HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • gundwane
    Tecrübeli
    • 18 Ağustos 2011
    • 1922

Çıkışlar 7-9 hafta sürdü borsada bundan önceki 3 çıkışda öyle idi yani..
    Önümüzdeki hafta bakalım minik bi düzeltme gelecek mi..
    Kasım sonu 5000 hedefimiz gerçekleşti..

Hızlı bir sert düzeltme..
    Ardından yeniden şahlanış bekliyorum 6000 lerin üstüne..

Yorum

• gundwane
      Tecrübeli
      • 18 Ağustos 2011
      • 1922

Vicente..
      Bu son borsa siyasi açıklamalarından sonra borsada dönen paranın rus parası mı olduğunu düşünüyorsun..?

Yorum

• vicente
        Yasaklı
        • 22 Kasım 2020
        • 2458

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Vicente..
        Bu son borsa siyasi açıklamalarından sonra borsada dönen paranın rus parası mı olduğunu düşünüyorsun..?
        o dönem ki kesindi yani banka operasyonundaki
        su an çok inanılmaz bireysel talep var sanırım her gün 30 bin yeni kisi geliyor , diğer varlıklarını satıp geliyor

Yorum

• gundwane
          Tecrübeli
          • 18 Ağustos 2011
          • 1922

Kasım sonu 5000 geldi..
          Aralık sonu 6000 e çengel atar demiştim..

Önümüzdeki hafta 7-9 hafta kuralı gereği , bir minik düzeltme gelebilir mi bakalım..

Yorum

• vicente
            Yasaklı
            • 22 Kasım 2020
            • 2458

çöpsa yine tabana gidiyor kaçıncı taban bu 8 tl nin pahalı olduğu hisseye 150 180 arası yazdık uyusturulmus kafalar siddetle itiraz etti
            patronu bile 80 den sattım dıo 80 den patronu satıyorsa ederi en fazla 8 - 14 civarı olmalı

Yorum

• vicente
              Yasaklı
              • 22 Kasım 2020
              • 2458

abd verisi güçlü geldi ama fed in kararanı değistirmez fed yavaşlayacak bizim borsanın fed ile alakası yok zaten düsüs çöpsa dan kaynaklanıyor

Yorum

• Titrettin
                Aktif
                • 20 Aralık 2016
                • 318

borsa % 2,5 düşüp günü -1,6 dan kapadı, twitterda yaygara koptu . yılda onlarca kez bundan daha fazla düşüşler oluyor.

endekste yabancı ağırlığı çok fazla olan hisseler ve sopa yiyen perakande hisseleri endeksin 2-3 katı daha hızlı düştü. yabancının olması borsaya yaramıyor. örnek turkcell, en ufak bir şeyde endeks düşerken yabancılar buna ölümüne basıyorlar. iyi ki borsada yabancı fonlar, sıcak para kalmadı... borsada yabancı oranı yüksek olan hisselerden şahsen uzak duracağım. bence faydadan çok aşırı zararlılar. gelişleri aniden çıkarıyor ama bulunmaları iyi değil...

borsa artık siyasi oldu. ben şahsen seçim öncesi borsada çöküş beklemiyorum. bu hafta sonu chp açıklaması var idi operasyon olma ihtimali falan hafta sonu riski alınmak istenmedi....

Yorum

• Titrettin
                  Aktif
                  • 20 Aralık 2016
                  • 318

Borsayı seçim öncesi kim çok sert düşürebilir. daha önceleri yapılan gibi. batılı yabancı sermaye, sıcak para, hedge fonlar falan...

borsanın yabancı oranı pandemi öncesi %65 üstü idi. 2009 krizi öncesi %70 üstü sonrası % 60 larda... bu hafta %29-30 arasında idi. o olanlarda çakılı yabancılar. yabancı oranı hiç yok denecek kadar aslında... birden çıkıp dolara saldırmaları o kadar çok oluyordu ki. şimdi aynı senaryoyu nasıl yapacaklar. siyasi parti başkanlarının son açıklamalarından sonra borsa tamamen siyasi oldu...

