kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Bu akşamki kılıcdaroğlunun acıklamasından sonra olacağı varsada olmaz artıkTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPazartesi sabah bu olursa yok artık derim
İş inada bindi
Yorum
-
vermem....
bende vermem....
verenin mamina cakayim....
veren vetan hainidir....
DOVUSMEYIN LEM IPNELER....ALAN MI VARKI...VERESINIZ...TABAN.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
HAYYY SENI DEVRILESIN HERIF....
butun paramizi HASA ya yatirmissin....
seni igitler ustunde gidesin....uyyy uy.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
aldim...
neyi...
HEKOS...bi bak nasil...
bakiyim...FIYAT-KAZANC 170 ULA...
COK IYI DEGIL MI....
HEEEE...BELE HISSE YOK...EN YUKSEK BU...
ne anlama geliyor ki dadas....fiyat kazanc 170....
170 yil sonar bu kazanc la bu fiyati karsilar...
DADAS...ben 170 yil nasil beklerim yaw...zaten 50 yasindayim...
ogluna birakirsin kazim...oda gendi ogluna.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Paranın bir maliyeti vardır.. O da faizdir..
Demekki Borsaları değerlendirirken, paranın maliyetini de işin içine katmanız gerekir.
Kattık ve özet olarak bir resim haline getirdik..
Tabi bizim borsamızı işe yarar bir şeyle kıyasladık yani DOWJONES la..
Daha doğrusu, (DOWJONES / 10 yıllık USA tahvili düzeltmesi) nin , Bizim Borsamızın faiz düzeltilmiş hali ile..

Özetle, bizim, herkesin Kriz içinde dediği ekonomimiz , Dowjones karşısında ŞAHA kalkmış bir küheylan..
Tabiki SAHTE..
Peki yapılan nedir...
Kuzu hocanın anlatmaya çalıştığı ŞEYDİR..
Gidecek olanların, düştüklerinde , 10 sene BELEŞE yaşayacakları serveti, HALKIN SIRTINDAN edinme operasyonudur..
170 sene değilse bile, bir 10 sene idare ederler.. tıpkı 2010 ila 2021 arasında ki zaman aralığında yaptıkları gibi..
Daha fazla yazmak sağlığa zararlı olacağından.. mecburi emeklilik şart.
Yorum
-
Yorum
-
hocam....
cok tessekkurler ediyorum....guzel graficlerin ucun....sen birtanesin bu alemde...ustune teknikci yok.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
GENEL YORUM....FRENE BASTI KUZU....
simdi olasiliklari yazalim....
1...buradan 6000 endekse gidis....yuzde 35 ilave cikis...
2....buradan duzeltmeye giris....yuzde 35 dusus......
bu ikiside yuzde 50 ihtimale sahip....birincisi...KALABALIKLARIN CILGINLIGI ve onlarin algilari nedeniyle...bu sikta....HASA ve HEKTOS...dun diblerini gorduler ve cikisa basliyacaklar demektir....
ikincisi....300 milyar tl giren paranin IC EDILMESI ILE ILGILI...
ONEMLI OLAN NE....artik zirvedeyiz....zirve manupulasyonlari yuzde 35 le sinirlidir....HEDEF FEYZA BITTI.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SUAN BEN...amerikayi aliyorum....bizim zirvemizde o dipte....DONGULERI KACIRMIYACAKSIN....DIPTE GIRIP BEKLIYECEKSIN....turkiyede ne yaptik...dipte girdik bekledik...kaartlar 10 ila 20 kat ciktilar....BEN SATTIM....benim isim bitti turkiye ile....amriki dip....turkiye artik parayi 2 ye katliyacak hareketleri yapamaz....fiyatlar cok ciktigi ucun...COOOK PARA LAZIM KI...ENDEKSI IKIYE KATLIYASIN...6 ya katladik endeksi....SASA 2 TL IDI....AMIRAL 2 TL IDI...KOLAYDI....simdi zor...SASA 190...amiral 13...
biri SINAYI endeksi...oburu finansi temsil ediyor...
TURK HISSE SENETLERI HALA UCUZ MU KUZU?????
evet hala cok ucuzlar...FEKAAT bunlari F/K 10 YAPACAK PARA YOK TURKIYEDE....
O PARA YABANCIDA VAR....ODA SECIM SONUCLARINI GORMEDEN GELMEZ...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bu forum referans forumdur....
TUM YORUMCULAR BURADAN ILHAM ALIYORLAR....
HEDEF FEYZA...2 YIL ONCE BU FORUMDAN ILAN EDILDI...
zirvedeyiz....HEDEF FEYZA BITTI...gene bu forumdan ilan ediliyor simdi....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SEVGILI KARIMA SOZ VERMISTIM....
turkiyeye bir kez daha dalip cikayim...YAZMA ISINI VE YORUMCULUGU BIRAKACAGIM....
2 yil doldu...TURKIYEYI SATTIM VE CIKTIM...
artik onunla tum zamanimi gecirecegim....ara ara gelir sizleri okurum...borsa disi yazilar asarim....
sizlerle olmak....birlikte furusmak cok guzeldi...
her guzel sey....birgun sonlanir....
kirdigim...uzdugum....birileri varsa...BENI BAGISLASINLAR...HICKIMSE EKSIKSIZ DEGILDIR...bende oyle...hatalarim ve gunahlarimla bir insanim....
HEPINIZE BASARILARINIZIN DEVAMINI DILIYOR...GOZLERINIZDEN OPUYORUM...BENIM COK DEGERLI OKUYUCULARIM....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu hocam kararına saygımız sonsuz ama bu kurtlar sofrasında yalnız bırakmasan bir süre daha bizleri. Hiç olmazsa seçim sonrasına kadar analitik zekan ve tecrübelerinden faydalanmak ümidiyle…" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
Kuzu hocam hakkını emeğini hiçbirşeyle ödeyemem bana bu dünyanın farklı döndüğünü öğrettiniz. Sizin verdiğiniz bilgiler hiçbir üniversitenin hiçbir kitabında yazmaz.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSEVGILI KARIMA SOZ VERMISTIM....
turkiyeye bir kez daha dalip cikayim...YAZMA ISINI VE YORUMCULUGU BIRAKACAGIM....
2 yil doldu...TURKIYEYI SATTIM VE CIKTIM...
artik onunla tum zamanimi gecirecegim....ara ara gelir sizleri okurum...borsa disi yazilar asarim....
sizlerle olmak....birlikte furusmak cok guzeldi...
her guzel sey....birgun sonlanir....
kirdigim...uzdugum....birileri varsa...BENI BAGISLASINLAR...HICKIMSE EKSIKSIZ DEGILDIR...bende oyle...hatalarim ve gunahlarimla bir insanim....
HEPINIZE BASARILARINIZIN DEVAMINI DILIYOR...GOZLERINIZDEN OPUYORUM...BENIM COK DEGERLI OKUYUCULARIM....
Ben şunu iyi biliyorum borsacı anca mezara giderken yazmayı çizmeyi bırakır. Yengeme verdiğiniz sözünde değerli olduğunun farkındayım fakat hayatın akışına aykırı herzaman sohbetinizi göstermiş olduğunuz yola ışığınızla ayınlanmak üzere.Saygılarımla
Yorum

Yorum