syn kuzu hoca selam, sermaye kontrolü olursa yabancı satıp, dolarını alıp gitmez mi? borsa daha da düşmez mi ? dolar 17 yi geçti, nasıl 14 e düşer. milletin kafası karmakarışık. kasım ayında hisse aldım zarardaydım, geçen gün anca param ve biraz kar ettim ama , ayçiçek yağı vb ürünlere göre yine zarardayım alım gücü aynı değil öyle çok param da yok. 10 bin liranız olsa yarın hisse alır mısınız?
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Enflasyon da mı!kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevettt....oyle oldu...
haziran sonu....dolar 14 tl...borsa 280 000 I bugun ayarladilar...
ukrayna-rusya savasi....Turkiyeyi sahlandiracak dedim...subatta savas cikmadan once....O ASAMADAYIZ....ukrayna bugdayi osu busu...para eden herseyi bizde artikin urusun izniyle...turk lirasi urus rublesine bagli artikin....rusyanin dunyaya acildigi TEK KAPIYIZ ARTIK....
HEDEF FEYZA.....bugunki dusus...SILKELEME IDI...VE BITTI...
HICBIRSEY...BIZI DURDURAMAZ....
Yorum
-
bugün ki düşüş baya canımı sıktı. bakan görevden alındı 3 gün taban oldu,savaş v.s. zamanla bir sürü devre kesici taban gördük önemsemedik... bist çıkarken 7-8 hisse ile çıkardılar düşerken pata küte... bir ayda kazandığımız yarım saatte gitti. umarım panik halidir...
Yorum
-
sermaye kontrolu haberi ile düstük uydurma bir panik bence
sebep bu ise dünkü düsüsü tamamen geri almalıyız
bono ise belirsizlik olabilir bana göre bono secime doğru acıklanacak sonbahar gibi ama doların sürekli yükselmesi çok kötü
ülkeyi batıran zat faiz konusunda konusmaya devam ederse bono yakın bir zamanda açıklanabilir
Yorum
-
Süper bono lafını kim çıkardı bilmiyorum..
Enflasyona endeksli tahvil olabilir ama..
fix faizli süper bono imkansız ...
SP bu sermaye kontrolü söylemini 2 seneden beridir kullanır..arttı ihtimal ama beklemiyoruz falan demişlerdi daha evvelde..
Artık BIST de hareketler böyle..
30 gün boyunca çıkış 2 günde yüzde 5-10 çakış..
Hergün shortcuları öldürüyo..
Sonra yeri geliyor 2 saatte LONG cu bırakmamacına düşürüyor..
Eğer arkada bizim bilmediğimiz bir durum yoksa SP açıklaması vız gelir tırıs gider..
Hafta sonu bişiler çıkacak mı bakalım..
Yoksa Benim penceremden manzara değişmedi...
Yorum
-
hani yahuu senin bademler nerede tUtamıyor mu piyasayıgundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSüper bono lafını kim çıkardı bilmiyorum..
Enflasyona endeksli tahvil olabilir ama..
fix faizli süper bono imkansız ...
SP bu sermaye kontrolü söylemini 2 seneden beridir kullanır..arttı ihtimal ama beklemiyoruz falan demişlerdi daha evvelde..
Artık BIST de hareketler böyle..
30 gün boyunca çıkış 2 günde yüzde 5-10 çakış..
Hergün shortcuları öldürüyo..
Sonra yeri geliyor 2 saatte LONG cu bırakmamacına düşürüyor..
Eğer arkada bizim bilmediğimiz bir durum yoksa SP açıklaması vız gelir tırıs gider..
Hafta sonu bişiler çıkacak mı bakalım..
Yoksa Benim penceremden manzara değişmedi...
hırsızların baska isi yok bisti savunacak
)))))))))))
bu badem efsanesi tamamen köy kahvesinde takılan küçük yatırımcı komplo sanrısıdır
Yorum
-
bisti tutan tek sey pandemi ile birlikte halkın yatırımlarını borsaya aktarmasıdır.
eğer bu olmasaydı bist su anda 80 bin abartı değil 80 binlerde olurdu
rakamlara göre % 35 malı kalan yabancı 2 gunde bunları yapıyorsa payları % 70 üzerinde olsa milletin kemiklerini kırar borsaya tövbe etirirlerdi
Yorum
-
malum zat ın yeni krizivicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterülkeyi batıran zat ın çıkaracağı baska bir kriz var galiba tepki bile gelmedi
yalandan yunan gerilimi
yunan ın en sevdiği partı akp ülkeyi bitiriyor resmen ... yalandan bi gerilim yaparlar çomarları gaza getirirler
Yorum
Yorum