HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • gundwane
    Tecrübeli
    • 18 Ağustos 2011
    • 1922

Kuzu.
    Ev fiyatları ve borsa..
    Sıkı para politikasına geçilmeden DÜŞMEZ..

Bunlar daha hala yüzde 9 faizle 2 yıl geri ödemesiz 150 milyar tl kredi dağıtmakla meşgulken ev borsa şu bu hiç bişi göçmez ..Göçemez..

10 makinen var 7 si ile zor bela aç kapa üretim yapıyorsun..
    Adam hala zorla para sokuşturuyor sana ..al yatırıp yap diyo...
    Eee bu durumda bu adam ne yapar..
    Gider halka açık ise kendi hissesini bedava gibi alır (ki bedava para veriyor zaten)
    Gider ev araba dolar altın alır..

3-4 Mayıs da FED var..Feci korkutuyorlar piyasayı FED şöyle yapacak böyle yapacak dövecek dalacak şu bu..
    Bakalım göreciz..
    eurusd 1.04 leri de yaktı..
    artık alacak bişi kalmadığı için üretilen leşcoin 40.000 dolar civarında dolanıyor..
    Borsaların zaten umurunda değil FED..

4 mayıs günü sağlam şahin olamazsa FED her yeri feci fışkırtacaklar yine belli..
    Faiz artırsa , geri alım , geri alım dese faiz olmadı ikisi birden..En olmadı başka bi yerden (büyük ihtimal gelecek ile ilgili) bi güvercin kapı açacağını düşünüyorum..

Yorum

• tefuksikret
      Tecrübeli
      • 17 Eylül 2018
      • 548

Fed faiz arttıramaz. Öyle 0,25'lik göz boyamalarını kastetmiyorum.

Yakın zamanda bir Abd askeri gemisi boğazdan geçti. Resmen hurda, bakımsız, boya yüzü görmemiş.

USS Donald Cook...Diğer gemileri de böyle, donanmada böyle bir görüntü, tükenmişliği gösterir. Bizim donanmanın başına gelmeyen kalmadı ama böyle bir görüntü mümkün değildir.

Abd bitmiş.

WarshipCam
      @WarshipCam
      USNS Alan Shepard (T-AKE-3) Lewis and Clark-class dry cargo ship transiting the Johor Strait - April 28, 2022 #usnsalanshepard #take3

Yorum

• vicente
        Yasaklı
        • 22 Kasım 2020
        • 2458

akçete gitmeden ev fiyatları düsmez , ev fiyatları düsmeden de enfyasyon 4 nala devam edecek.
        akp den kurtulursa ülke ev alanlar uzun yıllar pisman olacak.

fer faiz artıracak mecburen çok gel kaldılar onlem almakta ve dünyayı stagflasyona sokacaklar

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Kuzu.
          Ev fiyatları ve borsa..
          Sıkı para politikasına geçilmeden DÜŞMEZ..

Bunlar daha hala yüzde 9 faizle 2 yıl geri ödemesiz 150 milyar tl kredi dağıtmakla meşgulken ev borsa şu bu hiç bişi göçmez ..Göçemez..

10 makinen var 7 si ile zor bela aç kapa üretim yapıyorsun..
          Adam hala zorla para sokuşturuyor sana ..al yatırıp yap diyo...
          Eee bu durumda bu adam ne yapar..
          Gider halka açık ise kendi hissesini bedava gibi alır (ki bedava para veriyor zaten)
          Gider ev araba dolar altın alır..

3-4 Mayıs da FED var..Feci korkutuyorlar piyasayı FED şöyle yapacak böyle yapacak dövecek dalacak şu bu..
          Bakalım göreciz..
          eurusd 1.04 leri de yaktı..
          artık alacak bişi kalmadığı için üretilen leşcoin 40.000 dolar civarında dolanıyor..
          Borsaların zaten umurunda değil FED..

4 mayıs günü sağlam şahin olamazsa FED her yeri feci fışkırtacaklar yine belli..
          Faiz artırsa , geri alım , geri alım dese faiz olmadı ikisi birden..En olmadı başka bi yerden (büyük ihtimal gelecek ile ilgili) bi güvercin kapı açacağını düşünüyorum..
          evet dagitiyorlar.....nereye kadar....DENGE NOKTASINA KADAR.....

bi onceki yazimda bu DENGE NOKTASINA furgu yaptim....agustos da....KARARSIZ DENGE OLUSACAK...

BU kararsiz dengede.....KUR-FAIZ-ENFLASYON ucgeninde.....KUR tutulamaz hale gelecek...

KUR tutulamaz hale geldimi.....

iki care var...

1...KAPITAL KONTROL....

2....FAIZ YUZDE 60....

hangisini veya ikisini birden uygulama hali ile.....KARARLI DENGE OLUSUR....

KARARLI DENGEDE....

serbest piyasa kurallari calisir....VE EV FIYATLARI COKMEYE BASLAR....MART 2023...

AGUSTOS....turizm gelirleri tavan ayi....olacak mi.....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            evet dagitiyorlar.....nereye kadar....DENGE NOKTASINA KADAR.....

bi onceki yazimda bu DENGE NOKTASINA furgu yaptim....agustos da....KARARSIZ DENGE OLUSACAK...

