Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

usaglar...

bu ara...topige gereksiz seyler yazmayin...10 GUN SONRA TOPIK SIZIN...istediginiz herseyi yazin....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

ha ha ha....tessekkurler usaglar....toplantimiz bitti...

cok guzel yazdin tursu suratli...

evet....

BENZEMEZ KIMSE BANA....TAVRIMA KURBAN OLAYIM....

HA HA HA....GAVAT...cok ozledim...senle kumkapida olmayi...senle Iraqi suzmek...buyuk zevk...sohbetine gubban oldugum.

iyi geceler.....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

okuyanlara....

yazilanlar....SECIM SONUCLARI ILE ILGILI IDI....

TURK OLIGARG...yani devlet....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          okuyanlara....

yazilanlar....SECIM SONUCLARI ILE ILGILI IDI....

TURK OLIGARG...yani devlet....
          degerli okuyucularim....

bu yazdiklarimla ilgili goruslerinizi beklliyorum....

genele yazmak istemiyen...ozelime gondersin....CALISIN.

UNUTMAYIN....

BILGININ ZIRVE YAPTIGI YER....ORTAK AKILDIR....

hepimizin....benimde....aklim civiktir...beyin akicidir...onu durdurmak...ZORDUR.

ONCE....

onyarginizi silin...beyninizi sifirlayin....sonar yazin...onyargin varsa hic yazma...lagalugadir o.

OZGURLUK...ONYARGISI OLMAYANLARA AITTIR...herkez ozgurlugu hakedemez.

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

cok ozur diliyorum necip ve dostlari....sizi cevaplamamisim dogru....aslinda ikinci meteforda idi...

TURK OLIGARG....

emirle kendi hissesini aldi varlik fonu ile birlikte FEYZAYA BASTI.....

simdi sunu biliyor TURK OLIGARG....

ben KEMAL gelirse....VARLIK FONU SATACAK VE CIKACAK...ONUN KIYTIRIK SIRKETINDEN...

bu OLIGARG...secimi ben Kemal kazanacagina inaniyorsa....

simdi SATACAK....

meteforlarim bazen civik olan beynimizi tersede zorluyor....

ima ettigim....

SATACAK....karsi goruslerinizi gonderin...

ben ne dedim.....

cift jandarma gelecek....HOKUMET KONAGINDAN....satmayin diye...

bana gondereceginiz bilgi su....hangi sirketler bu cift jandarmadan korkar...hangileri hasstir der...jandarmalara...bu sizing bilgi alaniniz benim degil.

OYAK gurubu....jandarmayi takarmi....mesala...

takmiyacak....30 sirket hepsi...INCELEYIN.....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

LEM OLUMMM.....bilgi gonderin....beni somurmeyin....

ben new York taayim....sizden gelenleri...SENTEZLERIM...

burada....daren acemoglu....CHP ekonomik model kurmaylari dostlarim.

onlarin ne yapacagini biliyorum....

emme....

TURK OLIGARG TAYYIP BEYLE BIRLIKTE....somuruleri ucun tayyip bey sart....

sizing isiniz...HANGI OLIGARGLAR...KOC NEREDE....TUPRASI KOCA KIM VERDI.

KOC TAYYIP BEYI ISTEMEZ...BOK ISTEMEZ...HICBIRSEY GORUNDUGU GIBI DEELDIR.. by kuzu.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

sana....ey gencligim....

seni aradim....

kadehlerdeki dudak izlerinde....canim doya doya seni gormek istiyor...

cilginligini...kabina sigmayisini...dolup dolup tasisini ozluyor...EYYY GENCLIGIM....

MEGER SEN....BU DUNYANIN EN PAHA BICILMEZ GUZELLIGI IMISSIN....

dayadim merdiveni...ZIRVELERE....

tirmandim...tirmandim....tirmadim ciktim zirveye...SEN COK ASAGILARDA KALDIN....iyiki kaldin...

simdi ben buradan dussem....OLECEGIM....

ama sen...senin bana yasattiklarin....OLMUYECEKLER....

MEGER HAYAT SENMISSIN....

ogrendim....

cok gec emme....simdi bir dussem....OLECEGIM.

degerli genc okuyucularim.....

GENCLIGINIZIN tadini cikarin...yuce rebbim her insane bunu veriyor...BENCE EN SAHANE SEY BU...ONU DOLU DOLU YASAYIN....yatirin ikin....kaybettiginiz an....TARRAGIMI YEDIGINIZ ANDIR....

