Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Twiter hostad esekleri battı onları takip edenler battı hem de feci bastılar berbat durumlar var
Bu topic cok ama cok şanslı
Kuzu emmiye saygılar birkez daha
Vob makas hala 50 bin puan
Vob un cok daha sert düşmesi lazım
Bu arada dolar euro makası çıldırmış durumda
Seçimi kabul etmeme fiyatlaniyor
Kaybeden gider bu. Millet bunu yemez paşa paşa gideceksiniz
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
kuzu kurali...araci kurumlar komisyonlar....3+1...icabi TEPKI BOYU.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
PIYASAYA YENI MUSTERI GELMIYORSA....araci kurumlar mevcut musteriyi soymaya baslar...haklilarda...kira...maas...elektrik ...su....MESARIFLARI VAR USAGLARIN....3+1...ILE musteriyi zorla olustururlar....FIYATLAR FAKETIR....gercek degildir....gecicidir....ZAMAN SILAHTIR.
ISTE...TEKNIK ANALIZ BUDUR....grafa bakacan....musteri yoksa...ARACI KURUMLAR NE YAPAR...iste o yapacaklari sey...yeni grafigi olusturur...
YENI MUSTERI KIMDIR....ISTOP LOSS CULAR...kuzu universitesinde bu yuzden ISTOP LOSS yasaktir....gerzek ve alik olmamak ucun...ISTOP LOSS YASAKLANMISTIR KUZU TARAFINDAN...
fransizca mi yaziyorum ulen TURSU SURATLI....ha ha ha
benim emrim olmadan...SICMAYA DAHI GIDEMIYORSUN GAVAT....
lem ben ne dersem odur...dinazor bozuntusu....bist 100....4850 dedim...dun...bugunde grafini astim....long ol dedim.
KUZU KURALI...3+1....icabi bugun arti kapatmasi icipediyor....PISMANLIK...KIME...ISTOPLOSS CULARA...GAVAT.
ISTOP OLUP...KOMISYONLARI ODEDILER...simdi gelip mal alip...bir komisyon daha odeyecekler...araci kurumlar boyle ayakta kalabiliyor...haklilarda....
biyir...artiya geciyor...ISTOP OLANLAR....vayyy mamina caktigim....cakti mamima demeye basladi....alsam mi ....alsam mi yuzde 3 yukaridan diye...givrim givrim givrasiyor suan...onlar mali alip bi komisyon daha odemeden....dusus olmaz.
Yorum