HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • smartinvestor
    Tecrübeli
    • 29 Kasım 2015
    • 901

arm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ağustos ayına kadar aşağı testere arada yukarı tepkiler mala sokmalar vs Ağustos ayı son dip alım yeri
    Teşekkür ederim, beklediğiniz bir seviye var mı dip olarak?

Yorum

• vicente
      Yasaklı
      • 22 Kasım 2020
      • 2458

Bircok Sirket geri alim yapti dun bunlar da olmasa 100 bine dusecek les100

Yorum

• vicente
        Yasaklı
        • 22 Kasım 2020
        • 2458

Bircok sirket dolar bazli tekerlegin icadı yillarindaki fiyatlarda hele bazilari m.o. 600 lu yillarda islem goruyor

Yorum

• vicente
          Yasaklı
          • 22 Kasım 2020
          • 2458

Türkiye’nin istediği gibi terör örgütü demedik.

— Finlandiya Cumhurbaşkanı Niinistö | HS

Kandirmislar yine rte yi
          Zaten o gece fotodaki suratindan belliydi
          Iceriye farkli haberler verdirip bademler basti borsaya

Yorum

• vicente
            Yasaklı
            • 22 Kasım 2020
            • 2458

2 gundur turistik bölgede tatildeyim
            Otelde turk sayisi elle gosterilcek kadar az avrupalılar isgal etmis resmen turkler kedi gibi uzaktan bakıyor olan bitene
            Merkezde cluplarda eskiden km lerce kuyruk olurdu dun 5 masa vardi koca yerde sinek avliyorlar.
            Almani 17 kat ucuza burda yemenin icmenin eglencenin dibine vuruyor talan ediyor
            Otelin clubun onune pinekleyip cigdem citleyen turkler avrupalilar bizi kiskaniyor diolar
            Alman resesyona gircekmis borsasi duscekmis girse ne olur girmese ne olur bize giren girmis
            Adamlarda %7 8 enflasyon var bi yerde okudum 270 sterline antalyada 7 gun full otellerde kaliyor ingilizler
            Turkler 270 tl ye otelin onunden gececek benzini koyamiyor ama onlar gisganiyor
            Bistin her gun %0.7 artısı enflasyon zararini dengeler %1 uzeri az da olsa teselli ikramiyesi olur.
            Burda ki dususler herseyi iyice cikmaza sokuyor

Yorum

• culex
              Tecrübeli
              • 22 Eylül 2009
              • 908

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              HYPERENFLASYON hali ise....devlet isini gordu...orgasm oldu...ve BOY ABDESTI aliyor halidir...

boy abdesti ile....

devlet musulmanligi birakip...MUSLUMAN OLACAK DEMEKTIR...

bu ise...

Kuzu effendi hazretlerinin MALA BOGULDUGU HAL DEMEKTIR...

BU HAL...

sabir ister.

kadere bak....bizamanlar SHORT aciyorum diye dusman toplardim...simdi longum diye dusman topluyorum....

halbuki ben...INCILI....TEVRADI....KURANI OKUYORUM.

yuce rebbimin...zaman kavraminin yolundayim....ZAMANDIR olduren...ZAMANDIR gulduren....ZAMANDIR yaratan...ZAMANDIR aglatan.

vayyy efendim...borsayla dinin ne elakasi var....olmaz olurmu ahmak....

ikisinide INSAN yaratti...
              kuzu hocam bbva bugun itibariyla hiperenflasyon muhasebe uygulamasina gececegini acikladi.
              .

Yorum

• arm46
                Yasaklı
                • 21 Ekim 2021
                • 170

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Teşekkür ederim, beklediğiniz bir seviye var mı dip olarak?
                210 220 arası bekliyorum USD olarak 10 sent 12 sent arası hisselerinizi yazın fikrimi soylerim

Yorum

• Titrettin
                  Aktif
                  • 20 Aralık 2016
                  • 318

Turkcell temettü25 ve endeks ağırlığı olan bist30 şirketi değil mi. Ne biçim satış yiyor.nisanda 24 TL'den şimdi 16 TL. Geçen senenin fiyatları. İflas etmiş gibi satıyorlar.