Yorum

• vicente
                    Yasaklı
                    • 22 Kasım 2020
                    • 2458

çöpsa yı endeksten vob dan çıkarmak icin illa çöküş mü gerekiyor kottan fln ne varsa atın su leşi

Yorum

• vicente
                      Yasaklı
                      • 22 Kasım 2020
                      • 2458

200 tane daha taban yese bu kağıt hala balon bunun patronu spk hiç mi uyarılmaz ne yapıyorsunuz diye

Yorum

• Titrettin
                        Aktif
                        • 20 Aralık 2016
                        • 318

vicente günlerce tavan tavan yaptığında normal oluyorda günlerce taban olunca neden anormal olsun. sasa, bim, gübre, smrtg, hektaş bunlar mı borsa.... bankalar konusu farklı. onlar geçmiş yıllara göre zaten şuan bitik fiyatta. dolar grafiğini koyunca insan vay be ne erimişler diyor... endeks şişirme hisselerle çok ilerledi. bazı hisseler şu an 20-30 bin endekste geziyor. bazıları ise 2000 ler ve altında... bul karayı al parayı borsası boşuna demedik. hisseyi bulacan da, parayı görüreceksin... endeks falan hikaye...

Yorum

• vicente
                          Yasaklı
                          • 22 Kasım 2020
                          • 2458

Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          vicente günlerce tavan tavan yaptığında normal oluyorda günlerce taban olunca neden anormal olsun. sasa, bim, gübre, smrtg, hektaş bunlar mı borsa.... bankalar konusu farklı. onlar geçmiş yıllara göre zaten şuan bitik fiyatta. dolar grafiğini koyunca insan vay be ne erimişler diyor... endeks şişirme hisselerle çok ilerledi. bazı hisseler şu an 20-30 bin endekste geziyor. bazıları ise 2000 ler ve altında... bul karayı al parayı borsası boşuna demedik. hisseyi bulacan da, parayı görüreceksin... endeks falan hikaye...
                          yalnız 10 15 gün önceye bakıyorum ne aptalca ne salakca yorumlar vardı
                          yok yatırımı var 1 milyon olacak yok sasa asla düsmez yok patronu adamdır
                          patron fena çaktı ki bende olsam aynısını yaparım hatta patron yerinde olsam sıfıra kadar satarım oraya kadar hergün short basarım elimdeki mal bitince de hadi bana evy derim
                          bu kadar kerizi bulmuşken trilyon fk li hisseye düsecek diyene saldıranlara hayati bir ders vermis olur

Yorum

• vicente
                            Yasaklı
                            • 22 Kasım 2020
                            • 2458

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Ben bu sasanin is yaptığıni çalıştığını düşünmüyorum patronu tamamen senet üzerinden vurgun yapiyor görüntüsü var bir yerden de verip tuyecek o yer neresi seçim zamani
                            Patronu muhtemelen isler nasil fln demiyordur tüm gün ekran başında hissesi ile oynuyor
                            Bilancodan da belli zaten devlet desteğini çekse gummmm
                            vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            balonlar otesi o altcoinlerden daha fena birsey ben sasayı yönetenlerin de bu durumdan rahatsız olduğunu düsünüyorum

sirketin karı 3 mu 5 mi ne değeri 230 !

devletten sürekli ihale alıp balon gibi suni sisirilen hisselerden secim dönemi uzak durum bunlar ihaleyi alıyor çalışıyor mu işi yapıyor mu belli değil çünkü sasa nın finansalları çok iyi değil
                            çöküsten hemen önce yazdıklarım ben yazdıktan sonra patronu da sasa nın ederinden çok rahatsızım dedi

Yorum

• vicente
                              Yasaklı
                              • 22 Kasım 2020
                              • 2458

piyasada herkesi okuyun ama bir kısım keriz var kı bunlar ne derse tersini yapın , akademisyen ekonomist adı duyulmus tipler , ne derlerse tersini yapın
                              mahvi midir nedir bi ekonomist var 140 binden beri borsayı kötülüyor son gunlerde sağda solda duyuyorum takip etmem asla bunları , iyici borsayı boklamaya başlamış haftalardır masanın tam kerizidir bunlar mahvi özgür demirtaş vb gibi isimler

Yorum

• Titrettin
                                Aktif
                                • 20 Aralık 2016
                                • 318

Bence panayır alanına daha yeni geliniyor. daha şenlik var kutlamalar var... bu hafta gene endeksi devre kestirmeye çalıştılar ama olmadı. tamamen seçim ortamındayız. suni piyasada teknik olmaz. hükümet al muhlafet sat gibi olmuş...

seçim sonrası payanır kalkar. ben seçimden epey önce toplanırım....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information