Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
bunu bilmiyorsanız veya bu zamana kadar duymamışsanız borsadan uzak durun reis sedat peker yayınlamıştır tabiki ihlaslar allahın ayetini de kirlettiler
ben senetlere boğa ve ayı olarak bakarım halkınadamı(5.50)boğa kapısı ASELSAN (25)boğa kapısı bu rakamların üzerinde olurum altında olmam vestelci bir arkadaş vardı 25 üzeri boğa demiştim hızlıca 30 lara gelmiş kendisi ne yaptı bilmiorum tabii bilgi ve tecrübe başka birşey
Vestel i ara ara alım satım yaptım , Vestl i tamamen sattım, Şu an 30 un altına düştü 1000 lot aldım. Halkbank bu hisseyi 40 üzerine çıkacak diye önermiş.Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Ben daha açık yazayım, 6 kat artacak Türk bankaları hangileridir, batacak 2 banka hangileridir?
An itibarıyla bistte sessizlik hakim nedeni bu olabilir.
ABD, Türk işletmelerini yaptırım uygulanan Ruslarla çalışmaya karşı uyardı. (WSJ)
“Yaptırım uygulanan Rus aktörlerle ilişkilerin Türk finans kurumlarını ve işletmelerini yaptırım riskine maruz bırakabileceğini lütfen unutmayın.”
Ne olacak bu Halkbankın hali.?
Acınası durumda.Bu kadarmı kötü durumda bu banka.
Yoksa kuzumun bahsettigi faizci ve tefeci batma adayı banka HALKBANK mı?
erdoğan kurmaylarını acil toplantıya çağırmış.
geliyor bir şey...
bist 3600 e doğru böyle oluyor.3400 den sonra çakıyor.
kuzu bu başka türlü bir adam...
..
KUZU BU BASKA TURLU BIR ADAM....
demissin....
dogru demissin ula gavat....
ne dedim....BANKALAR UCACAK...ne zaman... bir ay once...
ucuyorlar mi....
UCUYORLAR....HEMIDE GUS GIBIM....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
cunki ben....BASKA TURLU BIR ADAMIM....ADAMIM YANI...suru degil.
eylül sonu yada sonuna kalmadan bu borsaların fişi çekilirmi kuzu.?
dowda şimdi pis ralli yapacak..
360 000 demistim...sen graflarinda buna yogunlas...olur mu...olmaz mi...neden?
Yorum