5300 demiştim.
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Gecen hafta bu yapi kredi deli zarar ediyor vob da diye yazmıştımTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYapı kredi 2 günde 105 bin long açtı
Bu nedir böyle cengaver
Giydik shortumuzu biraz once
Yorum
-
Son 2 gündeki artışın sebebi bu yapı kredideki kerizin shortlari zarara kapatmasivicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBir kurum 2 gunde 80 bine yakın kontrat kapatıp aciyor vob da
Bist iyice çöplüğe döndü
Bu kurum da banka
Dünyada batan bankalar değişen piyasa koşullarında yanlış pozlar alıp batıyorlar.
Bu salak robotlara birileri dur demezse ilerde bu bankalar da batar.
Cuma günü 60 bine yakın longu korkunç zararla kapatti bugun de en dipten 20 kusur shortlamis
Burdan bi tepse piyasa o pozlar da büyük zarar yazar. Yapı kredi denen bir mal robot türedi vob da son aylarda ettiği zarar bankanın 6 aylık karını götürmüştür
Yorum
-
Sn. kuzu, shortlar devam mı? Bundan sonrası için yol haritamız nasıl olacak? Teşekkürler
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben ne diyorsam odur...bugunki DISTRACTION 3900 hemen geliyor anlamindadir....asagi yonlendirdi yuzde 3 eksi iken....yuzde 3 arti yapti bi saatte herkesi kesti....shortlari yani....ben ise yeddi ceddimle shortladim yuzde 3 artida...
haci tilkinin gostergesi kim SASA.....
bu SASA 100 PANGINOTU asinca....secim rallisi bitti dedim...VE BITTI...5 AYDIR SURUNUYORUZ...
bu SASA 100 PANGINOTU asagi kirinca....ilk hedefi 53 PANGINOT....
yeni RALLY basliyor....nereye 3200 endekse....
grafina bakin....logaritmik....

Yorum
-
onsun yukarıda burada ,bir gel berisi vardı.hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOns su an itibariyle 2038.95 dollars. Kiskanma lemm guzu, calis seninde olur.
alan kapıyor.yukarıda
kuzu haklı çıkacak ons 1200 den kurtulamayacak.
çıkması için artık 2070 i geçmesi lazım.
tamam o zaman pes..

2070 i biraz geçse bile
bu aylık görünümle nasıl çıkmaya devam eder bilemiyorum.
BOĞA TUZAĞINDA PES ETTTİREBİLİRLER
Yorum
-
Onsta 2000 üzeri haftalık ve aylık kapanışlar 2500 'ü getirebilir aylık kapanış gelmezse 3'lü tepe derin duzletme.
BIST seçime kadar üçgen ve yatay seyir seçim sonrası yükseliş ve ardından derin duzletme.
Yorum
-
Ben bu Sengozu pek begenmem emme, ongorusunu Kabul etdim 1200 e gore.mcevik6 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhttps://twitter.com/TuncerSengoz/sta...FKmx5PtTA&s=19
Onsta 2000 üzeri haftalık ve aylık kapanışlar 2500 'ü getirebilir aylık kapanış gelmezse 3'lü tepe derin duzletme.
BIST seçime kadar üçgen ve yatay seyir seçim sonrası yükseliş ve ardından derin duzletme.
Yorum
Yorum