HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mcevik6
    Katılımcı
    • 01 Şubat 2015
    • 73

arm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ecilc paylaşım gününden bu yana güzel prim yaptı beni mahcup etmedi kısa zamanda yüzde 30 50 arası primlendi ben yüzde 50 yapınca satarım bana uyup alan arkadaşlar varsa duyurmak istedim.
    Teşekkürler sn arm46

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kemal erdem
      Aktif
      • 15 Mayıs 2009
      • 224

fethullah ve onun sidigini icen hashasileri bu soylu milletin yuz karasi, pismanligi rezilligidir.
      Bukalemun gibi her kiliga .her karaktere girip bu ulkeye hainlik etmeye devam ediyorlar.
      Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
      Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
      Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
      Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
      Yunus Emre

Yorum

• vicente
        Yasaklı
        • 22 Kasım 2020
        • 2458

kemal erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        fethullah ve onun sidigini icen hashasileri bu soylu milletin yuz karasi, pismanligi rezilligidir.
        Bukalemun gibi her kiliga .her karaktere girip bu ulkeye hainlik etmeye devam ediyorlar.
        beyinsiz zavallı seni fetonu da senin beynini de ....ne istediler de vermedin feto ***ine 5 6 yıl önce sümüklü mendilini kokluyordun
        5 kisilik bir aile yemeği 750 tl den asağı kurtulamıyorsun en basıtı les bist kağıtları dibin dibin e giriyor. buna itiraz etmek haksızlık mı
        feko ***ine en çok bağıranların boy boy fotolarını görüyoruz sende mi öylesin zavallı seni

biz feto ***ine zamanın da da *** dedik simdi de *** diyoruz senin gibiler diz cöküp önünde donunu kokluyordu
        feto picine devleti teslim etmeyin dediğimizde de böyle diyordunuz

Yorum

• vicente
          Yasaklı
          • 22 Kasım 2020
          • 2458

dolar bazlı enflasyon bazlı bak bakalım borsan nerelerde kaç yıl önce ki fiyatlarda sürünüyor

Yorum

• guner
            Kıdemli
            • 28 Mayıs 2011
            • 4864

Dolarda olası bir düşüşte bist ne yapar acaba.

Yorum

• Titrettin
              Aktif
              • 20 Aralık 2016
              • 318

Türk borsasına tasarruflarını yatırıp mutlu olan kaç kişi vardır ki... Trade eden profesyoneller bile mutlumudur. Şansına pandemi sonrası 3-4 kat artan hisselerde olan azınlık belki...
              Çok ilginç bir dönemdeyiz nereye yatırım yaparsan yap enflasyona karşı kaybediyorsun.
              Geçen yıl ve bu yıl ki market ürün fiyatlarını karşılaştırıyorum 3-4 kat herşeyin fiyatı. Yüzde yok.

Yorum

• vicente
                Yasaklı
                • 22 Kasım 2020
                • 2458

Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Türk borsasına tasarruflarını yatırıp mutlu olan kaç kişi vardır ki... Trade eden profesyoneller bile mutlumudur. Şansına pandemi sonrası 3-4 kat artan hisselerde olan azınlık belki...
                Çok ilginç bir dönemdeyiz nereye yatırım yaparsan yap enflasyona karşı kaybediyorsun.
                Geçen yıl ve bu yıl ki market ürün fiyatlarını karşılaştırıyorum 3-4 kat herşeyin fiyatı. Yüzde yok.
                dünyanın en les borsası akp gitmeden burası asla düzelmez

türk yatırımcısı boku yemis durumda hem enflasyondan sopa yiyor hem hisseler sürekli değer kaybediyor

erken secim tek çare

Yorum

• vicente
                  Yasaklı
                  • 22 Kasım 2020
                  • 2458

tut badem tut bademler tutuyor borsayı akgundwane nerede

Yorum

• vicente
                    Yasaklı
                    • 22 Kasım 2020
                    • 2458

