HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • oprman
    Katılımcı
    • 19 Aralık 2021
    • 120

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Casaubon
    Grafikte görünen kahverengi çubuklar nedir?
    Para giriş çıkış. (Bu grafta para çıkış oluyor) Para çıkışı had safhaya ulaşmış görüntüye göre..

Yorum

• Titrettin
      Aktif
      • 20 Aralık 2016
      • 318

dün ki düşüşten sonra, bugünde yarım seansta amiral denilen eşşek başta, bankaların içinden geçtiler. dolayısıyla endekste haftayı ve günü nerdeyse dipten kapattı. Bu iki günde benlenti bittiden daha çok, piyasa bozmak daha karlı ifadesi doğru olur. bul karayı al parayı borsası...

Para kazanılır kaybedilir ama duruş bozulmasın. forumun tadını kaçırmayalım.

Yorum

• Misafir

,,

Yorum

• Galat-iMesru
          Yeni Üye
          • 23 Ekim 2022
          • 46

Aidiyet Nedir?

Bireyin toplum tarafından kabul görmesi için iç dünyasında oluşturduğu motivasyonla kendisini bir yere, topluluğa ya da kuruma ait hissetmesine aidiyet denir.

Birçok düşünür ve sosyoloğa göre aidiyet hissinin temelinde iki faktör önemli rol oynar. Bunlardan ilki özdeşleşme ikincisi takdir edilme ihtiyacıdır. Kişinin toplum içerisinde yer edinebilmesi için o toplumun üyelerine, kurallarına ya da kriterlerine uyum sağlaması gerekir. Uyum sağlamak içinse aidiyet duygusu şarttır. Çünkü birey ancak kendisini ait hissettiği ortamlarda bir şeyleri başarabilmek için gerekli olan motivasyonu kendinde bulur.

Özdeşleşme ise bireyin kendisine bir idol seçmesi ve onun gibi davranmasıdır. Bireyin iş yaşamında, okulda ve özel hayatında özdeşleşmeye bağlı olarak aidiyet duygusu gelişir.

Yorum

• Galat-iMesru
            Yeni Üye
            • 23 Ekim 2022
            • 46

Kişiler kendini altın olarak gorebilir.Lakin önemli olan baskalari sana vermiş olduğu değer önemlidir.

Yorum

• Misafir

,

Yorum

• egelii
                Tecrübeli
                • 25 Ağustos 2011
                • 2961

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                bu iş guzunun obo suna gidiür
                baş bu şekilde tamamlanıp döner se ki önümüzdeki hafta dönecek sanki
                kasım 15 civarı bebek gibi obo
                11 senedir yaklaşık 3 bin mesaj atmış biri olarak sitede hakkım olduğunu düşünüyorum ki var benim gibi öle sürekli müdavim olan kuzu gelirse yazsın diye bekleyen
                ben şahsen başka site bilmem gitmem twitter da zaten her yer höstad oda bize lazım değil
                burda grafik okumayı bilmeyen veya çizmeyen çok az insan vardır dolayısyla burda kimse kimseye mal pazarlayamaz
                ayıyeten arm46 geldiğinde dedik arkadaş sen yaz söle alan alır katkın olur bizde teşekkür ederiz.mesela yan tarafta yıllardırr radyolog abimiz çiziyor hisse vs.
                İzmirli hoca mız keza endeks vs
                herkesin bi katkısı var arm46 da olabilir dedik
                amma velakin durum saçma yerlere gidiyor
                kimse kimseye üstünlük sağlamaya çalışmasın çalışmamalı
                kuzu kimseye mal pazarlıyor demedi ben görmedim baktım gene görmedim
                sadece ve sadece baştan beri dediğim gibi guzunun yazdığı günlerde fazlaca yazıp arayı doldurmayın diyorum bu kaçıncı bilmem gene diyorum

Yorum

• egelii
                  Tecrübeli
                  • 25 Ağustos 2011
                  • 2961

işc haftalık diplerde bence haftalık güzel olacak
                  mesela ereğli aylık
                  şimdi
                  kuzu çarşamba dedi çarşamba cuma arası gondiklediler
                  şimdi buralardan kalkar sağ omuzu yaparsa guzunun dediği obo (15 kasım
                  akabinde düşüş
                  ve yılbaşı sonrası seçim rallisi
                  mi? guzum
                  ben böle yorumladım
                  guzum ..