BU kararsiz dengede.....KUR-FAIZ-ENFLASYON ucgeninde.....KUR tutulamaz hale gelecek...

KUR tutulamaz hale geldimi.....

iki care var...

1...KAPITAL KONTROL....

2....FAIZ YUZDE 60....

hangisini veya ikisini birden uygulama hali ile.....KARARLI DENGE OLUSUR....

KARARLI DENGEDE....

serbest piyasa kurallari calisir....VE EV FIYATLARI COKMEYE BASLAR....MART 2023...
            DAYANIM diyorki....cusss ev fiyatlari dusemez cunki insaat maliyetleri artti....

iste bu nedenle cokecekler zaten.

ARZ VE TALEP....

arz tavan yapacak....talep ise dip.....

ONEMLI NOT....HICBIR FINANSAL KRIZ....EV FIYATLARI COKMEDEN BITMEZ....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

eger....Erdogan ve putin....ince bir hesapla....urus gazini BULGARA...turkiye satsin demisse....o ayri....

ikisinin arasi mukemmel....birlikte top ceviriyorlar....

petrol ve gaz satabiliriz.....BUNU HESAPLARIMDA....GOZARDI ETMIS DEGILIM....

URUS...polonya ve bulgara gazi kesti....ruble ile odemem dediler....

Yorum

• vicente
                Yasaklı
                • 22 Kasım 2020
                • 2458

savasın bu kadar uzamasının en büyük sebebi ruble nin olağanüstü güçlü durması
                batı savas baslarken rus ekonomisini ruble yi göçerticez dedi amaçları sınırsız düsürmekti ama ruble hergun doları sopalıyor
                putin bunu harbiden düsünmüs
                demek ki dış saldırı yok önlem almayan hükümet varmış
                ruble usd paritesinde bir dünya insan telef olmustur

Yorum

• armada467
                  Yeni Üye
                  • 29 Eylül 2020
                  • 11

DAYANIM diyorki....cusss ev fiyatlari dusemez cunki insaat maliyetleri artti....

iste bu nedenle cokecekler zaten.

ARZ VE TALEP....

arz tavan yapacak....talep ise dip.....

ONEMLI NOT....HICBIR FINANSAL KRIZ....EV FIYATLARI COKMEDEN BITMEZ....
                  Emmi dediklerine katılıyorum seni destekleyen unsur EKGYO nun yükselmesi

Yorum

• vicente
                    Yasaklı
                    • 22 Kasım 2020
                    • 2458

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    akçete gitmeden ev fiyatları düsmez , ev fiyatları düsmeden de enfyasyon 4 nala devam edecek.
                    akp den kurtulursa ülke ev alanlar uzun yıllar pisman olacak.

fer faiz artıracak mecburen çok gel kaldılar onlem almakta ve dünyayı stagflasyona sokacaklar
                    abd ilk ceyrekte 1,4 daralmış
                    stagflasyon !!

Yorum

• Tuncer
                      Tecrübeli
                      • 03 Mart 2022
                      • 2826

Kuzu hocam endeks için son bir yorumunu daha alsak sanki artık patinaj çekip mal dağıtıyorlar gibi bu konuda ne dersin

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

GELELIM BORSAYA....

bele olacak demistim....

bele oluyor....

yatay duzeltme dibi....5 is gunudur....bugun bitti.

Yorum

• Tuncer
                          Tecrübeli
                          • 03 Mart 2022
                          • 2826

GELELIM BORSAYA....

bele olacak demistim....

bele oluyor....

yatay duzeltme dibi....5 is gunudur....bugun bitti.
                          inş hocam...

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            savasın bu kadar uzamasının en büyük sebebi ruble nin olağanüstü güçlü durması
                            batı savas baslarken rus ekonomisini ruble yi göçerticez dedi amaçları sınırsız düsürmekti ama ruble hergun doları sopalıyor
                            putin bunu harbiden düsünmüs
                            demek ki dış saldırı yok önlem almayan hükümet varmış
                            ruble usd paritesinde bir dünya insan telef olmustur
                            aferim.....PUTIN HARBIDEN PLANLADI...

MOSHE ILE BEN....fecii goturduk....tersi dogrultuda oynuyanlar batti....PUTIN I tanimiyanlar...

ben PUTIN I 2014 de tanidim....kirimi isgal etmeden once...

lem bi baktim...URUS BORSASI DURDUK OTURDUK YERDE HABIRE DUSUYOR....

genelde boyle durumlari gorduk mu....orada furgun yapmamiz mumkun demektir....

mosheye len urus gocuyor...KIM SATIYOR BIR INCELE DEDIM...

inceledi....OLIGARGLAR DEDI....yabancilar ise aliyor dedi...

LEM OLUMM URUS BIR YERE BINDIRECEK EMME NEREYE DEDIM....ikimiz birden SURIYE diye inledik.

yanilmistik....

KIRIMA BINDIRDI....2014 DE....sonar suriyeye bindirdi 2015 de....

Yorum

• vicente
                              Yasaklı
                              • 22 Kasım 2020
                              • 2458

borsa patlak ciddi bir sorun var derin düsüs gelebilir

Yorum

• Tuncer
                                Tecrübeli
                                • 03 Mart 2022
                                • 2826

kuzu hocam 2400 altı sela okurmuyuz

Yorum

Working...
                                X

Debug Information