Kuzu.
Ev fiyatları ve borsa..
Sıkı para politikasına geçilmeden DÜŞMEZ..
Bunlar daha hala yüzde 9 faizle 2 yıl geri ödemesiz 150 milyar tl kredi dağıtmakla meşgulken ev borsa şu bu hiç bişi göçmez ..Göçemez..
10 makinen var 7 si ile zor bela aç kapa üretim yapıyorsun..
Adam hala zorla para sokuşturuyor sana ..al yatırıp yap diyo...
Eee bu durumda bu adam ne yapar..
Gider halka açık ise kendi hissesini bedava gibi alır (ki bedava para veriyor zaten)
Gider ev araba dolar altın alır..
3-4 Mayıs da FED var..Feci korkutuyorlar piyasayı FED şöyle yapacak böyle yapacak dövecek dalacak şu bu..
Bakalım göreciz..
eurusd 1.04 leri de yaktı..
artık alacak bişi kalmadığı için üretilen leşcoin 40.000 dolar civarında dolanıyor..
Borsaların zaten umurunda değil FED..
4 mayıs günü sağlam şahin olamazsa FED her yeri feci fışkırtacaklar yine belli..
Faiz artırsa , geri alım , geri alım dese faiz olmadı ikisi birden..En olmadı başka bi yerden (büyük ihtimal gelecek ile ilgili) bi güvercin kapı açacağını düşünüyorum..
Ev fiyatları ve borsa..
Sıkı para politikasına geçilmeden DÜŞMEZ..
Bunlar daha hala yüzde 9 faizle 2 yıl geri ödemesiz 150 milyar tl kredi dağıtmakla meşgulken ev borsa şu bu hiç bişi göçmez ..Göçemez..
10 makinen var 7 si ile zor bela aç kapa üretim yapıyorsun..
Adam hala zorla para sokuşturuyor sana ..al yatırıp yap diyo...
Eee bu durumda bu adam ne yapar..
Gider halka açık ise kendi hissesini bedava gibi alır (ki bedava para veriyor zaten)
Gider ev araba dolar altın alır..
3-4 Mayıs da FED var..Feci korkutuyorlar piyasayı FED şöyle yapacak böyle yapacak dövecek dalacak şu bu..
Bakalım göreciz..
eurusd 1.04 leri de yaktı..
artık alacak bişi kalmadığı için üretilen leşcoin 40.000 dolar civarında dolanıyor..
Borsaların zaten umurunda değil FED..
4 mayıs günü sağlam şahin olamazsa FED her yeri feci fışkırtacaklar yine belli..
Faiz artırsa , geri alım , geri alım dese faiz olmadı ikisi birden..En olmadı başka bi yerden (büyük ihtimal gelecek ile ilgili) bi güvercin kapı açacağını düşünüyorum..

Yorum