ilk basta ağır tepti falan dedik ama putin ne kadar da haklıymıs
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Bastım , basarım , fena basarım..
Yaw hadi kardeşim 15 günde 30.000 puan aldın Şunun şurasında 4-5000 puanını bas diyoruz..
Ona bile elin gitmiyor..
Şaka gibi gün içi 2 kere yüzde 1+ dan geldi geldi...zınkkkk sıfır ın altına kessen inmiyor..
Bass basss elini korkak alıştırma ver 1.5 2- hadiii 2600 altı kapanış yap bakim..
Yorum
-
Yurtdışı ve coin bu akşam kudurur gibime geliyor..vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçok sert alabilirler
Bizde de bugün böyle kapasa bile yarın kudurmuş bi şekilde saldırması bekliyorum..
Yorum
-
evet öyle ama görüntü malı vermis gibi bu haber bizim için tırt ama malı vermek icin yukarı cekip kullandı gibi görünüyor kısa bir düzeltme gelebilirgundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYurtdışı ve coin bu akşam kudurur gibime geliyor..
Bizde de bugün böyle kapasa bile yarın kudurmuş bi şekilde saldırması bekliyorum..
yurtdısı güçlü almazsa bizim ki satmaya çok hazır zaten
Yorum
-
argadas getir...
neyi ula....
500 milyar dolari....
oda ne ula.....
yurt disina kacirdigin para....
analiiiiii.....
yaaaa analiiii....cokerim haaaa.....
analiiiiiii........ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
king BIN SALMAN.....ossurun ulen....
7 yildizli RITZ HOTELI...tutuklu suudi prensleri....hepsi devleti soymus...
ossuruyorlar.....
yumurta kokusu yayiliyor.....bunu degil ulen 500 milyari ossurun..
80 ci gun....500 milyari ossuruyorlar ve serbestler....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
vilademir putin...urus oligarglari topluyor....ossurun lem....
kem kum....cart curt...bu gaddin ossurduk...
vilademir putin....COKUN MALLARA...devlet cokuyor....
yarisi kaciyor....kalan yari...HER GUN DUZENLI OSSURUYOR...URUSU GUL KOKUSU SARMIS....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
eeeee nasil ossuralim....
kolay...yurt disindaki paranla borsada kendi hisse senedlerinden 50 milyar dolarlik mal al....
ve....
Belgeyi merkeze ver...bitti.
boylece bu 50 milyar dolar turkiyeye girer ve secime gideriz.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Hakki cim görüşemiyoz fazla eskisi gibiihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili egelii kardeşim merhaba,
Kuzu epeydir vadeli seferine çıkıp cenk etmeyince bizde Tuna'dan kafilelerle geçemedik.Bu arada can sıkıntısından ben de arada hisse alıp satıyorum.
Sayın arm46'nın yazdığı hisselerin de temel ve tekniğine bakıyorum,aselsan hiç fena durmuyor.Senin dediğin fiyat seviyesini alım için uygun gördüm ve 22.80'den yazıldım.Senin aselsanları ben devralmış oldum yabancıya gitmedi.
Sayın arm46 hedef değerlerini de paylaşmış teşekkür ederim.
Ben çok kısa vadeli aldım,ilk hedef 24.80,devamında 28.00 lere ulaşma potansiyeli var.
Yatırım tavsiyesi değildir sohbet amaçlı yazılmıştır.
Vadeliyi yılbaşında bıraktım daha sakin daha stressiz kağıt işi
Bakıyorum kafama göre aylık %20 hedefim var genelde tutuyor
Tabi mevcut paranın 4 te 1 i ile
Böle daha iyi
Aselsan son 1 2 ayda iyi trade fırsatı verdi bana şahsen
Arm46 da destekleyince tekrar dönmek caiz oldu bugün 22.70 den az miktar gelmiş yarın ve devrisi bakarız
Yorum
-
Bjk erken vermişim dünegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBENDE bjk yatas aselsan verdim bugun
yylgd ve karye kaldı
grafşk olarak yylgd karye yatas guzel ama keske sabah baksaymışım dedim şimdi buraya
arm46 aselsan demiş ya 22 80 lerden olabilir
onun hedefi duyumu durumu farklı sanki
Bugün yylgd verdim kaldı elde karye maliyet 13.79
22.70 aselsan
Yorum
-
Guzum hoşgeldinkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereeeee nasil ossuralim....
kolay...yurt disindaki paranla borsada kendi hisse senedlerinden 50 milyar dolarlik mal al....
ve....
Belgeyi merkeze ver...bitti.
boylece bu 50 milyar dolar turkiyeye girer ve secime gideriz.
Neredeyse 12 ay finduk kırıyon tatildesin bu ara sık uğra
Yorum

Yorum