Emeğine sağlık kuzu hocam sağolasın
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Kuzu Emmim,istinyetilkisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu hocam hakkını emeğini hiçbirşeyle ödeyemem bana bu dünyanın farklı döndüğünü öğrettiniz. Sizin verdiğiniz bilgiler hiçbir üniversitenin hiçbir kitabında yazmaz.
Ben şunu iyi biliyorum borsacı anca mezara giderken yazmayı çizmeyi bırakır. Yengeme verdiğiniz sözünde değerli olduğunun farkındayım fakat hayatın akışına aykırı herzaman sohbetinizi göstermiş olduğunuz yola ışığınızla ayınlanmak üzere.Saygılarımla
Aynı duygular ile bir kez daha âlemin kralı olduğunu, hakkının büyük olduğunu ifade etmek isterim.
Kıymetli yenge hanımla sonsuz mutluluk ve birliktelik dilerim.
Yeğenlerini de kurtlar sofrasında skenderin acımasız ve tuzak dolu kollarına bırakmazsın diye de ummak ve ümitlenmek istiyorum bir yandan da
Var olasın şen olasın Emmim.
Yorum
-
sevgili kuzu bizlere senin kararina saygi duymak duser ama benim taniyabildigim kadariyla kuzu kenara cekilip izleyici olarak kalamaz. cunku kuzuyu dinc tutan sey bu arenada vurusmak, bunca yildir edindigi bilgisini ve tecrubesini paylasmak. Bak soyluyorum eger koseye cekilirsen iste o zaman cokersin ve yaslanirsin.
Yorum
-
Emmi amerikada ne alıyorsun bütün hayallerim bu mesajlarınla suya düştü katladığım parayla finansal özgürlüğümü senin öncülüğünde almayı düşünüyordum ama sen inzivaya çekileceğim diyor yiğenlerimi başı boş bırakacağım diyorsun amerika senetlerini bilmiyoruz ne alırnır oradan ne satılır bilgimiz yok napalım nasibimiz buraya kadarmış artık ara ara hikayelerini dinler avunuruz hürmetlerimleGüneşi bir kuvvet karartır mı hiç
Allah sevmediğini yaratır mı hiç
İnsan olan insan darıltır mı hiç
Haksızlık haksızın yüzünden olur...
Yorum
-
Bbakbakbabbabk neymis efendim karisina soz vermis mis. Lem ne zamandan beri dadaslar arvat sozu dinler oldu? Demekki oluyormus benim haberim yokmus. Nerde o gozunun ustunde Kasin var diyen arvadi koydumu yere opturen?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSEVGILI KARIMA SOZ VERMISTIM....
turkiyeye bir kez daha dalip cikayim...YAZMA ISINI VE YORUMCULUGU BIRAKACAGIM....
2 yil doldu...TURKIYEYI SATTIM VE CIKTIM...
artik onunla tum zamanimi gecirecegim....ara ara gelir sizleri okurum...borsa disi yazilar asarim....
sizlerle olmak....birlikte furusmak cok guzeldi...
her guzel sey....birgun sonlanir....
kirdigim...uzdugum....birileri varsa...BENI BAGISLASINLAR...HICKIMSE EKSIKSIZ DEGILDIR...bende oyle...hatalarim ve gunahlarimla bir insanim....
HEPINIZE BASARILARINIZIN DEVAMINI DILIYOR...GOZLERINIZDEN OPUYORUM...BENIM COK DEGERLI OKUYUCULARIM....
Yavv sen bize soz vermistin hani yeni topik acilacak ti 19 bine dogru.Bizede soz verdin ne olcak sinci?
Gel bu kararini bi daha gozden gecir. Lem daha karpuz kesecegdik....
.......
Arvadina bizler yuzunden fazla zaman ayiramadin. Kaybolan zamanlarini ona geriye vermeye calis. Onun sana bizden cok ihtiyaci vardir. Bunca zamandir katlanmis ona da buradan tesekkurlerimizi sayende iletiriz. Lemm kendine iyi bak. Sevgiler..
Yorum
-
Kuzu emmi zengin kalkışı gördük de böyle multi-zengin kalkışı görmedik. Olabilemez demek istiyorum.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSEVGILI KARIMA SOZ VERMISTIM....
turkiyeye bir kez daha dalip cikayim...YAZMA ISINI VE YORUMCULUGU BIRAKACAGIM....
2 yil doldu...TURKIYEYI SATTIM VE CIKTIM...
artik onunla tum zamanimi gecirecegim....ara ara gelir sizleri okurum...borsa disi yazilar asarim....
sizlerle olmak....birlikte furusmak cok guzeldi...
her guzel sey....birgun sonlanir....
kirdigim...uzdugum....birileri varsa...BENI BAGISLASINLAR...HICKIMSE EKSIKSIZ DEGILDIR...bende oyle...hatalarim ve gunahlarimla bir insanim....
HEPINIZE BASARILARINIZIN DEVAMINI DILIYOR...GOZLERINIZDEN OPUYORUM...BENIM COK DEGERLI OKUYUCULARIM....
