HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
aslında sen öyle deyinde tekrar baktım.ben bir hata yapmışım.formülde.syrphida Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİş Yatırım, Koç Holding'i 17.08.2022 tarihinde 64,50 TL hedef fiyatla 'En Çok Önerilenler Listesi'ne eklemiş.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
düzeltmesini veriyorum.
bist 100 haftalık
ve koçhol aylık simülasyonlarını.koçhol ün desteği hala çok aşağıda.
bist 100 haftalık

koçhol aylık
Yorum
-
evettt....saoulun usaglar....simdilik 3600 hedefimde sorun yok...340 000 deyiz....
yan kaartlar henuz devrede degil...onlardaki hareket haftaya basliyacak....FUR-KAC ucun sinyaller veririrm...git gel konya 6 saat gibi....furun ve kacin emme...onlarda yatilmaz....
MISAL...isc 2 den aldik 12 de...6 kat...
bunun ortagi oldugu tum kaartlar ucacak....yan kaart diyorum.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
guzuuzumm,
karınca yükü fil çekmez iken
ne çağlar oldu ne çağlar az dı zaman AZDI
dağlar sindi gölgesine ne tepeler dağlar oldu,
sen dersin ki önce asıl sonra yüzül ; Ali küffar'ı basacak
Nice Uluslar arkdan kesilmedi mi ? körpe narlar ne çaylar olmadı mı?
ya hızır ya hızır
didelerim yaş dökdü kanar oldu ,ben bülbülem vazgeçer miyim gonca gülümden
gerçi şimdi atlas giyen ne beyler oldu
büyüdü tepeler büyüdü ne DAĞLAR oldu
ya hızır ya hızır yetiş ya hızır
Yorum
-
Sayin kuzu,
Orta vadeli planda ortalama yıllık büyüme %5. Enflasyon hedefi bu yil sonu %65, 2025 te %9,9.
Büyümeden ödün vermeden enflasyon ve kurun dusmesini bekleyebilir miyiz?
Ayrica sizin dolarnicin 14 hedefiniz halen devam ediyor mu?
360 a kadar beklemedeyiz, sayenizde malımızi kaptirmadik, tekrardan tesekkurler
Yorum
-
evett secim oncesi dolar-tl 14...bu senaryomun hedefidir....bu halde borsa 700 000 olacak....raistlin39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayin kuzu,
Orta vadeli planda ortalama yıllık büyüme %5. Enflasyon hedefi bu yil sonu %65, 2025 te %9,9.
Büyümeden ödün vermeden enflasyon ve kurun dusmesini bekleyebilir miyiz?
Ayrica sizin dolarnicin 14 hedefiniz halen devam ediyor mu?
360 a kadar beklemedeyiz, sayenizde malımızi kaptirmadik, tekrardan tesekkurler
diyeceksin ki....
pencere camdan olur....
camdan tavan olur mu.....
olmaz mi....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
one minute...one minute...
amriki yunanistani silahlandiriyor...bize karsi....dusmanimiz o....
dedim agam....
simdi....caktirmadan....turkiyeye 50 atom bumbasi yerlestir....
cabbar....
HALKI NASIL KANDIRALIM....
konusunda....tum bildiklerini ossur....
missal....hazreti MUAVIYE(cellehu teala lelallahu meale)....halki geri nasil CAVIR etmisti...bi anlat.
bunun CAVIR bubasi....ebu sufyan hazretleri(salallahu seala talallahu teale)....
kac ossuruk sonra musulman olmus gorundu....
dolar 14 olurmu dedinizde....gaz doldu karnim....amrikiyi ossurdum...HICBIRSEY GORUNDUGU GIBI DEELLDIR....by kuzu.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Sayin kuzu,kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevett secim oncesi dolar-tl 14...bu senaryomun hedefidir....bu halde borsa 700 000 olacak....
diyeceksin ki....
pencere camdan olur....
camdan tavan olur mu.....
olmaz mi....
Secime dolar bazli zirvede gireceksek, akp secimi kaybetmez ki. Benim maalesef burada devreler yaniyor
Yorum
-
bizi kimin kazanacagi ilgilendirmez....BIZ TALANDAYIZ...halki soyanlari soyuyoruz....biz bilgiyi TALAN UCUN EDINDIK.raistlin39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayin kuzu,
Secime dolar bazli zirvede gireceksek, akp secimi kaybetmez ki. Benim maalesef burada devreler yaniyor
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BURADA COK OKUMUS BIR BROOKER DOSTUM VAR...soruyor bana...UKRAYNA SAVASI NE ZAMAN BITER....
cugap veriyorum....
ALMANYA BATMADAN BITMEZ...
neeeee diye inliyor gavat....ha ha ha
ne alaka diyor...izah etsem...yorulacagim...diyorum ki bosver...SHORTLA ALAMAN CAVIRINI...gotur parayi...
simdi....lem hakli cikmaya basladin YOUNG TURK diyor...6 ay once demistim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yaa gavat....ucacagiz dedigimde itiraz etmistin....simdi ozgozlerince gorunce...vayyy bu graficlerin mamina cakayim....hicbiri kuzu nun dedigi feyzayi gostermiyordu o gunlerde deyip GRAFIC IKIYORSUN...ha ha ha...guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzum şişe si işc yi geçmiş.o ne çıkış öyle
3,76 dan 26 ya.
Vay anasını,tarih bu günleri de tıpkı 99 gibi yazacak
yaw bu kuzu da alem...graphic ikilirmi hic demeyin ula...bu gavat ike ike IGDIC OLDU.
seni tebrik ediyorum....99 daki borsa bu digerek...benim hedef feyza deme sebebini nihayet biri buldu...bunun sen olman hosuma gitti....onun ucun seni yillardir koruyorum....99 cikisi demek....BATISTAN ONCEKI SON HAREKET...oda 1.5 yildi...bu hedef feyzada 1.5 yil....
simdi....madem sirrimi cozdun....
99 cikisinin grafini as....biraz onu anlatayim....
99 da da...kaartlar 1.5 yilda 10 kat cikmisti....simdide 1.5 yilda 10 kat cikacak....
unutma....
TUM GRAFLARI KUZU EFENDI HAZRETLERI CIZAR....
ben cizarim....teknikci benim cizdigim grafa bakar...LAGALUGA YAPAR.
cunki...
ancak ben bilirim.....excessive credit...onun M2 yi dudukleyisi...onun tufeyi duduklemesi....PIPIYI ANINDA 60 DERECE DIMDIK YAPAR....penis bu icine M2 kodun nu...gudurur ula....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum