kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
aferim...cok iyisin....devam....kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersağol kuzu emmi..5.760 şortlarım var ..ve bekliyorumm..ilave şort poz.larımı kapattım sadece..YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu seni sever ve bilgine saygı gösteririm,,kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraferim...cok iyisin....devam....
bu kadar kontrollü piyasa için bu kadar uğraşmaya değer mi emin olamıyorum..
bugün bir miktar yabancı geldi(seçim öncesi az pozisyonda olalım demişlerdir)
çok upside ı olmayan(seçimler nednei ile ) çokda düşebilecek yeri olmayan(yeni satıcı bu seviyelerden biraz zor)
dolar bazında para kazanılamayan(belki bir iki senet gider )çok çok zor bir piyasa bu..
sana bol şans kademeli shortcu olduğundan belki sıyrıkla yada az karla çıkarsın ama
senin körlemesine takip edenler dikkatli trade etsin..
pasta büyük değil
Yorum
-
MJ232323 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu seni sever ve bilgine saygı gösteririm,,
bu kadar kontrollü piyasa için bu kadar uğraşmaya değer mi emin olamıyorum..
bugün bir miktar yabancı geldi(seçim öncesi az pozisyonda olalım demişlerdir)
çok upside ı olmayan(seçimler nednei ile ) çokda düşebilecek yeri olmayan(yeni satıcı bu seviyelerden biraz zor)
dolar bazında para kazanılamayan(belki bir iki senet gider )çok çok zor bir piyasa bu..
sana bol şans kademeli shortcu olduğundan belki sıyrıkla yada az karla çıkarsın ama
senin körlemesine takip edenler dikkatli trade etsin..
pasta büyük değil
COK DEGERLI BIR UYARI...aynen katiliyorum....benim yaptiklarim...FUR-KAC.....cok az miktar...piyasada kalip olani biteni gormek ucun...
cok tessekkurler ediyorum....keske daha sik yazsan....
bu topikle zaten....SECIM RALLYSI BITTI diyerek....senin uyarini yapmis oldum...
ama...yanlis anliyanlar olabilir....degerliydi uyarin sagol....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
genele....
usaglar....
belediyelere odedigimiz emlak vergileri af kapsamindami....kapsamindaysa nereye dilekce verip YAPILANDIRACAGIZ...
E-DEVLETTEN oluyor mu....
bilenler bilgi versin lutfen...pesinen tesekkurler....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
internetten emlağın bağlı olduğu belediyeye, emlak vergisi ödeme diye bak kuzu.ama emlak vergileri mayıs ayında.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergenele....
usaglar....
belediyelere odedigimiz emlak vergileri af kapsamindami....kapsamindaysa nereye dilekce verip YAPILANDIRACAGIZ...
bilenler bilgi versin lutfen...pesinen tesekkurler....
e-belediye
Yorum
-
Yazılanı tam okumamışsın, Ben bu forumun yazarı değilim, okuruyum. Bu forumdan çok yazan geldi geçti ama altı boş yazıpta inatla yazan hiç olmamıştı. Ayrıca burada amaç soyguna vurguna karşı durmak. Sen destekli yazdın ve öngörülerin tuttuda alkışlamamazlık mı ettik, tartışıp hakkını yiyip kırdık mı? Zaten forumda engelle butonu olsa hiç böyle şeyler olmayacaktı. Neyse, ben kuzu ya ve altı dolu yazılanlara odaklanıyorum. Okumaya devamguner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteral sana kuzu burda. da
sen nerede şimdi.?
ha bu arada benim başlıkta günlük 500 tıkım var.okuyan var yani.
o dediğin forum dışarı kapalıyken di.
Yorum
-
Forvırd piYasası nası acep bunun..guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterinternetten emlağın bağlı olduğu belediyeye, emlak vergisi ödeme diye bak kuzu.ama emlak vergileri mayıs ayında.
e-belediye
Yorum
-
Başvuru e devletten yapılıyor. Önce yapılandırma formunu e devletten dolduruyorsun. Sonra belediye sistemdeki borcunu yapılandırıp ödecek yeni borcu sisteiste işliyor. Yine e devletten belediye sayfasına girip boç ödemesi yapabiliyorsun.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergenele....
usaglar....
bilenler bilgi versin lutfen...pesinen tesekkurler....
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Kimler amiral tutuyor belli oldu.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryanlis...AMIRAL 150 TL...10 KATI....
Yorum
-
Yaff guzum, bu ogundugun iki okkalari nasil zaptediyon, ozel torba morba mi diktirdin? Malum bizler ikizler icin hazir torbalari kullaniyoruz.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRANDOM WALKER....kontrollu piyasada...musteri yaratma ve kesme...musteri mevcutlardan yaratilir....artik YENI MUSTERI yoktur....eskileri dograma...random walker dir...by YOUNG TURK.
GOTUNE NISADIR VEYA BIBER SURMEZSEN...keserler seni....
gottur esas olan.
cunkiii....
AGIZ ALANDIR....GOTVERENDIR.
YOGGG EFENDIM....benim gotum saglamdir....
hasstir gavat....yuce rebbim saglam got yaratmamistir....gevsektir got...RANDOM dir....keyfidir got.
dersenki....ya dassak kuzu....
derimki....dashak saglamdir...emme...sahibine gore....missal...bendekiler 2 kilogramdir.
Yorum
Yorum