arm46 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
2 gundur turistik bölgede tatildeyim
Otelde turk sayisi elle gosterilcek kadar az avrupalılar isgal etmis resmen turkler kedi gibi uzaktan bakıyor olan bitene
Merkezde cluplarda eskiden km lerce kuyruk olurdu dun 5 masa vardi koca yerde sinek avliyorlar.
Almani 17 kat ucuza burda yemenin icmenin eglencenin dibine vuruyor talan ediyor
Otelin clubun onune pinekleyip cigdem citleyen turkler avrupalilar bizi kiskaniyor diolar
Alman resesyona gircekmis borsasi duscekmis girse ne olur girmese ne olur bize giren girmis
Adamlarda %7 8 enflasyon var bi yerde okudum 270 sterline antalyada 7 gun full otellerde kaliyor ingilizler
Turkler 270 tl ye otelin onunden gececek benzini koyamiyor ama onlar gisganiyor
Bistin her gun %0.7 artısı enflasyon zararini dengeler %1 uzeri az da olsa teselli ikramiyesi olur.
Burda ki dususler herseyi iyice cikmaza sokuyor
Yorum
-
kuzu hocam bbva bugun itibariyla hiperenflasyon muhasebe uygulamasina gececegini acikladi.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHYPERENFLASYON hali ise....devlet isini gordu...orgasm oldu...ve BOY ABDESTI aliyor halidir...
boy abdesti ile....
devlet musulmanligi birakip...MUSLUMAN OLACAK DEMEKTIR...
bu ise...
Kuzu effendi hazretlerinin MALA BOGULDUGU HAL DEMEKTIR...
BU HAL...
sabir ister.
kadere bak....bizamanlar SHORT aciyorum diye dusman toplardim...simdi longum diye dusman topluyorum....
halbuki ben...INCILI....TEVRADI....KURANI OKUYORUM.
yuce rebbimin...zaman kavraminin yolundayim....ZAMANDIR olduren...ZAMANDIR gulduren....ZAMANDIR yaratan...ZAMANDIR aglatan.
vayyy efendim...borsayla dinin ne elakasi var....olmaz olurmu ahmak....
ikisinide INSAN yaratti....
Yorum
-
210 220 arası bekliyorum USD olarak 10 sent 12 sent arası hisselerinizi yazın fikrimi soylerimsmartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekkür ederim, beklediğiniz bir seviye var mı dip olarak?
Yorum
-
Vestlarm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster210 220 arası bekliyorum USD olarak 10 sent 12 sent arası hisselerinizi yazın fikrimi soylerim
Yorum
-
USD için de 18,50-21 gibi bekliyorsunuz demektir.arm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster210 220 arası bekliyorum USD olarak 10 sent 12 sent arası hisselerinizi yazın fikrimi soylerim
Akbank için dip beklentinizi merak ediyorum teşekkürler...
Yorum
-
Tayyip gitmeden bir cacik olmazTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercidden bu endeks nasıl 6000 olacak bilemedim hergün para çıkışı var yabancı desen gitti geri de gelmez
Tayyip den kurtulursak 6000 hedefi cok cuzi
Yorum
-
Herkesin bir tarzı vardır benimde bir tarzım var nasil ki kuzu emminin bir tarzı projeksonu varsa benimde bu piyasadan dayak yiye yiye yasaya yasaya piyasanın öğrencisi olarak öğrendik birşeyler çok detaylı olarak anlatabilirim piyasaları ama şuan buna gerek yok bence malda kalanlar üzgündür sadece konu ile ilgili mesajlara cevaben Vestel diyen arkadaşıma benim tarzım olmayan bir senet grafiğine baktım 25 üstü boğa olur kendileri.25 altında ayı olur.
Benim derdim para kazanmak değil büyük para yapmak bunun için çalışmak gerekti ve bende çok çalıştım efendim tüm piyasalar birbirine bağlı bitcoin 13 bini görmeden USD Türkiye piyasasında zirve yapmadan piyasa USD zirve borsa dip şeklinde borsa zirve USD dip şeklinde çalışıyor tabi bunu herkes anlayamaz bu sağlam bir takip ve yetenek gerektirir benim analizlerimde şöyle olursa böyle olursa olmaz ayı ve boğa olarak bakarım efendim uzatmim diyorum da çok bilgi yüklü olunca duramıyorum böylesi süreçlerde taşınacak hisse geçen yıl dan bu yana alark idi şuan bunu primli bulmaktayim yeni alark olarak ECİLC araştırıniz.ilginiz için teşekkürler
Yorum
-
Akbank i unutmuşum bankalarda büyük para yapamazsınız bankalar bu iktidar gidene kadar al ver yapar bankaların kalıcı yükselişi iktidarın gittiği gün başlar en büyük marjda halkmen dir ama ben bu ölü sezonda orda olmam 48 TL de kesmez 11 USD tarihi zirvesinde ikili tepe yapmadan da düşmez.
Yorum
-
Çok teşekkürler...arm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAkbank i unutmuşum bankalarda büyük para yapamazsınız bankalar bu iktidar gidene kadar al ver yapar bankaların kalıcı yükselişi iktidarın gittiği gün başlar en büyük marjda halkmen dir ama ben bu ölü sezonda orda olmam 48 TL de kesmez 11 USD tarihi zirvesinde ikili tepe yapmadan da düşmez.
Yorum
Yorum