HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • hurolg2
    Aktif
    • 25 Ocak 2019
    • 367

Yorum

• hurolg2
      Aktif
      • 25 Ocak 2019
      • 367

Turuncu 8 günlük üssel ort.
      Pembe 22 günlük
      lacivert 50 günlük
      sari 200 günlük

son yükselişin yüzde 61,8 fibo düzeltmesi 26,25 de

Yorum

• hurolg2
        Aktif
        • 25 Ocak 2019
        • 367

Ben şahsen bunu esas alıp 21.96 gap getirir mi diye bekliyorum yüklü alım icin

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• hurolg2
          Aktif
          • 25 Ocak 2019
          • 367

hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Ben şahsen bunu esas alıp 21.96 gap getirir mi diye bekliyorum yüklü alım icin

Yorum

• hurolg2
            Aktif
            • 25 Ocak 2019
            • 367

200 GÜNLÜK ORT 19,80 DE KALDI. kUZUM ORAYI BEKLİYOR SANIYORUM.

Yorum

• hurolg2
              Aktif
              • 25 Ocak 2019
              • 367

Yorum

• hurolg2
                Aktif
                • 25 Ocak 2019
                • 367

Bugün de 28.38 den gapli açti. Bunu akşama kapatir diye tahmin ediyorum günlük kapaniştan önce

Yorum

• hurolg2
                  Aktif
                  • 25 Ocak 2019
                  • 367

Bugün de 28.38 den gapli açti. Bunu akşama kapatir diye tahmin ediyorum günlük kapaniştan önce
                  Ya da yarınki haftalık kapanıştan önce

Yorum

• guner
                    Kıdemli
                    • 28 Mayıs 2011
                    • 4864

Sise ile ilgili 2 adet graf yaptim uzak bakiş ve yakindan ama nasil yüklebdiğini unuttum. Boyut yüksek mesaji veriyor. Hizliresim sitesine yükledim ama oradan da buraya
                    nasil aktariyorduk onu bilemedim maalesef. DAHA ÖNCE YAPMIŞTIM OYSA Kİ AMA EPEYDİR YÜKLEMEYİNCE UNUTMUŞUM
                    En alttaki bbc kodunu kopyala yapıştır yapacaksın

Yorum

• guner
                      Kıdemli
                      • 28 Mayıs 2011
                      • 4864

Dow direncinde bırakmıyorlar düşsün.
                      Tdi yi bekliyorlar.

Yorum

• syrphida
                        Katılımcı
                        • 03 Mayıs 2019
                        • 169

S&P’den Türk bankalarına kritik uyarı: Konut fiyatlarına, TL zayıflığının şirketlere etkisine ve sorunlu kredilere dikkat

Gayrimenkul fiyatlarındaki artış ve oldukça genişlemeci para politikasının yol açtığı bir hiper enflasyon ortamında dengesizliklerin hızlı şekilde genişlemekte olduğunu belirten S&P, oldukça negatif faiz ortamında hızlanan kredi büyümesinin gayrimenkul fiyatlarında artışa daha da katkı yaptığına işaret etti.

“BANKACILIK SİSTEMİ İÇİN ZARARLI”

Artan konut fiyatlarının bankaların varlık kalitelerine, teminat olarak tutulan gayrimenkullerin değerini artırarak yardım ettiğini belirten S&P, “Keskin bir düzeltme riskinin artmakta olduğunu düşünüyoruz. Bize göre, eğer konut fiyatları hızla düşer ise, bu er ya da geç bankacılık sistemi için önemli kredi zararlarıyla sonuçlanır” dedi.

Makroekonomik ortamın önümüzdeki çeyreklerde kötüleşmeye devam edeceğine inandıklarını ifade eden S&P, “GSYH’de büyümenin 2023’de yüzde 3’ün altına gerilemesini bekliyoruz. Enflasyonun gelecek yıl ortalamada %40’ın üzerinde olacağını tahmin ediyoruz. Merkez bankalarının şahin duruşlarının etkisiyle Türk Lirası zayıf kaymaya devam edecek. Türk yetkililerin oldukça genişlemeci mali duruşları ve para politikası liraya güvenin daha da baltalanması riski yaratıyor. Zayıflayan lira aynı zamanda Türkiye’nin şirketler sektörünün kredibilitesini de aşındırıyor” dedi.

