vicente Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
2 sikko hisse yüzündenTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryine verdiler
birgün çökecek endeks bu pudra sekeri kağıtlar yüzünden
acilen atmaları lazım bunları bu saate kadar uyudu spk uyarılmaz mı patronları siz ne yapıyorsunuz arkadaş
banka skandalı daha 3 ay öncedi
Yorum
-
Ee, Kuzu Emmi de endeks 1900 diyorgundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBorsa çökecek KRDMD 30 cent olacak diyen iddialı bir arkadaş vardı?
Hatta Cuma günkü %2lik vadeli tepkisinde açtığı S leri, yanlış hatırlamıyorsam ilk destek olan 3900 da kapatacağım demişti.
ilk aşamada yukarı gitti endeks ama O dediyse gelir bence..
Yorum
-
190 cok iddialı secim dönemi karısıklığında gelebilirsmartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEe, Kuzu Emmi de endeks 1900 diyor
Hatta Cuma günkü %2lik vadeli tepkisinde açtığı S leri, yanlış hatırlamıyorsam ilk destek olan 3900 da kapatacağım demişti.
şu an çok ciddi yoğun bireysel alım var kkm altın dolar bozan hisseye koşuyor çok yoğun bu güce karsı durmak zor
390 gelebilir ama olumsuz bir gelismede
Yorum
-
1900 muhtemelen seçim sonrası gelir diye düşünüyorum..vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster190 cok iddialı secim dönemi karısıklığında gelebilir
şu an çok ciddi yoğun bireysel alım var kkm altın dolar bozan hisseye koşuyor çok yoğun bu güce karsı durmak zor
390 gelebilir ama olumsuz bir gelismede
Yorum
-
Şimdi gördüm diğer topiğe yazdıklarını Kuzu Emmimim. İzah etmiş biraz ama dediğim gibi seçim sonrası olur gibime geliyor...smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEe, Kuzu Emmi de endeks 1900 diyor
Her, tabi gelirse seçim sonrası olur diye düşünüyorum, yoksa ben o kadar düşüş beklemiyorum.
USD bazlı 0,5 yıllar yıllar önce idi, USD nin bu yıllar boyunca da bir enflasyonu var neticede. En kötü durumda borsanın 1 USD nin altına geleceğini sanmıyorum. Çok ciddi yaptırım ambargo vs olmadığı sürece...
Yorum
-
sasa taban taban gidecek dediğimizde zırlayan bir zibidi vardı !
endekslerden çıkarmak için neyi bekliyorlar bu balonları 20 taban yese hala balon bunlar illa millet borsadan çıkıp dolara mı gecsin
2 ponzi yüzünden endeks çökecek at kottan da çıkar sunları
Yorum
Yorum