Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • vicente
    Yasaklı
    • 22 Kasım 2020
    • 2458

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burdan 5316 long gunici kaybettirmez bence
    5410 long
    Burasi p.tesi cok sert eksi GAP yiyecek gibi gorunuyor
    5450 short cumaya sıfır poz veya short ile girecegim

Yorum

• Tuncer
      Tecrübeli
      • 03 Mart 2022
      • 2826

Saçma sapan endeks oldu koç tavan diğerleri eksi

Yorum

• Tuncer
        Tecrübeli
        • 03 Mart 2022
        • 2826

Kuzu hocam ağalar bürün malları beş ve varlık fonuna buralarda verdi

Şimdi daha yukarıdan alıp nasıl 10 bin endeks yapsınlar

Mantıklı gelmiyor

Yorum

• Titrettin
          Aktif
          • 20 Aralık 2016
          • 318

Cumhurbaşkanlığı seçiminde 2 tur bana göre kesin... neden ilk tur bekleniyor anlamış değilim.

Bence asıl sorun millet yada cumhur ittifakının 301 milletvekili bulup bulmamasında... eğer millet ittifakı 301 milletvekilini geçerse Kılıçdaroğlu 2. turda kazanır. cumhur ittifakı 301 geçerse Erdoğan ikinci turu kazanır. Hdp ve tip bana göre tam ortada kalacak. iki ittifakta 301'i bulamayacak....

ikinici tura sadece 2 aday kalıyor... belirsizlik olacağını sanmıyorum. belirsizlik ilk tur sonrası meclis sayısında istenilen olmaz ise olacak...

bana da seçim sonrası ilk günler olumsuz gibi geliyor. nasip.

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Cumhurbaşkanlığı seçiminde 2 tur bana göre kesin... neden ilk tur bekleniyor anlamış değilim.

Bence asıl sorun millet yada cumhur ittifakının 301 milletvekili bulup bulmamasında... eğer millet ittifakı 301 milletvekilini geçerse Kılıçdaroğlu 2. turda kazanır. cumhur ittifakı 301 geçerse Erdoğan ikinci turu kazanır. Hdp ve tip bana göre tam ortada kalacak. iki ittifakta 301'i bulamayacak....

ikinici tura sadece 2 aday kalıyor... belirsizlik olacağını sanmıyorum. belirsizlik ilk tur sonrası meclis sayısında istenilen olmaz ise olacak...

bana da seçim sonrası ilk günler olumsuz gibi geliyor. nasip.
            ilk turda ERDOGAN kazanamazsa....bu 3000 endeksi getirir...

ve derlerki borsadaki kazik gotteki 4 milyon yeni yatirimciya...GORDUN NU...ikinci turda oyunu resize vermessen....neyi gorecegini bi dusun...diyecekler....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Kuzu hocam ağalar bürün malları beş ve varlık fonuna buralarda verdi

Şimdi daha yukarıdan alıp nasıl 10 bin endeks yapsınlar

Mantıklı gelmiyor
              10 000 endekse gitmenin on sarti...3000 endekse inmek...inerse...belkim 10 000 I konusuruz....inmezse...en cok 5700 e gider...oradan 2300 e iner....Erdogan kazanirsa.
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• vicente
                Yasaklı
                • 22 Kasım 2020
                • 2458

5450 short cumaya sıfır poz veya short ile girecegim
                Neden short gircem
                1 - 2. Tura kalırsa 2 hafta daha belirsizlik ve aysonlari ne oluyor biliyoruz
                2- Meclisi biri cb yi biri aldı bu da belirsizlik hosnutsuzluk yaratır orta uzun vadede yalnız kısa vadede bu ihtimal bist için ise yarayabilir uzun süreli olmasa da
                3- ilk tur rte aldı dolar feci patlar 100 usd yolu acilir
                4- İlk tur kk meclisi millet ittifakı aldi(hile olmazsa en yüksek ihtimal bu ) bu ihtimal borsada 10 gün mal aldırmaz ama bu kadar hırsızlık bu kadar suç işlemiş iktidar her türlü pisliği yapabilir seçim akşamı sokakları karıştırmak dahil
                5- makas 40 bin üzerinde

4. İhtimal oldu ve sonucu kabul ettiler diyelim shortlari duman ederler o yüzden çok cüzi poz alicam zaten kurumlar limitleri iyice dusurmus yüklü pozla sakin seçime girmeyin

