Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Kuzu hocam peki büyük resme bakınca Türkiye'de sermaye kontrolü falan bekliyor musun? Tepe fiyat yapan hisselerden çıktım ben de gram altın ve USD'ye geçtik ama güvenlik sebebi ile fizikiye geçmek oldukça zor. Sermaye kontrolü gelirse istedğimiz zaman bu varlıkları kullanamayabiliriz. Ya da borsa fonları var GLDTR veya USDTR gibi bunlr daha mı güvenilir olur acaba var mı bir bilgin.
Türkiye açısından gerçekleşmesi muhtemel Jeopolitik tehlikeler-riskler;
1-Yunanistan ile yaşanacak bir çatışma
2-Amerika tarafından masada tutulacak bir yaptırım programı
3-Güçlü bir deprem.
diğerlerini siz yazarsanız daha çok bilgimiz olur.
boyle bir trendin bir OBO ile sonlanacagini....OBO nun sol omuzunu 3700 de yaptigimizi....ve simdi basini yapacagimizi....bu basin....4000 ila 4400 arasi biryerde olacagini....sonar boyun cizgisi....3000 e dusecegimizi....sonrada sag omuzu yapacagimizi daha once yazmis ve grafiginide komustum....
kasim 15 e dogru AMIRALIN son gorevini yapip 11 panginota cikacagini yazmistik....
bu konu tartisildi....DINAZOR dostlarim....bu OBO tepesinde tumunden cikmak...EN AKILLI EYLEM OLACAK DEDILER...
yani.....zamanlama kasim 15.....tepe 4400....hangisi once gelirse...komple sataip cikacagiz....
burada aldigimiz karar...KOMPLE CIKMAKTIR...yoksa bu yorumum bir ay once yazildi.
daha bosaltmadik....hangisi once gelirse....kasim 15 de kesin bosaltma...kasim 15 den once 4400 olursa...gene kesin bosaltma...
SADECE SISEYI 34 DEN VERDIK...sahabi...is pankasi muduru...aciklama yapti...ve korktuk...hokumet birbisey yapar diye.
cok onceden bunlari yazarak....NIYETIMIZI ACIKLADIK....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
elimdeki gostergeler....KALABALIK KOMPLE GIRDI diyor....
EREGLIDE ki aciklama bunun gostergesidir...
SASA da kurallarin degistirilmesi genelgesi ise bi baska gosterge....
hokumet....secime giden hokumet....BU KALABALIK MEZBAHAYA SOKULURSA NE KADAR OY UCAR HISAPLAMISTIR....
HICBIRSEY GORUNDUGU GIBI DEELLDIR...by kuzu.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
ben bu kalabaligin gelecegini....bir yil once...bu topigi acarken gormustum....
bu nedenlede....
topige ad kodum....HEDEF FEYZA....diye...bu kalabaligi anlatiyordu...oradaki FEYZA kelimesi....bir finansal instrumana...HEDEFI FEYZA dedin mi....diyorsunki....bu instrumanda....teknigi...temeli...sistemi cope at...ONLARLA IS YAPMA...kalabalikla is yap...
bizde ele ettik....bir yil once mala girdik...kalabaligin gelecegini biliyorduk...GELDILER...HEMIDE GUDURMUS GIBIM GELDILER...niye geldiler...BIR YIL ONCE ALDIGIMIZ MALI ELIMIZDEN ALMAK UCUN GELDILER...
bize diirlerki....usaglar gidin dinlenin,,,mali biz tasiyacagiz...bizde essek deelik ya....verecegiz...insanlik bunu gerektirir...
geldiler....gorduler....ve olduler....
yeni topigimin adi olacak....
Yorum