Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

ISTANBUL da kazanan ekrem imamoglu degildi...HALKTI...odunu koy onu sececekti...ANKARA da oyle....

her iki belediye baskanida...CUMHURBASKANLIGI yapacak kapasitede degiller.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• AmurTemur
      Katılımcı
      • 06 Ekim 2012
      • 120

Evet çok doğru esas olan halk'dır.Sen ben, o..

Ama Anadolu da halk kılıçdarı istemiyor.Beceriksiz,yeteneksiz ,biri olarak görüyor...

Çıkın Anadolu ya büyük çoğunluğun içine sorun bakalım nedir KK nın beğenilme durumu ne durumda.

Bir bir buçuk yıl önce akp den kopanlar kararsız olanlar vardı.
      Ama son bir yıldır Kılıçın toplam %2 bile oyu olmayan 4 cumhuriyet karşıtı ile sinsice kendini millete dayatma projesi 6 lı masa oluşturması ile 1 yıldır masayı toplayıp toplayıp icraatsiz tavırları,

4 etkisiz elemanın bizim imzamız olmadan hiç bir karar çıkmayacak açıklamaları başlayınca

kararsızlar yeniden akp ye geri döndü.Sen tutacaksın 4 cumhuriyet karşıtının onayı ile kendini bana dayatacan ve beni yönettireceksin ha. Al buyur kazan.Halk nerede...Halk benim ve seni kabul etmiyorum.

Çünkü senden çok iyi yönetecek halkın her kesiminden oy alabilecek.Akp nin oylarının %20 sini alacak aday varken

sen kimsin.Titrin ne başarın ne,yabancı dilin var mı yok...Lidermiş..13 yıl sonra mı hatırladın liderliğini.2014 de,2018 de neredeydin mıy mıy dede.

YA daha bir yabancı dil bile bilmeyen ADAMIN EN BÜYÜK PROJESİNE BAK "Bunca üniversite mezunu işsizimiz var.Bu gençleri Tüm muhtarlara yardımcı sekreter olarak verelim" diyor.
      AKLIMA MUKAYYET YA..Kimi çift üniversite bitirmiş pırıl pırıl gençleri ilkokul mezunu muhtarın emrine verecekmiş.

Allahım ne olur beni seçimde aşağı tükürsen sakal,yukarı tükürsen bıyık ikilemine düşürme Allahım.

BUYUR KUZU AGA BAK PROF CELAL ŞENGÖR HOCA ÖVE ÖVE BİTİREMEMİŞ.

LÜTFEN İZLEYİNİZ VİDEOYU.

.

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

KEMAL KILICDAROGLU....

1...IYI PARTIYI kurdu...gelistirdi....mhp yi boldu...

2....CHP lilere...barajin altinda dusmesin diye hdp ye oy verin dedi....

3....TEMEL KARAMOLLAOGLUNA bana akil ver...chp yi yeniden sekillendireyim dedi...sekillendirdi...gercek milli gorus olan saadet I heryerde one cikardi...

4.....ULKUCULERI CHP YE TOPLADI...Mansur yavas gibi binlercesi var...

5....say say....bitmez.....

iste bu....CUMHURBASKANLIGI YAPACAK KAPASITEDIR.
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Tuncer
          Tecrübeli
          • 03 Mart 2022
          • 2825

Kuzu hocam seçimi muhalefet kazanırsa

Varlık fonu ve bes lerin aldığı mallar ne olur

Aynı destek devam eder mi sence

Yorum

• albica
            Aktif
            • 03 Aralık 2008
            • 287

Ekrem İmamoğlu
            @ekrem_imamoglu
            ·
            51d
            CHP’nin öz evladı ve Millet İttifakı’nın Belediye Başkanı olarak milletimizin arzu ettiği birlik içinde, ittifak masasında irademizi temsil eden Sayın
            @kilicdarogluk
            ’un ve Millet İttifakı’nın, eksilmeden çoğalarak büyüyeceğinden şüphem yoktur
            “Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”

Yorum

• vicente
              Yasaklı
              • 22 Kasım 2020
              • 2458

Su 2 korkağın sayfalarına girin bi bakın yorumlara hakaret eleştiri havada uçuşuyor milleti feci sattilar

Yorum

• Cakirmetin05
                Tecrübeli
                • 20 Mart 2022
                • 1292

kuzu Nickli Üyeden Alıntı
                yaw ben turkiyede yasamiyorum....uzaktan bu kadar goruyorum....

6 partiden 5 I kilicdaroglu diyorsa....maral a soz dusmez...DEMOKRASI BU...ya evet der..yada.ayrilir.

AYRILDI VE ONDAN KURTULDUK.

kalanlara ekleneceklerin getirecegi oylar...MARAL dan cok....

HDP tek basina maral dan cok.
                4 partinin oyu bir Meral etmez sayın kuzu. Kılıçdaroğlu yolda buldukları Alp artıklarını yola çıktıklarına tercih etti.Umarım yanılmam ama 2.tura kalamazsa şaşırmam artık.
                " Her şeyi bidiğini iddia edene
                Hiçbir şey öğretemezsin "

Yorum

• AmurTemur
                  Katılımcı
                  • 06 Ekim 2012
                  • 120

BİR YILDIR AKP SİLAHŞÖRLERİ HER İKİ BELEDİYE BAŞKANINA ÇOK AĞIR SALDIRDI.

HALA SALDIRIYORLAR.