Yorum

• istinyetilkisi
                  Aktif
                  • 12 Temmuz 2016
                  • 273

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  10 000 endekse gitmenin on sarti...3000 endekse inmek...inerse...belkim 10 000 I konusuruz....inmezse...en cok 5700 e gider...oradan 2300 e iner....Erdogan kazanirsa.
                  Hocam bu senaryoya göre shortlamak artık farz oldu. erken kalkan yol alır . 4800 beklemeden short pozisyonlara başlıyorum. Saygılarımla

Yorum

• kelmiker
                    Tecrübeli
                    • 02 Aralık 2008
                    • 554

Merakımdan soruyorum. Diyelimki Meclisi cumhur ittifakı aldı ama seçim 2. Tura kaldı. Yeni meclis ne zaman açılır? Benim bildiğim seçimden 3 gün sonra kesin sonuçlar açıklanıyor ve mecliste bundan 3 gün sonra açılıyor. Asıl soru şu, meclis açılır ve yasa çıkarabilir mi yoksa 2. Tur sonucuna dek kapalı kalır mı.

Yorum

• vicente
                      Yasaklı
                      • 22 Kasım 2020
                      • 2458

kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Merakımdan soruyorum. Diyelimki Meclisi cumhur ittifakı aldı ama seçim 2. Tura kaldı. Yeni meclis ne zaman açılır? Benim bildiğim seçimden 3 gün sonra kesin sonuçlar açıklanıyor ve mecliste bundan 3 gün sonra açılıyor. Asıl soru şu, meclis açılır ve yasa çıkarabilir mi yoksa 2. Tur sonucuna dek kapalı kalır mı.
                      Iyi parti ekonomi başkanı Bilge Yılmaz dun bundan bahsetti
                      Bu durumda iktidar ekonomiyi bozacak hamleler yapmasından cekiniyoruz dedi
                      Yani o ara saldım çayıra...

Yorum

• Misafir

%58 - %42 zorlayan yolda %56 - %44 artarak netleşirken %55 ile bile ++%1X kemiksiz fark aylardır oturmuş realiteyken..

Meclis çoğunlu azınlığı ha keza.. 1. tur desek öyle..

Daha seçim hesabı bilmemezlik yok anlık olarak.. TAze mevzular.

Gerisi borsa hesabını yapıcaz.. Nerden ne zaman nasıl çıkar? ile 8000'ler ilk durak

Viopik 0R Bist, çokta farkmaz zaten.

Yorum

• vicente
                          Yasaklı
                          • 22 Kasım 2020
                          • 2458

Sasa hektas dusmezciler online mı
                          Badem hisseleri bunlar dusmez tek elden fln
                          Yarı yarıya gumlemisler

Yorum

• Misafir

Seçime de taşıdık ya bunnarı.. En azından seçimden kaçamıyorlar ya, kalan gün farkı herdaim cepte malum..

4. günün gecesi miydi sabahı mıydı neydi o sahneler..

Yorum

• vicente
                              Yasaklı
                              • 22 Kasım 2020
                              • 2458

Alıntı vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              balonlar otesi o altcoinlerden daha fena birsey ben sasayı yönetenlerin de bu durumdan rahatsız olduğunu düsünüyorum

sirketin karı 3 mu 5 mi ne değeri 230 !

devletten sürekli ihale alıp balon gibi suni sisirilen hisselerden secim dönemi uzak durum bunlar ihaleyi alıyor çalışıyor mu işi yapıyor mu belli değil çünkü sasa nın finansalları çok iyi değil
                              sasa denen ponzinin 9 aylık ettiği kar 8 milyar , 7 milyarı devlet desteği
                              puyasa değeri 250 milyar

sasa da asıl düşüş daha değil secim zamanında olacak
                              gel bakalım ponzisasa efendi o destekleri silinen vergileri aldığın ihaleleri tesvikleri sartları bir acıkla bakalım diyecekler

iktidar değisikliğinde 1 numaralı batık adayımdır sasa

3 Kasım 2022 de yazmışım

Yorum

• sarisicak01
                                Tecrübeli
                                • 22 Ağustos 2018
                                • 519

"Ekonominin başına Mehmet Şimşek geçecek." gibilerinden bir dedikodu dolaşıyor.
                                Bunun sonucu ne olabilir?

Yorum

Working...
                                X

Debug Information