SEVGILERIMLE.....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

lem yosma....

bu aksam gene ozleminle basbasa kaldim....

bana verdigin hirs...mamima cakti....calis calis calis...sonunda elimde bile degilsin...ucun birini aldim....

SEN GENCLIGIMI KATLETTIN...zirvedeyim emme sensiz...
                  oda oldu....gitti....gencler....ucun birini aldim ondan....MUHTESEMDI.

ONUN UCUN ZIRVE YAPTIM...EMME...O HALKIN OLDU...BENIM DEGIL.

Yorum

• hayalım
                    Tecrübeli
                    • 27 Şubat 2009
                    • 822

istiyorum bay Kemal kazansin, emme bu bir anayasayi bile koruyamadi. Kazanirsa tayyibin baska bir versiyonu olur gibime geliyor. Simdiye kadar olan tum secimlerde tayyibe canak tutu. Bazen dusunuyorumda bu bay Kemal bir proje urunumu diye. Dilbarim ulkeme yasanamaz hale getirdiler. Cok doluyum ve ofkeliyim hepsine. Bay Kemal niye chp icinde demokrasiyi uygulamiyor. Aklimda deli deli soru ve dusunceler.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      istiyorum bay Kemal kazansin, emme bu bir anayasayi bile koruyamadi. Kazanirsa tayyibin baska bir versiyonu olur gibime geliyor. Simdiye kadar olan tum secimlerde tayyibe canak tutu. Bazen dusunuyorumda bu bay Kemal bir proje urunumu diye. Dilbarim ulkeme yasanamaz hale getirdiler. Cok doluyum ve ofkeliyim hepsine. Bay Kemal niye chp icinde demokrasiyi uygulamiyor. Aklimda deli deli soru ve dusunceler.

baa bak kiz...avustralyada bir hintli guru bul derdime care bulsun....

bu kaltak....oteki dunyadan hergece uryama gelip bu sarkiyi soyluyor....

cildiracagim....

moshe diyorki....seni oteki tarafa cagiriyor...odum dotume karisiyor....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

konuyu neyle actim....ASKLA....

yazdim yazdim....konuyu gene neyle kapattim...ASKLA....

serde bilim adamligi varsa....boyle oluyor usaglar...

MAKALE yazma adabi....kusura bakmayin....yanlis anlamayin.

Yorum

• vicente
                          Yasaklı
                          • 22 Kasım 2020
                          • 2458

Tayyip kazanırsa 1 yıl içinde dolar ve benzin 100 tl uzeri olacak

Yorum

• Furki49
                            Katılımcı
                            • 02 Mayıs 2020
                            • 101

Kılıçdaroğlu ilk turda alacak gibi görünüyor beni korkutan %50.6 ile erdoğan ben kazandım derse ne olur itiraz edilen mercinin atamasını o yaptı ve Kılıçdaroğlu ben gelirsem ysk başkanını yargılarım dedi sen yargılanacağını bilsen bu adama verirmisin başkanlığı beni düşündüren bu.
                            Güneşi bir kuvvet karartır mı hiç
                            Allah sevmediğini yaratır mı hiç
                            İnsan olan insan darıltır mı hiç
                            Haksızlık haksızın yüzünden olur...

Yorum

• hayalım
                              Tecrübeli
                              • 27 Şubat 2009
                              • 822

baa bak kiz...avustralyada bir hintli guru bul derdime care bulsun....

bu kaltak....oteki dunyadan hergece uryama gelip bu sarkiyi soyluyor....

cildiracagim....

moshe diyorki....seni oteki tarafa cagiriyor...odum dotume karisiyor....

https://www.youtube.com/watch?v=E0lT...BkZXJ0IGJlbmRl
                              ben burda yillar once basi orda olan hintli bir guru yu hatirliyorum kendilerine orange people diyorlardi. burada da teskilatlanmisladi.butun hedefleri seksten tatmin olmamis arvatlari ve yarim, tam, iki ok.. erkekleri bir araya getirip guc olusturmak istiyorlardi. yarim da olsa basardilar. bu micini bile yikamiyan gurulardan sana bir hayir gelmez. sen illaki a. olsun camurdan olsun diyorsan baska sozum yok. moshe ye bir sozum yok simdilik, daha er meydanina cikmadi.

Yorum

• hayalım
                                Tecrübeli
                                • 27 Şubat 2009
                                • 822

Yorum

Working...
                                X

Debug Information