Yorum

• Tuncer
                    Tecrübeli
                    • 03 Mart 2022
                    • 2826

cidden bu endeks nasıl 6000 olacak bilemedim hergün para çıkışı var yabancı desen gitti geri de gelmez

Yorum

• syrphida
                      Katılımcı
                      • 03 Mayıs 2019
                      • 169

210 220 arası bekliyorum USD olarak 10 sent 12 sent arası hisselerinizi yazın fikrimi soylerim
                      Vestl

Yorum

• Bayındır
                        Katılımcı
                        • 20 Mart 2022
                        • 75

USD için de 18,50-21 gibi bekliyorsunuz demektir.
                        Akbank için dip beklentinizi merak ediyorum teşekkürler...

Yorum

• vicente
                          Yasaklı
                          • 22 Kasım 2020
                          • 2458

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          cidden bu endeks nasıl 6000 olacak bilemedim hergün para çıkışı var yabancı desen gitti geri de gelmez
                          Tayyip gitmeden bir cacik olmaz
                          Tayyip den kurtulursak 6000 hedefi cok cuzi

Yorum

• arm46
                            Yasaklı
                            • 21 Ekim 2021
                            • 170

Herkesin bir tarzı vardır benimde bir tarzım var nasil ki kuzu emminin bir tarzı projeksonu varsa benimde bu piyasadan dayak yiye yiye yasaya yasaya piyasanın öğrencisi olarak öğrendik birşeyler çok detaylı olarak anlatabilirim piyasaları ama şuan buna gerek yok bence malda kalanlar üzgündür sadece konu ile ilgili mesajlara cevaben Vestel diyen arkadaşıma benim tarzım olmayan bir senet grafiğine baktım 25 üstü boğa olur kendileri.25 altında ayı olur.
                            Benim derdim para kazanmak değil büyük para yapmak bunun için çalışmak gerekti ve bende çok çalıştım efendim tüm piyasalar birbirine bağlı bitcoin 13 bini görmeden USD Türkiye piyasasında zirve yapmadan piyasa USD zirve borsa dip şeklinde borsa zirve USD dip şeklinde çalışıyor tabi bunu herkes anlayamaz bu sağlam bir takip ve yetenek gerektirir benim analizlerimde şöyle olursa böyle olursa olmaz ayı ve boğa olarak bakarım efendim uzatmim diyorum da çok bilgi yüklü olunca duramıyorum böylesi süreçlerde taşınacak hisse geçen yıl dan bu yana alark idi şuan bunu primli bulmaktayim yeni alark olarak ECİLC araştırıniz.ilginiz için teşekkürler

Yorum

• arm46
                              Yasaklı
                              • 21 Ekim 2021
                              • 170

Akbank i unutmuşum bankalarda büyük para yapamazsınız bankalar bu iktidar gidene kadar al ver yapar bankaların kalıcı yükselişi iktidarın gittiği gün başlar en büyük marjda halkmen dir ama ben bu ölü sezonda orda olmam 48 TL de kesmez 11 USD tarihi zirvesinde ikili tepe yapmadan da düşmez.

Yorum

• Bayındır
                                Katılımcı
                                • 20 Mart 2022
                                • 75

Akbank i unutmuşum bankalarda büyük para yapamazsınız bankalar bu iktidar gidene kadar al ver yapar bankaların kalıcı yükselişi iktidarın gittiği gün başlar en büyük marjda halkmen dir ama ben bu ölü sezonda orda olmam 48 TL de kesmez 11 USD tarihi zirvesinde ikili tepe yapmadan da düşmez.
                                Çok teşekkürler...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information