Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ihakki
    Tecrübeli
    • 02 Aralık 2008
    • 709

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

birinci kademe....5750

ikinci kademe.....5850

ucuncu kademe...5950...

dorduncu kademe....6050.

5750 elde....herbe girmis bulunuyorum....BUNDA ZARAR YAZMAK VAR.
    Kuzum 2.kademe keneyi alamadan çökerttin bisti
    YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Kuzum 2.kademe keneyi alamadan çökerttin bisti
      o biliyor....

iki denemede kar Verdi almadik....

ucuncude...TUM DINAZORLARIN SHORTA BINIP INMIYECEGINI biliyor...yillardir onu boyle dudukledik biz...gotu yalama oldu.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• ihakki
        Tecrübeli
        • 02 Aralık 2008
        • 709

Aşağı devam ederse bu 5750 ilk kademe keneyi tekrar vurmak için nerde kapatırsın
        YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Aşağı devam ederse bu 5750 ilk kademe keneyi tekrar vurmak için nerde kapatırsın
          kapatmak....yuzde 40 cokusun sonunda....asagi indikce piramitleme olacak...hem o piramitliyecek hemde biz....2 ayda dibe inecegiz.

suruyu mezbahaya sokup kesecegiz....SAKINLESECEKLER...GOYGOY...SAKSAK...b itecek...

herkezi bi irahlatacagiz....kuduz gibimler...hastalar.
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• tefuksikret
            Tecrübeli
            • 17 Eylül 2018
            • 548

3 gundur 6 binden mi, 8 binden mi çöker diye diye düşünüyorum.

Bu keneyi gördükten kelli 8 bin agir basiyor.

Kuzu erken girer pozisyona.

Yorum

• guner
              Kıdemli
              • 28 Mayıs 2011
              • 4864

abd enflasyon verisi falan
              ama dolar indexi çıkışı bitmedi daha
              artık enlasyonlamı çıkar
              resesyonlamı çıkar bilemem
              ama en az 120 si olacak.

Yorum

• Misafir

By kuzu

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  3 gundur 6 binden mi, 8 binden mi çöker diye diye düşünüyorum.

Bu keneyi gördükten kelli 8 bin agir basiyor.

Kuzu erken girer pozisyona.
                  bak....bizim kazimi ne hale sokmus skender..RESMEN OGLANIN AKLINI ALMIS....

YERCEKIMI KANUNU YOK DIYOR...DUSMEZ DIYOR....HICBIRSEY DUSEMEZ DIYOR....HEP CIKAR....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

ADAM BUYUK ZAMPARA...ucan kus bilem bakire kalamaz adama yaklasirsa....ele bele deell yani.....

derken....bunun pipisi kalkamiyor....YERCEKIMINI YENEMIYOR...adi...iktidarsiza cikiyor....rezil oluyor...

arkadaslari lem amrikide taktiriyorlar....git taktir lem diyorlar...

arastiriyor en ucuzu zenci pipisi....ona bilem yetmiyor parasi...

konuyu karisina aciyor....oda bubamdan kalan tarlayi satip vereyim git taktir diyor....

neyse....taktiriyor ve donuyor...ESKI SEVGILILERINI BIR BIR DEVIRIYOR....nami seherden tasiyor...

karisi....lem parayi ben tarlami sattim verdim....herkezi duzdun ben haric diyor...

lem Kadin....baskasinin pipisi ile kendi karimi ikecek kadar NAMUSSUZ DEGILIM BEN diyor.

incik...arap parasi ile takilmis pipi....NAM SALIYOR EMME....

emmesi var...birde GOMMESI var kazim....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

3520 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

By kuzu
                      iste denemeler....ilk ikide zayiat yok...

sonuncuda....KENE var....bu KENE de 30 cm zenci pipisi taktirdim...ele dehlirem kazimim....sokiram....inim inim inletirem kazimim....

OBO cizdiracagim....omuzlarindan tuttum...basini cizdiriram....5750 basini yastiga yapistirdim....ilk iki denememle omuzu cizdirdim kazimim....ele kolay degil...birini yatirip OMUZ BAS OMUZ YAPTIRMAK....

HEKKIKI DELIANLI ISI BU....GRAFIC CIZDIRIRAM....

bag grafa....ilk denemem....boyun cizgisi attirdim....ikinci deneme....sagomuzu cizdirdim...ucuncu deneme....KENE....niye KENE...basi cizdiriram gavat basi...basi cizdirmak kolay mi...HIRPO.

Yorum

• mertz
                        Katılımcı
                        • 21 Mart 2022
                        • 76

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        ADAM BUYUK ZAMPARA...ucan kus bilem bakire kalamaz adama yaklasirsa....ele bele deell yani.....

derken....bunun pipisi kalkamiyor....YERCEKIMINI YENEMIYOR...adi...iktidarsiza cikiyor....rezil oluyor...

arkadaslari lem amrikide taktiriyorlar....git taktir lem diyorlar...

arastiriyor en ucuzu zenci pipisi....ona bilem yetmiyor parasi...

konuyu karisina aciyor....oda bubamdan kalan tarlayi satip vereyim git taktir diyor....

neyse....taktiriyor ve donuyor...ESKI SEVGILILERINI BIR BIR DEVIRIYOR....nami seherden tasiyor...

karisi....lem parayi ben tarlami sattim verdim....herkezi duzdun ben haric diyor...

lem Kadin....baskasinin pipisi ile kendi karimi ikecek kadar NAMUSSUZ DEGILIM BEN diyor.

incik...arap parasi ile takilmis pipi....NAM SALIYOR EMME....

emmesi var...birde GOMMESI var kazim....

Çok yaşa emmi.

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

mertz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

çok yaşa emmi.
                          sende bitanem....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

NEYI ANLATTIM....FEYZADA...MAL DAGITMA FORNASYONUNU...

adi ne....

omuz-bas-omuz....

en tehlikeli fornasyon bu....tam yikilacagiz der gibi oluyor...yikilmiyor...GOTUNDE KAZIK ayakta zor duruyorsun devrisi gun....

emme hele basi cizdirayim....daha bi omuz daha var ula....

anniyacaginiz....GUTMU GUMASTAN YAPILMIS BI YATAKTAYIZ BUNUNLA....sevisirik....ben diyirem omuz-bas-omuz ver...o diir ucun-birini al....yatag genis...gaci elimden cikiy...yakaliram....yatiriram....omuzlar yerde bas yerde.....sevise sevise....bugune geldik....bittim lem....iki haftadir.

Yorum

• guner
                              Kıdemli
                              • 28 Mayıs 2011
                              • 4864

Sildim.
                              Kuzu ne derse odur..

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

lem ustunden bir ordu gecmis fahisenin....hala korkuyor....canim yanar mi diye...senin pipin zenci pipisi....bu arap pipisinden hem uzun hem kalin diyor....

lemmm kizim....zencide allahin kulu....arapta....turkte...

ye kurtul sunu diyorum....

yoruldum yaw.....

NE GADDIN ZOR BI ZENAATMIS....ZAMPARA DOGMAK....rehmetli anamin sucu....benim sucum deelki bu.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information