Yorum

• Misafir

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      işc haftalık diplerde bence haftalık güzel olacak
                      mesela ereğli aylık
                      şimdi
                      kuzu çarşamba dedi çarşamba cuma arası gondiklediler
                      şimdi buralardan kalkar sağ omuzu yaparsa guzunun dediği obo (15 kasım
                      akabinde düşüş
                      ve yılbaşı sonrası seçim rallisi
                      mi? guzum
                      ben böle yorumladım
                      guzum ..
                      OBO....

yaparlarsa....MAL DAGITILDI DEMEKTIR BU....
                      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

bir aciklama....

ben hickimseye MAL PAZARLIYOR demedim....dememde....bilemem cunki....

ama MAL PAZARLAMACI bir meslektir...ve normaldir...herkes MALINI PAZARLAR...

ben forumda yokken olusan nahos durum....forum uyelerini uzmustu....ve ceza verdik....

MAPUS DAMI IYIDIR....

fekaaat....bu forumun uyeleri affedicidir....

derlerseki....bu usaglari mapus damindan cikaralim...CIKARIRIZ...

eccik yatsinlar....haftaya karar verelim... egeli ve hurlog hakemler....

KUZU KURALI....borsa yuzunden edilen kavgalar....KAVGA DEGILDIR...SINIRLILIK HALIDIR.

insan....herzaman....ONCE KENDINI AFFETMELIDIR...sonra baskalarini affetmelidir...her olayda herkesin az veya cok katkisi olmustur....benimde vardir...seninde vardir...onunda vardir...bununda vardir.

esas olan tek sey vardir....oda....SEVGIDIR....

kalpleriniz SEVGI ile beslensin usaglar.
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Tuncer
                          Tecrübeli
                          • 03 Mart 2022
                          • 2826

Kuzu hocam rotamız nedir

Mesela camın pazartesi akşam bilanço gelecek malum bilanço sonrası genelde hisselere veriyorlar gerçi bu 2 gündür daha bilanço gelmeden yüzde 4 eksi yaptı belkide bu bilanço sonrası yukarıda gidebilir ama sen daha iyi bilirsin

Senden sinyal bekliyoruz

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

mapus daminda yatanlara....

ekmeginizi veriiik....suyunuzu veriikk....irahat irahat yatin gavatlar....

affettik mi....geleceksiniz....

baska baska nicklerle yazip kendinizi kucultmeyin ki...KOLAY affedelim...

sizinde...KALPLERINIZE SEVGI HUKMETSIN...

ozaman....mapus dami viz gelir tiris gider deyyuuzlar....ha ha ha

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Kuzu hocam rotamız nedir

Mesela camın pazartesi akşam bilanço gelecek malum bilanço sonrası genelde hisselere veriyorlar gerçi bu 2 gündür daha bilanço gelmeden yüzde 4 eksi yaptı belkide bu bilanço sonrası yukarıda gidebilir ama sen daha iyi bilirsin

Senden sinyal bekliyoruz
                              tuncerim....onemli bir yorumum hazir....TRENDLE ilgili....bazi dostlarima gonderdim....elestirilerini bekliyorum....haftaya sonuclanacak....BURAYA ASACAGIM.

Yorum

• Tuncer
                                Tecrübeli
                                • 03 Mart 2022
                                • 2826

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                tuncerim....onemli bir yorumum hazir....TRENDLE ilgili....bazi dostlarima gonderdim....elestirilerini bekliyorum....haftaya sonuclanacak....BURAYA ASACAGIM.
                                Devreler kesilmeden bekliyoruz hocam saygılar

Yorum

Working...
                                X

Debug Information