bademler borsayı tutuyor , bademler borsaya destek atıyor , kontrollu borsa ... safsatası propafandasını da böylelikle kaldırıp çöpe atıyoruz

iyi taraftar buldu bu propaganda ta ki ben gelene kadar

yakın zamanda erken secim açıklanacak ve gidişini fiyatlayıp kutlamaya başlayacağız

tr hisseleri gercekten rezalet durumda gelecek ralli çok şiddetli olacak

Yorum

• Tuncer
                      Tecrübeli
                      • 03 Mart 2022
                      • 2826

abd enflasyon sarmalına girdi bizide vuruyor

Yorum

• vicente
                        Yasaklı
                        • 22 Kasım 2020
                        • 2458

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        abd enflasyon sarmalına girdi bizide vuruyor
                        dostum bizde % 200 üzeri enflasyon var abd deki enflasyonun burayı etkilemesi cok saçma % 9 nere % 200 nere

hiper enlasyon yaşayan ülkelerin borsası düsmez çok örnek var

tr de ki sorun siyasi abd enflasyonunu bahane ediyorlar

tr deki gercek enflasyon bana göre % 300 e yakın

en büyük gösterge akaryakıt fiyatlarıdır . gecen sene benzin 7-8 tl civarı idi bu yıl 30 a geldi . gerisi boş hesaplama

bakın tüpraş aylardır benzin zamlarına tepkisiz kaldı biraz indirim gelince tepeden 50 tl göçtü , millet napsın böyle borsayı

ne abd ne fed ne akaryakıt hepsi hikaye bistin tek bir sorunu var o da gitmeden malesef yatırımcılar perisan olmaya devam eder

temettüsüyle övünülen eregli vb kağıtlar bile kepaze oldu , çok korkunç bir durum malesef

bende de ereğli var sürekli maliyet düsürmekten yoruldum biri ama temettü verecek dese sok bi tarafına temettüyü derim

Yorum

• vicente
                          Yasaklı
                          • 22 Kasım 2020
                          • 2458

ben bu %300 enflasyonu bistten telafi etmeye geldim kazık daha da girmeye basladı , dünyanın en les borsası

tr de kendi isini yapan herkes enflasyonu yendi

araba alanlar yendi ev alanlar yendi , iğne iplik cöp alanlar ya bok alanlar bile kazandı. çöpe yatırım yapsak karlıydık su an

tr de birtek emekliler memurlar ve borsada kalanlar boku yemis durumda ki durum daha da kötüye gidecek görünüyor ..

bistin bu denli rezalet halinin en büyük sebebi , secim sonucunu kabullenmeyecek korkusu yoksa bist su an 300 bini devirirdi .

Yorum

• arm46
                            Yasaklı
                            • 21 Ekim 2021
                            • 170

İddialıyım girmek isteyen varsa buyursun kardd nin 30 sent olup olmayacağına girebiliriz mesela girmek isteyen varsa ecilc ile alark in fiyatlarının esitleneceginede olabilir ben eşitlenir derim siz yok olmaz dersiniz
                            Krdd konusunda hala iddialıyım var mı girmek isteyen

Yorum

• guner
                              Kıdemli
                              • 28 Mayıs 2011
                              • 4864

hem enftasyon hem resesyon
                              ABD yi stagflasyon vuracak.
                              2000 krizinden daha kötü olabiliriz.

Yorum

• arm46
                                Yasaklı
                                • 21 Ekim 2021
                                • 170

USD 20 22 olursa senette 7 civarı olursa olmazmi ben bilgilerim konusunda iddialıyım buzamana kadarda hiçbir iddayi kaybetmedim mesela bir arkadaşım ile Rusya Ukrayna savaş olup olmayacağına iddiaya girdik Rusya enaz 1 ay kalma şartı vardı kazanmam için okey dedim iddia da sıfır bir oto idi ağlaya ağlaya sipariş etti keriz.kucuk iddalara da girmem ya harro ya metro cinsinden.
                                Bunu iyi okuyun

Yorum

Working...
                                X

Debug Information