Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kuzu hocam bu el çekildi diyelim

kim kaldıracak bu endeksi

yada kalktığında satmak isteyecek bu kadar insan varken kaldırır mı

vallahi millet soğudu borsadan

yanbancıyı kovduk diye sevindik

şimdi adamlar iyiki satıp çıkmışız diyor
    YABANCI...yillarin borsacisi....MANUPULASYONU gordumu...zararina satar ve cikar....para bu...kim parasini uckaartciya teslim eder....aklini yemis olmasi lazim.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

bugun 11 de kapatildi....onceki islemleri IPTAL EDEMEZLER...bu imkansiz.

saat 11 den sonrakileri iptal ederler.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Tuncer
        Tecrübeli
        • 03 Mart 2022
        • 2825

Kuzu hocam stratejin nedir

Biraz beklemek mi gerekir sence

bu arada ohal olayı uzarsa seçim olmazsa

bu durumları da sen mutlaka düşünmüşsündür

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          PEKI BEN YARIN NEYE GORE OYNUYACAGIM....

tabiiki....BEKLENMIYENE GORE....

SIMULASYON BOFA VE YATIRIM FINANSMAN...

ikisinin islemlerinden bunu cikardim.....

depremden once nereye dusecegimizi yukarida vermistim....MANUPULASYONDAN cikis yeri....

oraya az kaldi tuncer....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

MANIPULASYONDAN CIKIS YERI NE DEMEKTIR....

bu oyle bir yerki....burada MAL SATAN HERKES ZARARDA...

oda buralar....4100 ila 3700 arasi....bunu iki aydir veriyorum ve yaziyorum....

MANIPULASYON CIKIS YERI....

burada borsa konsolide olur....anlami...fiyatlar artik GERCEKTIR.

FIYATLAR GERCEK OLUNCA....

nasil oynarsin borsada....verecegim.

Yorum

• guner
              Kıdemli
              • 28 Mayıs 2011
              • 4864

Durum feci.
              maraşın yarısı yok.
              Elbistan diye bir yer kalmamiş diyorlar tv de.
              maraş uzunca bir süre hayalet şehir olacak diyor adam.
              iskenderun çökmüş.
              sahile deniz girmiş.

Yorum

• kurt
                Tecrübeli
                • 20 Aralık 2022
                • 1361

Çok büyük iki deprem.Büyük yıkım ..Çok ama çok üzgünüm.Allah başta deprem bölgesinde olanlar olmak üzere ,hepimizin , ülkemizin yardımcısı olsun..
                Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

hazirladigim SIMULASYONLARI aynen uyguladi...en tepeden itibaren....5 saatlik grafta bunu daha iyi goruyorsunuz....

iki buyuk dalgada dustuk....her iki buyuk dalgada....iki dalgadan olusuyor...

yani bu dusus zaten olacakti...ve bu graflari depremden haftalar once hazirlamistim...MANUPULASYONDAN CIKIS GRAFLARI BUNLAR.

Yorum

• Titrettin
                    Aktif
                    • 20 Aralık 2016
                    • 318

bundan sonra yeni bir hükümet gelmeden borsaya bir kuruş giriş yapmam. mevcut olanları kademe kademe çıkacağım. lakin yeni giriş asla yok. su kuyusunun içine sıçıldı. içeriye de bir çok ceset atıldı. o kuyudan bir daha su içilmez. güven böyle bir şeydir.

Yorum

• kurt
                      Tecrübeli
                      • 20 Aralık 2022
                      • 1361

kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      düşüşte kademeli olarak şıse ve asels almayı planlıyorum.
                      Daha önce planladığımı yaptım.4.100 endekse yaklaşınca sıse ve asels aldım..
                      Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• vicente
                        Yasaklı
                        • 22 Kasım 2020
                        • 2458

Emmi kural ihlali yapıldı hırsızlık uğruna
                        Kural da deprem vb durum alenen belirtilmiş borsa kapatılır diye
                        99 da kapandı
                        Burda kapatilmadi neden hırsız ,perşembe cuma büyük mal ve deprem sonrası dusus pozu aldi
                        Kim takar depremi kom takar çöküşü bunların tek derdi para pirana gibiler para kara mı haram mi kanlı mı hiç önemi yok...
                        Elektronik ortamda gerçekleşen her işlemin teknik iptali mümkündür ama yapan kim işte sorun orada

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Emmi kural ihlali yapıldı hırsızlık uğruna
                          Kural da deprem vb durum alenen belirtilmiş borsa kapatılır diye
                          99 da kapandı
                          Burda kapatilmadi neden hırsız ,perşembe cuma büyük mal ve deprem sonrası dusus pozu aldi
                          Kim takar depremi kom takar çöküşü bunların tek derdi para pirana gibiler para kara mı haram mi kanlı mı hiç önemi yok...
                          Elektronik ortamda gerçekleşen her işlemin teknik iptali mümkündür ama yapan kim işte sorun orada
                          DIYELIM KI MANUPULATORUN 50 MILYAR TL SI VAR....kapatirsan borsayi o parayi kilitlersin....alamaz....acik tutu...almasini sagladi....

aksi taktirde....

SISTEMIK KRIZ OLUSURDU....o daha kotu.

yazilarimda...SISTEMIK KRIZI gozardi eden adam...bu piyasada olmamali derim hep....cunki bu piyasa...

ZERO SUM GAME dir....para uretmez...tersine parayi alir...vaktinde cikmayi bilmiyorsan....BEN NIYE HEP TEPEDEN ONCE SATIP CIKIYORUM...sebebi bu iste.

Yorum

• Tuncer
                            Tecrübeli
                            • 03 Mart 2022
                            • 2825

DIYELIM KI MANUPULATORUN 50 MILYAR TL SI VAR....kapatirsan borsayi o parayi kilitlersin....alamaz....acik tutu...almasini sagladi....

aksi taktirde....

SISTEMIK KRIZ OLUSURDU....o daha kotu.
                            bence yine de tam alamadılar

Yorum

• istinyetilkisi
                              Aktif
                              • 12 Temmuz 2016
                              • 273

dun KUZU PANIC KURALI....bu nedenle onemli idi....dun kapatmasaydin pozu...bugun imkansizlasti...

normalde depremden hemen sonar kapatilmaliydi....Ecevit doneminde 1999 da bu yapildi....acildigi gun serbest piyasa uygulandi yuzde 15 dusus vardi...bu dusus 10 gun sonar sifirlandi...

KAPATAMADILAR...cunki MANIPULASYONLA cikmis bir borsayi kapatirsan....o manipulasyonu yapanlarin paralari borsada kilitli kalacakti...

bu yaptiklari cok yanlisti...simdi...HERKES SATIP CIKMAK ISTIYECEK...SATIS KISKIRTILDI....buda dususu derinlestirecek.

diyecek ki....insanlar...param bana ait degilmis...bak...alamiyorum parami.
                              Ecevit mantıklı ve dürüst adamdı. Şuan o köprünün altından çok sular aktı .Bugünkü işlemler kesin iptal pazartesi için ............

Yorum

• vicente
                                Yasaklı
                                • 22 Kasım 2020
                                • 2458

Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                büyük iddialar var. kimliği bilenen mavi tikli bir borsa fenomeni direk bakan yardımcısının adını veriyor. çok iddialı şeyler yazıyor.

ben bunları yazmasam işlemler devam edecekti yazmış.
                                Yeni hukumet bunları tasaklarindan sallandircak
                                Bunlara gelen mal da kendi alimlari degil aylardir yıllardır hergun satistalar hiç de azalmıyor mallari

Yorum

Working...
                                X

Debug Information