HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
adayin kim olacak acikla....
butun tv lerde yorumcu yawrilerim bunu tartisyor....
birisi yarin cikip derse....ODUN...adayim ODUN derse...ve eklerse o bile kazanir....
derse....yeterlidir bence....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
seçim olursa haklısın..peki ya seçim ertelenirse....???kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteradayin kim olacak acikla....
butun tv lerde yorumcu yawrilerim bunu tartisyor....
birisi yarin cikip derse....ODUN...adayim ODUN derse...ve eklerse o bile kazanir....
derse....yeterlidir bence....
Yorum
-
ONYARGILI ISEN...gormek istediyini gorursun...duymak istedigini duyarsin....
insanoglu....ONYARGIYI yikmadikca gelisemez....
insanoglu...NEYI BILMEDIGINI...bilmedigi ucun....bildigi ile yetinir...halbuki gercek bilmedigindedir....
POLITIKACILAR....en iyileri...tayyip Erdogan gibi...INSANOGLUNDA KI ONYARGIYI KULLANIR.
OTE YANDAN....bilimsel olarak....onyarginin omru....20 yil kadardir....
bu 20 yil doldu.....ONYARGI....artikin ABBASYOLCU....
yeni ONYARGI OLUSTU....oda su...bu hukumet ekonomiyi duzeltemez....
hukumette duzeltemeyecegini biliyor....ve yeni onyargiyi degistirmek ucun....EN YENI ONYARGIYI OLUSTURACAK...nedir bu...DIS SAVAS...SURIYE SAVASI.....
bu yeni ve en yeni ONYARGI...COK TEHLIKELI...BU IDLIPTEN 3 MILYON CIHATCI USAGIN TURKIYEYE GOCMESI DEMEKTIR....
BIZI MALDAN INDIRECEK TEK SEBEB VARDIR....oda...bu EN YENI ONYARGIDIR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yumusacik kavak ODUNU giz...hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOdundan oduna fark var piriim. Mese odunu, cam odunu, yogusam yumusacik kavak odunu mu?
esnek...onyargisiz....birlesebilen ve birlestiren....iyi partiyi kurdurdu ve onlara odunc 20 milletvekili verip secime soktu....istanbulda...saadeti...iyiyi...one cikardi ve ekremi sectirdi....ankarada eski mhp li Mansur Yavas I kendi adayi yapti ve sectirdi...
simdi ise....KENDI ADAY...ve bu birlestirdikleri ardinda...ZAFERE YURUYOR....
TAYYIP BEY....tek seyin pesinde....yuzde 40 oy....bu oylar onu koruyacak....ve ANAMUHALEFET OLUP IRAHAT EDECEK....
bunun ucun....MALDAYIZ.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BENDENIZE GELENDE....
2003 DEN 2010 A KADAR AKUPEYI DESTEKLEDIM....avrupa brligi uyum yasalari ve demokratiklesme nedeniyle....
2010 da....BOP projesi...got projesi felan duyunca...lem bize gormek istediklerimizi gosterdiler emme....demokratiklesme ekonomik yukselis...gostermedikleri bu BOBY PROJECK....deyip iki ellerimle sikica gotumu avuclayip...TEMKINLI GIT....BU ISIN ICINDE IS VAR DEYIP....
AKUPEYE....yandan....onden....arkadan baktigimda....aklim karisti...UCTUM DURNA GUSU gibi hevaya ustten baktim....
birde ne goreyim.....GOKLERDEN GELEN BIR EMIR VAR...
ve mermi hiziyla destegimi kestim....goklerden gelen emir...FETHULLILLAHTI....partiyi kurdurdu...ortagi oldu....devlete sizdi...ve goklere dondu...
ARAP BAHARIYDI....kan su gibi akiyordu....musluman kani...YANIYORDUM OFKEMDEN.
YANIYORDUM...cunki...tum musluman ulkelerde ki bilinen ULEMALAR habire yangina benzin dokuyordu....hepsi satilmisti.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Ins ulke bundan kurtulur artikkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusaglar....
BIZ NEYE OYNUYORUZ....SECIME....VE GEOPOLITIGE...
biz neye inaniyoruz....bu secimde...RECEP TAYYIP ERDOGAN dan kurtulacagiz...
biz kimiz....GELECEGE YATIRIM YAPANIZ...
borsaci ne yapar...olacagi tahmin eder...VE 1 YIL ONCEDEN POZIZYON ALIR...
NE YAPTIK....
mala yattik...
niye....
TAYYIP BEY ABBAS YOLCU ONDAN YATTIK.
yillarca adama gicik olduk...SIMDI...ONDAN KAR EDECEGIZ...VELINIMETIMIZ O....
Tayyip giderse bistte olacak ralliyi dusunemiyorum
Yorum
-
dolar önce daha çıkar bence.18-19 olunca aldıkları tedbir ne olacak bakalım.
belki borsayı düşürmeyecek bir tedbirle doları düşürürler.14-15 e
belkide önce bist yerle yeksan olur 2 gün.sonra dolar tekrar çıkarken 3000 e gider.
dolar 14 te durmaz bu ekonomi yönetimi varken.
o da dolar 19 da dişe dokunur bir şey yaparlarsa.yoksa çıkar da çıkar.
Yorum
-
aynen dediğim gibi...arm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterShow yapmaz mala sokup basarlar aşağı kuzu emmime de meydan okuyorum gatilmim dediklerine çökmeden Feyza olmaz önce bir çökertme oynasınlar bakalim
Yorum
-
Piyasa yabanci da olsa bist bugun -6 -7 olurdu
Short acmamamin 2 sebebi yabanci azaldi
2 sirketler dolar enf bazli asiri ucuz
Piyasa yabanci da olsa bist ederi 80 bin max.
Arm46 nin asagi hedefleri icin tayyibin butuk destegine ihtiyacı var yapmaz diyemem
Carsamba fed 75 arttiramaz finansal krize sebep olur
50 puan artis % 500 trilyon dolar baloncuk fiyatlarda
Yorum
-
Piyasalar tek elden yönetiliyor bazen bitcoin piyasası önden düşer bazen BIST önden düşer sonuçta düşer çünkü bitcoin de 19 binde GAP vardı 60 70 bin iken bu GAP a geleceğini ongordum ve borsalarında buna ayak uyduracagi çok netti bundan sonra şu olur bitcoin 19 daki GAP i alır 29 30 Lara teper borsalarda arkasına takılır yalnız bu malda duranlar için fırsat olur zira diğer bir GAP var o da 13 binler de yani her türlü çökertirler sadece USD sadece USD ayakta dururvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPiyasa yabanci da olsa bist bugun -6 -7 olurdu
Short acmamamin 2 sebebi yabanci azaldi
2 sirketler dolar enf bazli asiri ucuz
Piyasa yabanci da olsa bist ederi 80 bin max.
Arm46 nin asagi hedefleri icin tayyibin butuk destegine ihtiyacı var yapmaz diyemem
Carsamba fed 75 arttiramaz finansal krize sebep olur
50 puan artis % 500 trilyon dolar baloncuk fiyatlarda
Yorum

Yorum