Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
bu ara...topige gereksiz seyler yazmayin...10 GUN SONRA TOPIK SIZIN...istediginiz herseyi yazin....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
ha ha ha....tessekkurler usaglar....toplantimiz bitti...
cok guzel yazdin tursu suratli...
evet....
BENZEMEZ KIMSE BANA....TAVRIMA KURBAN OLAYIM....
HA HA HA....GAVAT...cok ozledim...senle kumkapida olmayi...senle Iraqi suzmek...buyuk zevk...sohbetine gubban oldugum.
iyi geceler.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bana gondereceginiz bilgi su....hangi sirketler bu cift jandarmadan korkar...hangileri hasstir der...jandarmalara...bu sizing bilgi alaniniz benim degil.
OYAK gurubu....jandarmayi takarmi....mesala...
takmiyacak....30 sirket hepsi...INCELEYIN.....
ben new York taayim....sizden gelenleri...SENTEZLERIM...
burada....daren acemoglu....CHP ekonomik model kurmaylari dostlarim.
onlarin ne yapacagini biliyorum....
emme....
TURK OLIGARG TAYYIP BEYLE BIRLIKTE....somuruleri ucun tayyip bey sart....
sizing isiniz...HANGI OLIGARGLAR...KOC NEREDE....TUPRASI KOCA KIM VERDI.
KOC TAYYIP BEYI ISTEMEZ...BOK ISTEMEZ...HICBIRSEY GORUNDUGU GIBI DEELDIR.. by kuzu.
MEGER SEN....BU DUNYANIN EN PAHA BICILMEZ GUZELLIGI IMISSIN....
dayadim merdiveni...ZIRVELERE....
tirmandim...tirmandim....tirmadim ciktim zirveye...SEN COK ASAGILARDA KALDIN....iyiki kaldin...
simdi ben buradan dussem....OLECEGIM....
ama sen...senin bana yasattiklarin....OLMUYECEKLER....
MEGER HAYAT SENMISSIN....
ogrendim....
cok gec emme....simdi bir dussem....OLECEGIM.
degerli genc okuyucularim.....
GENCLIGINIZIN tadini cikarin...yuce rebbim her insane bunu veriyor...BENCE EN SAHANE SEY BU...ONU DOLU DOLU YASAYIN....yatirin ikin....kaybettiginiz an....TARRAGIMI YEDIGINIZ ANDIR....
SEVGILERIMLE.....
istiyorum bay Kemal kazansin, emme bu bir anayasayi bile koruyamadi. Kazanirsa tayyibin baska bir versiyonu olur gibime geliyor. Simdiye kadar olan tum secimlerde tayyibe canak tutu. Bazen dusunuyorumda bu bay Kemal bir proje urunumu diye. Dilbarim ulkeme yasanamaz hale getirdiler. Cok doluyum ve ofkeliyim hepsine. Bay Kemal niye chp icinde demokrasiyi uygulamiyor. Aklimda deli deli soru ve dusunceler.
istiyorum bay Kemal kazansin, emme bu bir anayasayi bile koruyamadi. Kazanirsa tayyibin baska bir versiyonu olur gibime geliyor. Simdiye kadar olan tum secimlerde tayyibe canak tutu. Bazen dusunuyorumda bu bay Kemal bir proje urunumu diye. Dilbarim ulkeme yasanamaz hale getirdiler. Cok doluyum ve ofkeliyim hepsine. Bay Kemal niye chp icinde demokrasiyi uygulamiyor. Aklimda deli deli soru ve dusunceler.
baa bak kiz...avustralyada bir hintli guru bul derdime care bulsun....
bu kaltak....oteki dunyadan hergece uryama gelip bu sarkiyi soyluyor....
serde bilim adamligi varsa....boyle oluyor usaglar...
MAKALE yazma adabi....kusura bakmayin....yanlis anlamayin.
Kılıçdaroğlu ilk turda alacak gibi görünüyor beni korkutan %50.6 ile erdoğan ben kazandım derse ne olur itiraz edilen mercinin atamasını o yaptı ve Kılıçdaroğlu ben gelirsem ysk başkanını yargılarım dedi sen yargılanacağını bilsen bu adama verirmisin başkanlığı beni düşündüren bu.
Güneşi bir kuvvet karartır mı hiç
Allah sevmediğini yaratır mı hiç
İnsan olan insan darıltır mı hiç
Haksızlık haksızın yüzünden olur...
ben burda yillar once basi orda olan hintli bir guru yu hatirliyorum kendilerine orange people diyorlardi. burada da teskilatlanmisladi.butun hedefleri seksten tatmin olmamis arvatlari ve yarim, tam, iki ok.. erkekleri bir araya getirip guc olusturmak istiyorlardi. yarim da olsa basardilar. bu micini bile yikamiyan gurulardan sana bir hayir gelmez. sen illaki a. olsun camurdan olsun diyorsan baska sozum yok. moshe ye bir sozum yok simdilik, daha er meydanina cikmadi.
Yorum