SORUNLU KREDİLERİN ARTMASINI BEKLİYOR

Bankaların kredi zararlarının 2022-23 döneminde yıllık ortalama 320 baz puan olmasını beklediklerini anlatan S&P, 31 Ocak 2022’de yüzde 2,4 olan sorunlu kredilerin 2023 yılında yüzde 4-5 aralığında kalacağını öngördüklerini vurguladı.

kaynak: https://www.paraanaliz.com/2022/ekon...ikkat-g-38800/

Yorum

• syrphida
                          Katılımcı
                          • 03 Mayıs 2019
                          • 169

OPEC+ ülkeleri petrol üretimini azaltma kararı aldı, ABD tepki gösterdi

Suudi Arabistan liderliğindeki 13 üyeli OPEC ile Rusya önderliğindeki OPEC dışı petrol üreticisi 10 ülkenin enerji ve petrol bakanlarının, piyasa koşullarını değerlendirmek ve kasım itibarıyla uygulanacak üretim miktarını görüşmek üzere düzenledikleri 33'üncü Bakanlar Toplantısında : Kasım 2022'den itibaren geçerli olmak koşuluyla günlük petrol üretiminin 2 milyon varil azaltmaya karar verdi.

Açıklamada, OPEC ve OPEC dışı ülkelerin 19'uncu toplantısında alınan kararların sürdürüleceği belirtilerek, Kovid-19 salgını öncesi olduğu gibi OPEC+ grubu bakanlar toplantısının her 6 ayda bir yapılacağı ve bir sonraki toplantının 4 Aralık'ta yapılacağı kaydedildi.

BEYAZ SARAY: HAYAL KIRIKLIĞI

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan ve Ulusal Ekonomi Konseyi Direktörü Brian Deese, yaptıkları ortak yazılı açıklamada, "Başkan Biden, küresel ekonomi (Rusya Devlet Başkanı Vladimir) Putin'in Ukrayna işgalinin olumsuz etkileriyle mücadele ederken, OPEC+ grubunun üretimi azaltmaya yönelik basiretsiz kararından dolayı hayal kırıklığına uğramıştır." ifadesine yer verildi.

PETROL FİYATI YÜKSELİŞE GEÇTİ
                          Opec+ haberinin ardından brent petrol yüzde 1.5 yükselişle 93 doların üzerini gördü.

kaynak:https://www.haberturk.com/opec-dan-2...526650-ekonomi

OPEC+, Rusya'yı korumak için Biden ve Avrupa'yı büyük bir üretim kesintisiyle oyaladı

OPEC, ABD'nin yüksek sesli ve ağır baskısına rağmen Kasım ayından itibaren günde 2 milyon varillik bir üretim kesintisi kararı alarak petrol fiyatlarını desteklemek için Rusya ile safları sıklaştırdı.

Bu hamle, yavaşlayan dünya ekonomisi nedeniyle zayıflayan talep işaretlerine bir tepki olmakla birlikte aynı zamanda dünyanın en büyük petrol üreticilerinin; Ukrayna'yı işgali ve ülke topraklarını ilhak etmesi nedeniyle Rusya'yı cezalandırmakla ilgilenmediklerini, ABD ve Avrupa'ya gösteren açık bir işaret.

Analistlere göre OPEC'in (ve Rusya'nın) çoğu, zaten kotalarının altında üretim yaptığından üretimdeki gerçek azalma muhtemelen günde 1 milyon varile yakın olacaktır. Dolayısıyla bu hamle; Batı yaptırımlarının, üretimini azaltmaya başlamasıyla Rusya'nın pazar payı kaybetmesini önleme etkisi yaratıyor.

Bu karar, ABD'de ara seçimlere sadece bir ay kala benzin fiyatlarının yeniden yükselişe geçtiği bir dönemde alındı. ABD'nin ham petrol ve benzin stokları da geçen hafta sürpriz düşüş yaşadı.

kaynak: https://tr.investing.com/news/econom...oluyor-2361255

Yorum

• guner
                            Kıdemli
                            • 28 Mayıs 2011
                            • 4864

sıkıştı piyasa.
                            yarınki tdi verisini bekliyor.
                            pis hareketler için

Yorum

• guner
                              Kıdemli
                              • 28 Mayıs 2011
                              • 4864

işc günlük
                              yarın yukarı çıkarsa sat verecek tekrar.
                              aşağı düşerse ,alt bandı keserse al verecek..
                              sıkıştı....

Yorum

• Cem2002
                                Katılımcı
                                • 02 Nisan 2019
                                • 176

T+2 tam kumarhane tuzağı
                                Yarın gelecek para ile usd alacakken dayanamayip isctr aldim
                                Para anında hesaba gecse $ olup çoktan new yorka gelmiş olacakti
                                Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir
                                Yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information