syrphida Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Vestelci arkadaş sizmiydiniz bir ara grafiğine bakıp 25 üstü boğa piyasasi olacağını söylemiştim sonuç ortadasyrphida Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstte tahmin ettiğim gibi oluyor, milleti silkelediler, paniğe kaptırdılar -2,5 da oldu satmadım , Vestl tavana gidiyor gibi (şu an +7 civarında yazdıktan sonra geri gelmeye başladı neyse), bu sene ilk kez bir hisseden tavan görebilirim,dün 30,42 satış yazmıştım olmadı, sabah +2 , +3 civarında bir iki kez satmaya kalktım yanlış giriş yaptım kabul etmedi yükselince de bekledim halen satmadım, satabilirim... ttkom ve kochol den zarar etmiştim, mart nisan aylarında bu zararımın bir kısmını vestl den çıkarmıştım, çok güvenilir olmasa, insanı sıkıntıya soksa da, kar ettim, ediyorum, halkbank buna 40 ın üzeri fiyata gideceği önerisinde bulunmuş. Ayrıca enflasyona göre ucuz hisselerden biri de TTkom 20 bin liralık hissem var.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
valla bu baslik altında kaç kere yazdım.gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGiren rus parası değil vicente.
Badem yurtdışı doları.
https://www.patronlardunyasi.com/hab...a-verdi/268740
Zelenski yi itibarsızlaştırma projeleri başlamıştır.
Rusya Ukrayna kilitlenmesi daha uzarsa AB çok çok çok zorlanacaktır..
Dışarıdan yaptırım maptırıp heyt höyttt ama..
Kapalı kapılar ardında bu işi çözmeleri lazım..
Bir rusya ukrayna ateşkesine çok yakınız diye düşünüyorum..
Gelen haberlerden aldığım his öyle..
Savaş Ukrayna-Rusya savaşı değil.
Savaş ABD ile Almanya (AB) savaşı
Sonunda insanlar farkına varmaya başladı:
"Economist Professor Michael Hudson recently stated that ultimately the war is against Europe and Germany. The purpose of the sanctions is to prevent Europe and other allies from increasing their trade and investment with Russia and China"
The U.S. aim is to keep them from trading with China and Russia The Iron Curtain of the 1940s and ‘50s was ostensibly designed to isolate Russia from Western Europe – to keep out Communist ideology and military penetration. Today’s sanctions regime is aimed inward, to prevent America’s NATO and other Western allies from opening
Almanya beyaz bayrak çekmeden, kolu kanadı budanmadıkça dünya bu türbülanstan çıkamaz.
Yorum
-
kuzum faideli adama bişey demezarm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzum kizmiyorsun umarım bu aralar çok yazdığım için
Yorum
-
arm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzum kizmiyorsun umarım bu aralar çok yazdığım içincok dogru....egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzum faideli adama bişey demez
yalan dolan tras hikaye....celik cocukca tavir...durust olmama....felan filan haric....
burasi ERMEYDANIDIR...burada DELIANLI konusur ve yazar...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bak ne yap satma fikri agir basinca.....dashaklarini avucla....ben bunnari buyuttum....buyutuyorum ki...IKEYIM dee....satma fikrin kaybolur....beynin ikisme hormonlarini maksimuma cikarir....tum vucut bezlerin HORMON uretir....duz duvari ikmeye kalkarsin....irahatlarsin CEM.Cem2002 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster500000 lot ykbnk .. kisa vadeli grafige bakıyorum. %40 dolar karım var. Sabah satayım diye uyanıyorum.
Sonra uzun vadeli grafiğe bakıyorum. Dibin Dibinde.. burdan satan salaktır diyorum. Ekranı kapatıyorum..
Bu sekilde elimde yüklü miktar sahol, isctr, ttkom ve akbank var..
5 yıl nasıl geçecek..
Malı kaptırmadan 5 yıl dayananmak için kuzu abinin yanımda olduğunu hissetmem lazım.
Kuzu abi nerdesin ;)
INCIK 1 CENTTE MALA YATTIK....2 CENT OLUNCA...PARAMIZ DOLAR OLARAK 2 KATINA CIKACAK...1 DOLAR KODUN 2 DOLAR OLDU...kac at...8 ay....
bu dashagi gudurdur ula....ha ha ha
320 000 deyiz....360 000 e geldik mi....LEYLA yi yatiracagiz kocum...bas bas paralari LEYLAYA....BI DAHAMI GELECEGIZ DUYNAYA....yawrim....
bak gordun nu....DASHAKLARINI AVUCLADIN BORSA UCTU....
BU BIR KUZU KLASIGIDIR....ne derse o olur...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
vayyy efendim bu burso ipne.....kuzu 1 centte girdi 2 cente geliyor...paralari dolar olarak ikiye katliyacak 8 ayda....
bu kuzu da ipne...gelip acik acik yaziyor....mala daliyoruz...satanin mamina caklayim diyor...
bekliyor....
ipne ipneyi sever demisler....
ipne burso....ipne kuzuya para yagdiriyor...HERKESIN GOZU ONUNDE...
BU NE BICIM IS....BU NE BICIM IKIS...intihgar edecegim....aklimi ikeyim...ha ha ha
demeyin la... kuzu dusmanlari....galbim inciniy....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Yorum
-
ONEMLI UYARI....
NE DEDIM....
HAZIRAN SECIMLERINE GIRERKEN....ELIMIZDEKI KAARTLAR ON KAT CIKMIS OLACAK....
SUAN THYOA 7 KATTA....
bazi kaartlarda bazi uyarilarim olacak....
missal...HALKIN KINI URUS ALIRSA GIBI....
bu gibilerim....hep geopolitikle ilgilidir....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum