmüstü , yarın çok yüksek bir asgari ücret acıklaması bisti bozabilir orta şekerli de o direnci kırmaya çalışırız , trend çok güçlü genele yayılan alımlar var
yarın kısa vadeli short deneyebilirim ana trend net long
Yorum

Yorum