ÇÜNKÜ HER İKİSİNDEN DE KORKUYORLAR.çÜNKÜ HER İKİSİ DE AKP DEN OY KOPARIYOR.

AMA KILIÇDARA 1 YILDIR SES ETMEDİLER,HATTA ONUN ADAYLIĞINI HEP TEŞVİK ETTİLER.

BU AKŞAM HEPSİ MARAL A SALDIRIP, KILIÇDAR HAKLI DİYOR.

YANLIŞ DUYMADINIZ BUNU AKPNİN MEDYADA Kİ ADAMLARI YAPIYOR.

ACABA NEDEN.

AMA KILÇDARIN ADAYLIĞI KESİNLEŞSİN ONU HALLAÇ PAMUĞU GİBİ ATACAKLAR.

"YAAA SEN BENİM ARTIKLARIMIN ONAYIYLA ADAY OLDUN" DİYE YERDEN YERE VURACAK.

NOT:Bu arada maral umurumda değil onu da savunmuyorum.
                  O da yeteneksizin teki.Adam olsaydı 6 lı masayı kurdurmaz.Kılıçdara bu 4 cumhuriyet karşıtı tarikat destekçilerini bu masaya oturtamazsın demeliydi.

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    KEMAL KILICDAROGLU....

1...IYI PARTIYI kurdu...gelistirdi....mhp yi boldu...

2....CHP lilere...barajin altinda dusmesin diye hdp ye oy verin dedi....

3....TEMEL KARAMOLLAOGLUNA bana akil ver...chp yi yeniden sekillendireyim dedi...sekillendirdi...gercek milli gorus olan saadet I heryerde one cikardi...

4.....ULKUCULERI CHP YE TOPLADI...Mansur yavas gibi binlercesi var...

5....say say....bitmez.....

iste bu....CUMHURBASKANLIGI YAPACAK KAPASITEDIR.
                    unutmayin....Mansur u mhp den....imamoglunu kucuk bi belediyeden alip ...ikisinide O SECTIRDI.

Yorum

• hayalım
                      Tecrübeli
                      • 27 Şubat 2009
                      • 822

Ati alan Uskudara gececek. Cem Uzan diye birisi sol kulvardan dort nala geliyor.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

AmurTemur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        BİR YILDIR AKP SİLAHŞÖRLERİ HER İKİ BELEDİYE BAŞKANINA ÇOK AĞIR SALDIRDI.

HALA SALDIRIYORLAR.

ÇÜNKÜ HER İKİSİNDEN DE KORKUYORLAR.çÜNKÜ HER İKİSİ DE AKP DEN OY KOPARIYOR.

AMA KILIÇDARA 1 YILDIR SES ETMEDİLER,HATTA ONUN ADAYLIĞINI HEP TEŞVİK ETTİLER.

BU AKŞAM HEPSİ MARAL A SALDIRIP, KILIÇDAR HAKLI DİYOR.

YANLIŞ DUYMADINIZ BUNU AKPNİN MEDYADA Kİ ADAMLARI YAPIYOR.

ACABA NEDEN.

AMA KILÇDARIN ADAYLIĞI KESİNLEŞSİN ONU HALLAÇ PAMUĞU GİBİ ATACAKLAR.

"YAAA SEN BENİM ARTIKLARIMIN ONAYIYLA ADAY OLDUN" DİYE YERDEN YERE VURACAK.

NOT:Bu arada maral umurumda değil onu da savunmuyorum.
                        O da yeteneksizin teki.Adam olsaydı 6 lı masayı kurdurmaz.Kılıçdara bu 4 cumhuriyet karşıtı tarikat destekçilerini bu masaya oturtamazsın demeliydi.
                        GEL IDDIAYA GIRELIM....

kac aday olursa olsun....KILICDAROGLU cumhurbaskani secilir diyip 10 000 dolar koyuyorum.

simdi BABO gelip 20 000 dolara basar bunu....ha ha ha

Yorum

• hayalım
                          Tecrübeli
                          • 27 Şubat 2009
                          • 822

unutmayin....Mansur u mhp den....imamoglunu kucuk bi belediyeden alip ...ikisinide O SECTIRDI.
                          Imamin oglu anavatan kokenlidir, ustadim. bu dami yanar doner?

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Ati alan Uskudara gececek. Cem Uzan diye birisi sol kulvardan dort nala geliyor.
                            baaa bak kiz...

sen aday ol...YEDDI CEDDIMLE ARKANDAYIM....

MARAL a saldirdim diye....usaglar beni pincik pincik edecek....nedir bu gacilardan cektigim benim.

Yorum

• hayalım
                              Tecrübeli
                              • 27 Şubat 2009
                              • 822

baaa bak kiz...

sen aday ol...YEDDI CEDDIMLE ARKANDAYIM....

MARAL a saldirdim diye....usaglar beni pincik pincik edecek....nedir bu gacilardan cektigim benim.
                              ulen sen arkandayim diye, birseyler yapmaya kalkismayasin,

Yorum

• Cem2002
                                Katılımcı
                                • 02 Nisan 2019
                                • 176

GEL IDDIAYA GIRELIM....

kac aday olursa olsun....KILICDAROGLU cumhurbaskani secilir diyip 10 000 dolar koyuyorum.

simdi BABO gelip 20 000 dolara basar bunu....ha ha ha
                                Ben 10000$ a varim ;) Rte aday olursa
                                Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir
                                Yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information