ombusman , halk tavana kitledi dostum iyi bir kazanç sağlaman dileğiyle
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
20 adet daha tavan yapar ise hulk yatırımcısının son10 yıllır yediği kazık cıkar.vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterombusman , halk tavana kitledi dostum iyi bir kazanç sağlaman dileğiyle
Yinede iyi dileklerin icin cok tesekkür ederim.
Yorum
-
sana degil....sat cik dedigim benimle birlikte hedef feyzaya inanip girenlere....1 yil once...2 yil once girenlere....girdikleri kaartlar...minimum 5 kat maksimum 20 kat ciktilar....kari almayi bilmelisin....durursan....TOKATLANIRSIN DEDIGIM ONLAR...ombusman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın kuzu .İnanın ben 10 yıldır araliksız borsadayım.
Agırlıklı olarak halkbank hissesine yatırım yaptım.
Hic satmadım hep ileve alımlar yaptım.param oldukca.
10 yıl bitti.hala korkunc zarardayım.
Bir finansal enstüman 10 yıl boyunca hic cıkış fırsatı vermezmi?
Halk bankası hic vermedi.
10 yıldır düşüyor.
Sabır desen sekilde görüldüğü gii bende cok.
Şimdi bsen bana sat cık diyorsun.
Nasıl satayım.
Hisse sıfırda sayılır.
sana ve HALKINKINE GELENCE....
onu 4 den aldik....HEDEFI 40....
O KAART BORSA DISI BIR KAART....borsa duserkende cikacak....onu dusuren sebeb CEZA idi....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersana degil....sat cik dedigim benimle birlikte hedef feyzaya inanip girenlere....1 yil once...2 yil once girenlere....girdikleri kaartlar...minimum 5 kat maksimum 20 kat ciktilar....kari almayi bilmelisin....durursan....TOKATLANIRSIN DEDIGIM ONLAR...
sana ve HALKINKINE GELENCE....
onu 4 den aldik....HEDEFI 40....
O KAART BORSA DISI BIR KAART....borsa duserkende cikacak....onu dusuren sebeb CEZA idi....
Kuzu hocam o zaman short long neden kendimizi yoruyoruz ki buna yatsak ya
Yorum
-
FEYZADA OYUN TARZI....FEYZA....ZORLU PIYASADIR....
10 KAART SECTIN...mala yattin....hickimse borsanin cikabilecegine inanmiyor....
2 yil gecti....borsa 6.5 kat cikti....800 den 5000 e geldi....HERKEZ BORSA CIKACAK DIYORSA...FEYZAYA GELDIK DEMEKTIR....
FEYZADA....MAL DAGITIM PROSESI....3 AY SURER....sektorel olarak baslar bu duzeltme....
1....bankalar tepeye geldi yuzde 50 dustuler...bunlara ermeni dedim....
2....sasa ve hektas ve gibiler yuzde 40 dustuler....bunlara kurt dedim.....
3.....ulastirma tupras sise gibiler yuzde 40 dusecek.....bunlara turk dedim....
4.....esasoglanlar mali sector....holdingler....bagin sahibi turkler
elinde 10 kaart var bunlarin tumunu kapsiyor....hangilerinin yuzde 40 duzeltmeye gireceklerini bilemezsin....
profesyonel oyuncu....FEYZADA MALI BU DUSUSLER OLMADAN ONCE MALI BOSALTIR....kendini yuzde 40 dususlerden korur...
ne yapti....6 kat cikmis borsanin tum getirisini aldi ve gitti...
fekaattt....FEYZADA SURE 3 AY....
BORSA DUSMEZ....KAART BAZLI YUZDE 40 COKUSLERLE MALA KILITLEME SURER....
iki oyun vardir....benim gibilere....
1....cikmamis kaart bulup....onlara bireysel girip....yuzde 30 cikista satmak...bak...artik katlanarak satmak degil yuzde minnacik karlarla muhatapsin....4 den aldim 16 dan sattim degil...4 den alip 5 den sattim var....DEGMEZ....CIKMIYABILIRDE ALDIGIN KAART...
2....viop....bunu shortlamak....missal gecen hafta shortladim....devrisi gun yuzde 6 eksi yapti...yuzde 60 kazandim...ve hemen ciktim....niye....feyza 3 ay surer....dusmez...
3....BUYUK GOCUSU YAKALAMAK....shortta...bunu yakalarsan....6 kat cikmis borsa....3 katini geri verir.....hemide 3 ayda verir....gozumde olan bu...BU DUSUS ESAS OGLANLARLA BASLAR....
bunu nasil yakalarsin....bunu...KUZU KURALLARI YAKALAR....
KUZU FEYZA KURALLARI....
ILK UC DUSUS DENEMESI...FAKETIR....dusecekmis gibi yapar....short actirir ,mal sattirir ve doner...PISMANLIK FISTIKLANIR....
bunu uc kez yapar....grafini vermistim....bu uc kezden sonar...ARTIK HICKIMSE....MAL SATMAYA...VEYA SHORT ACMAYA ELI VARAMAZ....PISMANLIK TAVAN YAPMISTIR...DUSMUYEN BORSA UNVANI YAPISTIRILIR....
ISTE BU AN....KUZU EFENDI HAZRETLERI....BUYUK EVLIYAULLAH...KUTUB...GAVS...yani benim ucun bulunmaz bir firsattir...gotume nisadir surulmustur...IKIS POZIZYONUNA GECMISIMDIR....bir denizli horozuna benzerim....gozlerim tavuklardadir.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum