Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
"Economist Professor Michael Hudson recently stated that ultimately the war is against Europe and Germany. The purpose of the sanctions is to prevent Europe and other allies from increasing their trade and investment with Russia and China"
Birkac defa yazdim. Bu Rus Ukrayna savasi degil, bu Anglo Sakson ile Alman (Avrupa Birligi) savasi.
AB dogu sinirini Rusya ile torpulediler. Hem de savasi petrol gaz fiyat artisiyla Avrupaliya ödetiyorlar. Gecen hafta OPEC genel sekreteri öldü surup dururken. Petrolun düşmesi istenmiyor
AB guneydogu sinirini Turkiye ile torpulemelerini bekliyorum turizm sezonu sonrasi
AB guney siniri olan Afrika ise asil oyun sahasi. Afrikadan AB'yi bir bir atiyorlar. Mali, Çad, Nijer, Libya, Gine Bissasu, Gine, Burkina Faso. Fransizlar/ Avrupalilar kaziniyor Afrikadsn
Avrupa her cephede kaybederken, Avrupanin Turkiye icindeki uzantisinin da napmasi beklenir?
Sent from my SM-N770F using Tapatalk
Kuzu ağabey,
Birkaç hafta önce Millet İttifak'ı geliyor derken, dün biraz şüphe payı bırakmana sevindim.
6 eylül de yazdığım gibi Meral Hanım ilk çatlağı verdi.
Şimdi Meral Hanım'ın ve arkadaşlarının süprizleri bitti mi, daha var mı göreceğiz. 6'lı masa içinde sahibi tamamen Almanya olmayan bir parti daha var o da HDP.
Eğer Devlet Millet İttifakını istemiyorsa ki gerçekten istemiyor, senin dediğin ALGI HDP üzerinden yapılabilir. Seçime doğru giderken HDP kurmaylarından saçma sapan, haddini aşan açıklamaları duyarsak anlayın ki 6'lı masa tekrar içerden çatırdıyor.
Reis son kez aday olup seçilecek diye düşünüyorum. Adam hiç 20+ yıllık iktidarı gidecek gibi durmamakta. Aşırı sakin, sanki sağlam yerlerden söz almış gibi...
Günlük detaylarda boğulmamak gerek.
Bu seçimde Almanya ile Anglo Saksonlar yarışıyor. KK, RTE, MA falan piyondan öte değil.
buna gore GELISMEKTE OLAN piyasalarda....BUSINESS CYCLE lar onar yil surer...10 yil cikkis...10 yil cokus...
her finansal instruman....10 kat hareket eder....
missal....2003 de...DOLAR BAZLI ENDEKS 5000 DI....10 YIL SONRA 2013 DE....50 000 DOLAR BAZLI ENDEKSE CIKTI...10 KAT....
missal....2003 de...dolar-tl 1.7 idi....2013 de gene 1.7 idi...yatay kaldi on yil...1.15 ila 1.7 arasinda..2013 de cycle doldu...borsa cokerken....dolar-tl...1.7 den...17 ye geldi...kac kat....ON KAT.....
capital turk piyasalarina girdi....on yil yatti...on kat oldu ve cikti....KAPITAL AKUMULE EDILDI....VE CIKTI....
simdi....2022 ila 2023 KAPITAL YENIDEN GELIP MALA GIRECEK....dolar-tl 14 ila 18 den....dolar-tl...bu onumuzdeki on yilda....14 ila 32 arasinda dalgalanirken....borsa 10 000 dolar endeksten 100 000dolar endekse gidecek....kac kat...dolar bazlida 10 kat...dolar-tl 32 de...endeks...3 200 000 olacak....dolar-tl 14 de ise...endeks...1 400 000 olacak...bu rakkamlar....ilk 5 yil...ve ikinci 5 yilla ilgilidir....
bununla....TURKIYE G-7 YE GIRECEK.....HUKUMETTE KIMIN OLDUGUNUN HIC ONEMI YOKTUR.
Birde bu yorum var.Bir yıl kadar önce.
Piyasanın dinamik bir yapı olduğunu unutmadan hatırlamakta fayda var.
Yorum