Yorum
-
kuzu emmi emeğine sağlık çok teşekkürler...lakin yengemize saygılarımızı iletmek ister, birazcık bizimleyken kendisi ile ilgilendiğin kadar ilgilenmeni isteriz...
abd hisselerine nasıl yatırım yapılır tavsiyelerini merak ile beklerim(iç dinamikler olarak)ayrıca son olarak dolar ve ons tavsiyeni dinlemek isteriz... Allah sağlık afiyet muhabbet versin...Niyetin daim emeğin eksik olmasın...
Yorum
-
cok soru var...SEN OLSAN NE YAPARDIN...
DEGERLI HEKTAS VE SASA YATIRIMCISI....
ben sen olsam....BENI IKSELER....EVIRIP CEVIRIP GENE IKSELER...ASLA SATMAM....
SUAN BEN SEN OLSAYDIM....MERMI HIZIYLA NAKIT BULMAYA CALISIYOR OLURDUM....
dusecegi en dipten....elimdekinin iki kati lot kadar ilave alirdim....
UNUTMA....
IKILMIS GOTUN DAVASI OLMAZ....gotunu unut ve nasil toparlarimi dusun.
heriki sirkette....ISTIKBALLERI COK PARLAK...FEKAAT BU FIYATLAR FECI YUKSEKTI....hisseni cogalt 2 yil bekle...ZENGIN OL.
dibte verirsen...alnina....BEN ENAYIIM YAZDIR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
UNUTMA....
emeklilik fonlari...borsalarda en buyuk fonlardir...bu fonlar kar ucun...YIL SONUNDA SATAR...OYAKTA OYLE YAPTI...YENI YIL BASLARKEN SATTIGININ 2 KATI ALIR...33 milyon lot satti HEKTASTA en az 66 milyon lot alir...
benim....KASIM 15....den sonra kiyamat kopar demem.....bu fonlar iste..satisa gelirler hep.
ilave lotlarini al ve tatile cik....ZARARINA MALINI VERIRSEN...KERIZSIN SEN....herkez sana keriz der.
guclu ol....korkma...6 ay sonra...bu haline gulersin...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
lem sizin yuzunuzden bu iki sirketi alip....size ortak olacagim...yeterki ZARARINA MAL SATMAYIN....KARLIYSAN O BASKA....
sen satmazsan....o kumda oynuyacak...ACIGA SATTIGI MALI YERINE KOYAMIYACAK...BENIM GIBILER GELIP MAL ALIR....ALISIMDA KI SEBEB TEKTIR....HEKTAS VE SASA YATIRIMCISI MALINI VERMEZ...oyleyse bu ACIKCIYI IKMEK ALLAHIN EMRI DER GIRERIM....benim gibilerin hepsinin gozu...ACIKCIDA.
YETERKI SEN SATMA...bizim onu kutmu kumastan yatagin ustune yatirmamizi seyret...EVIRIP CEVIRIP IKMEK NASIL OLURMUS ONU GOR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SEVGILER....sasa ve hektas ci dostlarim.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu endeks düşecek diyorsun hemde malını satma kafalar karıştı iyice.. hemde ben emekli oldum yazarliktan diyorsun..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlem sizin yuzunuzden bu iki sirketi alip....size ortak olacagim...yeterki ZARARINA MAL SATMAYIN....KARLIYSAN O BASKA....
sen satmazsan....o kumda oynuyacak...ACIGA SATTIGI MALI YERINE KOYAMIYACAK...BENIM GIBILER GELIP MAL ALIR....ALISIMDA KI SEBEB TEKTIR....HEKTAS VE SASA YATIRIMCISI MALINI VERMEZ...oyleyse bu ACIKCIYI IKMEK ALLAHIN EMRI DER GIRERIM....benim gibilerin hepsinin gozu...ACIKCIDA.
YETERKI SEN SATMA...bizim onu kutmu kumastan yatagin ustune yatirmamizi seyret...EVIRIP CEVIRIP IKMEK NASIL OLURMUS ONU GOR.
Yorum
-
lem olum...ozelim hektas sasa dolu...o usaglar yardim istiyor....yogusam yazmiyacagim emme...bunnari kurda kusa yem mi edelim....e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu endeks düşecek diyorsun hemde malını satma kafalar karıştı iyice.. hemde ben emekli oldum yazarliktan diyorsun..
HEKTASA OZEL....
IKI ONEMLI RAKKAMA GORE PARANI BOL....bunlar ILAVE alim yerlerin...
1....25 panginot....bu hektasin bolunme civarindaki fiyati...ayni zamanda oyak emeklilik fonunun 33 milyon hisseyi yuvarlak aldigi yer...25 den aldi 50 den satti...2 kusur milyar tl kari var...buradan geri 66 milyon lot alabilir....diyelim buradan almadi...ve hektas kucuk yatirimci panikte ve satiyor hala....
ozaman.....
2....10 panginot....BU ASLA ASAGI KIRILMAZ....KESIN DIP....
IKISININDE TREND CIZGILARI VE YERLERI GRAFTA....
ula namissizlar....GASIM 15....GASIM 15...diye diye dilim kurudu....iki sirketide yerden yere caldim dinlemediniz...BENI BU ISE BULASTIRDINIZ....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
MALINI ZARARINA TESLIM EDEN....insan degildir....beni iyi okumamistir...YETISTIREMEMISIM DEMEKTIR...
BI POH YEYIP BENI DINLEMEDINIZ....
BARI SIMDI DINLEYIN...ZARARINA MAL VERIP IKINCI POHU YEMEYIN.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum